čeka samo da oni sporazumno raskinu sa emersonom i cezarom. pa će onda i on sa makabijem, koje je ove godine igrao ligu šampiona, ima odličan koeficijent da bude nosilac u svim pretkolima da razumno ganja da to ponovi, i gdje vjerovatno nema ispod miliona nečega platu...fk1921 je napisao/la:Evo komsinice govore kako ce im medunjanin doci na ljeto![]()
![]()
još livaja i stokić da uplate i nek sve ide u pmChWilla je napisao/la:mah...ne može te niko natjerati, niti treba da te tjera. ali ako si dijete tog kluba - red je. ja to ne znam drukčije reći ni razvući na pasus.
eventualno bih razumio nekoga ko je otjeran, najuren, otišao pod neprijateljskim okolnostima, ali ove koje nisu. ali kad je đelmić uplatio...
najgore brate sto vecina misli tako ali nece da priznaju da je to tako...to nije nikakvo zavirivanje u djep ...i ja ocekujem da plate i Amir i Baja...i iskreno pogodilo bi me da to ne urade i ja bi im zamjerio ...a ostali nek im ne zaviruju u djep...nismo svi isti jbgTryg je napisao/la:Ma stipu se suplje ba, da nije Dzeko uplatio do sada, bio bi izdajnik nacije, vjeruj mi eto.
volim kad tako objasnis ukratko !!!ChWilla je napisao/la:mah...ne može te niko natjerati, niti treba da te tjera. ali ako si dijete tog kluba - red je. ja to ne znam drukčije reći ni razvući na pasus.
eventualno bih razumio nekoga ko je otjeran, najuren, otišao pod neprijateljskim okolnostima, ali ove koje nisu. ali kad je đelmić uplatio...
brate u bolnici sam pa mi je dosadno toliko samo visim na ovoom forumu hehePlava Porodica je napisao/la:Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno
Šta je reć ?delinjo je napisao/la:brate u bolnici sam pa mi je dosadno toliko samo visim na ovoom forumu hehePlava Porodica je napisao/la:Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno
Brz oporavak drugdelinjo je napisao/la:brate u bolnici sam pa mi je dosadno toliko samo visim na ovoom forumu hehePlava Porodica je napisao/la:Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno
hvala brate mojPlava Porodica je napisao/la:Brz oporavak drugdelinjo je napisao/la:brate u bolnici sam pa mi je dosadno toliko samo visim na ovoom forumu hehePlava Porodica je napisao/la:Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno
Momak je profesionalac praviKapiten je napisao/la:a zasto ne bi proslavio golove protiv zrinjskog ?HanibalTM je napisao/la:Nek on zabije konama dva i Zrinji dva , a slavlja nebi nedostajalo.hardwell je napisao/la:Lendrić u 26. i 27. kolu daje 4 gola2 će proslaviti, 2 neće.
A dobro biti će umjereno slavlje, a ne onoChWilla je napisao/la:pa dobro, za njih je igrao jednu sezonu na posudbi. više sigurno stevanoviću znači borac pa je proslavio gol protiv njih.
Istina, ali bi u tom slučaju opet bilo sve na nama, zar ne?ChWilla je napisao/la:ne bi mi imali pravo na kiks u zvorniku ni da vodimo pet bodova razlike, s obzirom na ono što slijedi dalje.
Slazem se storme upotpunosti s tobom, ja sam uplatio jednu i jos se sa rajom iz kafane talio sta cu da mogu 100 uplatiti uplatio bi, ali opet sramota je da neki kojima je Zeljo znacio mnogo da uspiju u karijeri nisu uplatili pa bar jednu stolicustorm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove.