Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
Ja bih sebi ku.rac od srece odrezo kada vidim kakvu igracinu imamo u ekipi.
Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
Cuj Nedo kod komsija.19adi21 je napisao/la:Nedo ode u Maleziju
Na derbiju je pokazao da je prof dr na beku za Sinisu. Pitao bih se ja da je Sinisa igrao lijevo krilo a Kerim beka do koga bi bilo.ChWilla je napisao/la:mnogo je i do samog memije. bio je u prvom dijelu neprikosnoveni starter na desnom beku, pa poslije evrope manje više ništa.
njega treba pravilno usmjeriti, on kad sredi glavu biće igrač za reprezentaciju. ja se nadam da je kostić taj čovjek, školovan i obrazovan za rad sa mladim igračima, a ne evo vam lopta hajte igrajte.
popit ce im mozak19adi21 je napisao/la:Nedo ode u Maleziju
Ara HodzicHurmasica je napisao/la:Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
Ma dobro, Ara je naš, i definitivno liči malo na Lendru ali eto Splićanin je iskusnijisajo10 je napisao/la:Ara HodzicHurmasica je napisao/la:Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
Ja bih sebi ku.rac od srece odrezo kada vidim kakvu igracinu imamo u ekipi.![]()
Lazar Popovicsajo10 je napisao/la:Ara HodzicHurmasica je napisao/la:Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
Ja bih sebi ku.rac od srece odrezo kada vidim kakvu igracinu imamo u ekipi.![]()
hmmHurmasica je napisao/la:Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
Hajde reci da se šališ za NovakovićaLARS1921 je napisao/la:Od igrača što imaju slovensko državljanstvo ili igrali u sloveniji samo IBRAIMI i MILIVOJE NOVAKOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajde reci da se šališ za NovakovićaLARS1921 je napisao/la:Od igrača što imaju slovensko državljanstvo ili igrali u sloveniji samo IBRAIMI i MILIVOJE NOVAKOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadao sam se da se šališLARS1921 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Hajde reci da se šališ za NovakovićaLARS1921 je napisao/la:Od igrača što imaju slovensko državljanstvo ili igrali u sloveniji samo IBRAIMI i MILIVOJE NOVAKOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haj ti reci da se šališ da si ozbiljno pomislio da bi njega htio viditi kod nas ?gotivim ga dok je po njemackoj igrao, al da mi dodje...
Najbolji igrac kojeg sam ja gledao na "seljackim" turnirima. Izgleda kao ZidanGrbavica je napisao/la:hmmHurmasica je napisao/la:Mislim da kompletnijeg napadača nismo imali dugo vremena.Ajzea je napisao/la:Ja onog Lendrica ne bih pustio, taman dobili ponudu od 1,5 mil eura.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=FSLet9NmDmg[/video]
Njega @pile priziva kao sto sam ja Radinovica prizivao. Eto, pitajte ga.Kapiten je napisao/la:Kokot je slobodan
Mora se pojavit na prozivci 13.19adi21 je napisao/la:Nedo ode u Maleziju