A ti znas da steti ekipi?Model1964 je napisao/la:Da je Mesi a steti ekipi.... noga.exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 10:46 amPa ne moze ni kompletan vezni red otjerat ljudi moji. Markovic je vec out, bez Ugljese, Zebe i Blagojevica, ko bi igrao? Zera, Saban, Dino? Nadjite i vi mjeru malo.
Blagojevic je protiv Goska bio najbolji na terenu, Zeba protiv Aika na Grbavici isto, a Ugljesa je mjesecima nezainteresovan i nikad nije medju najboljim.
Prilika je imao i previse, iskoristio ih nije.
Kada se vratio " cuvar mira" je rekao da ce, ako vidi da nije dobar, sam otici.
Eto Zajko vakat je
DaGrbavica je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 10:59 amA ti znas da steti ekipi?Model1964 je napisao/la:Da je Mesi a steti ekipi.... noga.exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 10:46 amPa ne moze ni kompletan vezni red otjerat ljudi moji. Markovic je vec out, bez Ugljese, Zebe i Blagojevica, ko bi igrao? Zera, Saban, Dino? Nadjite i vi mjeru malo.
Blagojevic je protiv Goska bio najbolji na terenu, Zeba protiv Aika na Grbavici isto, a Ugljesa je mjesecima nezainteresovan i nikad nije medju najboljim.
Kada se vratio " cuvar mira" je rekao da ce, ako vidi da nije dobar, sam otici.
Eto Zajko vakat je
Slazem se, pisao sam maloprije da je ovo mudar potez i jasna poruka svima. Mene interesuje kako cemo odigrati derbi, za ove dvije na Grbavici vjerujem da nece biti vecih problema sto se tice pristupa, protiv Borca ce biti teza utakmica. Koliko me sjecanje sluzi, Zeba nikad nije odigrao derbi na visokom nivou a posljednji posebno. Ako tu zakaze pravac B tim.exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 10:46 amPa ne moze ni kompletan vezni red otjerat ljudi moji. Markovic je vec out, bez Ugljese, Zebe i Blagojevica, ko bi igrao? Zera, Saban, Dino? Nadjite i vi mjeru malo.
njegov doprinos ekipi je minimalan, i plus sporo igramo s njim i Jovanom.
Tako je kako jePlava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:16 amKoliko smo očajni raspitujemo se hoće li Stevo igrati pa makar i pod inekcijama..
Strmoglav pad
Ne krivim ja nas što smo bolesni pa se raspitujemo, krivim one što su nas doveli u situaciju kakvu niko nije očekivao. 2.august je, treće kolo zaksutra, a rupa koliko ti volja.Mirek11 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:20 amTako je kako jePlava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:16 amKoliko smo očajni raspitujemo se hoće li Stevo igrati pa makar i pod inekcijama..
Strmoglav pad, nemamo boljeg trenutno. Meni se Ramovic nije svidio na spicu, mada nije imao ni nekih lopti ali svakako je bolji na svojoj standardnoj poziciji.
Svi bi mi ali buraz sa ovakvom ekipom i plus njihovim odnosnom nemamo 10% sansi.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:25 ame sto bi volio da uzmemo titulu..............
svoj ti posoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:26 amSvi bi mi ali buraz sa ovakvom ekipom i plus njihovim odnosnom nemamo 10% sansi.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 11:25 ame sto bi volio da uzmemo titulu..............
Ali Zebu ne smiju