Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 9:47 pm

Ma stipu se suplje ba, da nije Dzeko uplatio do sada, bio bi izdajnik nacije, vjeruj mi eto.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

fk1921

pon apr 04, 2016 9:49 pm

Evo komsinice govore kako ce im medunjanin doci na ljeto :rofl1: :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:50 pm

mah...ne može te niko natjerati, niti treba da te tjera. ali ako si dijete tog kluba - red je. ja to ne znam drukčije reći ni razvući na pasus.

eventualno bih razumio nekoga ko je otjeran, najuren, otišao pod neprijateljskim okolnostima, ali ove koje nisu. ali kad je đelmić uplatio... :mrgreen:
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:52 pm

fk1921 je napisao/la:Evo komsinice govore kako ce im medunjanin doci na ljeto :rofl1: :rofl: :rofl:
čeka samo da oni sporazumno raskinu sa emersonom i cezarom. pa će onda i on sa makabijem, koje je ove godine igrao ligu šampiona, ima odličan koeficijent da bude nosilac u svim pretkolima da razumno ganja da to ponovi, i gdje vjerovatno nema ispod miliona nečega platu...

Grbavica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:53 pm

ChWilla je napisao/la:mah...ne može te niko natjerati, niti treba da te tjera. ali ako si dijete tog kluba - red je. ja to ne znam drukčije reći ni razvući na pasus.

eventualno bih razumio nekoga ko je otjeran, najuren, otišao pod neprijateljskim okolnostima, ali ove koje nisu. ali kad je đelmić uplatio... :mrgreen:
još livaja i stokić da uplate i nek sve ide u pm :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:53 pm

Tryg je napisao/la:Ma stipu se suplje ba, da nije Dzeko uplatio do sada, bio bi izdajnik nacije, vjeruj mi eto.
najgore brate sto vecina misli tako ali nece da priznaju da je to tako...to nije nikakvo zavirivanje u djep ...i ja ocekujem da plate i Amir i Baja...i iskreno pogodilo bi me da to ne urade i ja bi im zamjerio ...a ostali nek im ne zaviruju u djep...nismo svi isti jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:55 pm

ChWilla je napisao/la:mah...ne može te niko natjerati, niti treba da te tjera. ali ako si dijete tog kluba - red je. ja to ne znam drukčije reći ni razvući na pasus.

volim kad tako objasnis ukratko !!! :klanjase2: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:01 pm

Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:02 pm

Plava Porodica je napisao/la:Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno :mrgreen:
brate u bolnici sam pa mi je dosadno toliko samo visim na ovoom forumu hehe
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:03 pm

delinjo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Delinju dajte admina,ne moderatora,aktivan je 25h dnevno :mrgreen:
Šta je reć ?

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:04 pm

delinjo je napisao/la:
Brz oporavak drug :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:07 pm

Plava Porodica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Brz oporavak drug :palacgore:
hvala brate moj :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

hardwell
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 10:08 pm

Kapiten je napisao/la:
HanibalTM je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Lendrić u 26. i 27. kolu daje 4 gola :) 2 će proslaviti, 2 neće. :ganja:
Nek on zabije konama dva i Zrinji dva , a slavlja nebi nedostajalo.slika
a zasto ne bi proslavio golove protiv zrinjskog ? :D
Momak je profesionalac pravi :) Ugovor na tri godine pa da se zaradi na njemu
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:09 pm

pa dobro, za njih je igrao jednu sezonu na posudbi. više sigurno stevanoviću znači borac pa je proslavio gol protiv njih.

hardwell
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:15 pm

ChWilla je napisao/la:pa dobro, za njih je igrao jednu sezonu na posudbi. više sigurno stevanoviću znači borac pa je proslavio gol protiv njih.
A dobro biti će umjereno slavlje, a ne ono :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Ajzea
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:18 pm

Neće biti uopšte jednostavno u Zvorniku, ubijeđen sam u to. Doveli smo sebe u situaciju da strepimo od svake utakmice, te nemamo prava na kiks što dodatno otezava našim igračima jer sa dozom nervoze i strepnje moraju ući u svaku utakmicu. To je veliki problem, naročito protiv ovih ekipa koje potpuno opušteno uđu u utakmicu, i pomrse ti račune.

Neće Lendrić slaviti gol protiv Ferencvarosa, samo će poljubiti grb Zelje i izgrliti svaku individuu u plavom dresu, a koja se u tom momentu bude nalazila na stadionu.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:21 pm

ne bi mi imali pravo na kiks u zvorniku ni da vodimo pet bodova razlike, s obzirom na ono što slijedi dalje.

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:22 pm

Ni najveci optimisti nisu ocekivali ovakav odziv navijaca niti ovoliku uplatu.Par hiljada ljudi je uplatilo i to je fantasticno i sva ta imena je nemoguce objaviti a neki nisu ni zeljeli publicitet.Puno je i onih koji zele uplatiti ali nisu u situaciji da mogu i njima hvala na zelji a onda hvala svim onim koji su uplatili.Siguran sam da ce cifra preci 200 000 km do kraja akcije i to ce premašiti sva ocekivanja.Najbolje u svemu ovome je to što je ova akcija dobila ogroman publicitet koji je pokrenuo mnoge da se aktivnije ukljuce u sve ovo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

pon apr 04, 2016 10:22 pm

ChWilla je napisao/la:ne bi mi imali pravo na kiks u zvorniku ni da vodimo pet bodova razlike, s obzirom na ono što slijedi dalje.
Istina, ali bi u tom slučaju opet bilo sve na nama, zar ne?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 10:24 pm

storm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove. :)
Slazem se storme upotpunosti s tobom, ja sam uplatio jednu i jos se sa rajom iz kafane talio sta cu da mogu 100 uplatiti uplatio bi, ali opet sramota je da neki kojima je Zeljo znacio mnogo da uspiju u karijeri nisu uplatili pa bar jednu stolicu

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava