Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 8:55 am

teško ćemo mi ikad dovesti ozbiljnijeg trenera jer se ponašamo jako neozbiljno po pitanju smjena trenera u zadnje dvije godine, evo baš će Kek doći u Želju, pa kad vidi koliko je trenera smjenjeno realno ne bi ni razmišljao, al eto, moramo se malo uozbiljiti, pa Adžem trener 10 dana mi već u glavi razmišljamo ko bi mogao biti sljedeći, Adžem s obzirom da je godinama provodio vrijeme sa našom djecom je idealan za onim čemu mi treba da težimo, a to je da naša djeca dobijaju priliku za igru, pa jel nam treba još jedan Petrović pa opet nema Žere, Osmankovića...i gdje bi bili, Osmanković, Žerić, Mujagić ako potpiše, Veca su u prvih 11 naredne sezone ako Adžem bude trener i to je bogastvo i ne bi bili ništa lošiji od ovih koje dovodimo al eto ima znalaca na sve strane, bili su mnogi sumnjičavi prema Bajiću čovjek završi u Udinama, moramo malo više cijeniti ono s čime raspolažemo

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 02, 2017 8:58 am

storm_raider je napisao/la:
sri avg 02, 2017 8:47 am
Pa vi trazite da se gavran banuje...

Sada svi glas: Gavrane izviniii
? :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

KLIS
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 9:03 am

pile87 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:28 am
KLIS je napisao/la:Nemoguće je zvati se navijačem Želje i imati loše mišljenje o Amaru. Navodni sukob Amara i trenutne uprave je vještački konstruisan kako bi se emocije navijača koje osjećamo prema Amaru kanalisale i usmjerile protiv Misketa i ekipe.
Amar mora da ima respekt svih navijaca Želje. Amar je nas sto bi pustili da ga neko drugi prisvaja. I Amar treba da ima svoje mjesto kao neko ko je najtrofejni trener našeg kluba i veliki Zeljovac. Ali fulamo bit jedan drugi Zeljovac treba našu podršku a sada je trener našeg kluba. I na to se prvashodno treba koncentrirati. Adi sad podrška treba više nego bilo kome a kada se Zeljovci slože doce i titula. Neka je na čast svima onima koji pokušavaju dijeliti navijače na ovakve i onakve. Mi se trebamo ovdje truditi da nema toga među nama iz jednostavnog razloga jer je tako ispravno i samo ćemo tako pomoći klubu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Apsolutno se slažem, zato uvijek i reagujem kad neko kaže da bez Amara nikad nećemo osvojiti titulu. To je podcjenjivanje trenutnog trenera i ujedno podcjenjivanje kluba.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Amar927
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:29 am

Adžem prebacio Radinovića u B tim...

heisenberg
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:35 am

Amar927 je napisao/la:
Pokupio je Adzem neki mangupluk u pozitivnom smislu od Amara Osima, svidja mi se kako razmislja, ovo je samo jos jedan u nizu dobrih poteza :palacgore: :palacgore:
Totalno je drugaciji od Slavke koji je samo sutio i trpio

MrkiMedo
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:36 am

Moze li kratki rezime jucerasnjih desavanja ? Nisam stigao upratiti :D

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:38 am

Amar927 je napisao/la:
Bravo!
Pa nek sad hoda po terenu i farba se
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:41 am

Stvarano fina priča zadnjih pet šest sedam stranica. Onako argumentovana.

AMar je čovjek koji kritikuje sve živo i obično je u pravu. Nema on ništa protiv bilo koga niti radi za bilo koga da bi nekog skinuo, ponizio i sl. Ovi neki ga samo koriste jer kritikuje. AMar i MIske su dva alfa mužijaka. VOle da su glavni i tako najbolje funkcionišu. Moraju obojica malo spustiti gard. Svi bi mi želili da napravim koheziju njih dvojice. Amar malo zamjeram jer ipak ko pravi Željovac se mogao, ako već neće da radi, da savjetodavno pomogne. Treba malo spustiti gard. Davno sam predlagao da ova uprava treba napraviti neki upravni odbor za sportski segment kluba. TU bi bile sve ove naše legende. Svi su oni bili ili trenrei ili su radili nešto drugo. Taj sportski upravni odbor bi trebao odlučivati o smjeni i imenovanju šefa struke, SD i šefa omladinskog pogona. Kad Ivica, AMar, MIšo, Hadžija i sl daju prijedlog nema tog Željovca koji neće dati podršku. Amara i MIsketa molim da malo smanje doživljaje i da spuste ego. Nisu na ratnoj nozi sto posto ali imaju neka drugačija viđenja. Nek se svako pita za svoj dio i dajte da napravimo od Želje giganta. Već jeste neko koga ćemo pamtiti ali postanite najjači. Eto molim vas zbog svih Željovaca. Amar želi da mu je svo potaman, ali jbg Amare moraš se nekad i prihvatiti posla da nije sve kako ti želiš. Sa druge strane ADžem treba da ima podršku. Ja u njemu vidim nekoga ko ima veliki kapacitet. Ima muda i nadam se da će u tom pravcu i djelovati. Već mi se sviđaju prvi njegovi potezi. Malo treba poraditi na izjavama i to je to. LIjepo priča ali mora malo paziti šta je za javnost a šta ne. Mada sam ga ja razumio, ali jbg nismo svi isti.

Ovo oko omladinkog pogona me razočaralo. To je najbitniji semgent i ne smije se to dešavati. Opet sa druge strane znam iz iskutva ti roditelji i djeca znaju biti jako bezobrazni pa me ne bi čudilo da su nekim ai zbog bezobrazluka uknuli te stvari. Međutim, ako je svima to već ne valja. Ne smije se na to me štediti. TU mora neko preuzeti odgovornost. Ali ima tu još jedna stvar. Kad pogledamokoja su to naša djeca napravila najveće uspjehe i pobrojimo ih vidimo da su to djeca koja su uz Želju od malena. KOja znaju vrijednosti i kojima nismo davali nikakve hranarine, stanove, lovu i sl. Mi smo narod podložan nafuravanju pa to nekad nije ni dobro. Zato nije dobro davati ovim našima veiku lovu u startu. Evo pogledajte Džeko, Zuka, COca, Štila. Šeha, Baja, Ara, Amir, Gojak, Hajradinović . Zola, Veca, sad Kemo, Žera, dolazi Šaban itd itd. TO su ssve djeca koja su trolom dalazila. Koja nisu tražila basnoslovne cifre. Mujagić je evo skontao valjda. I on je dugo tu, ali ima dozu tog bezobrazluka kojeg ovi gore nisu imali. Shvatit će i on i zbog ostalih koji doalze sa strane. Ne treba tu nikakvo kozje mlijeko, ali daleko od toga da opravdavam da treba sve ukinuti. Ovo pričam jer objašnjavam ovoj našoj djeci kakav je mentalitet naš i koji mentaliteti su usojeli ili će uspjeti.

shzna
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:46 am

Samo ih sutaj Ado! Neka krv propisaju! Sad Hajdarevica regrutuj.
1987

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ponosannavas je napisao/la:Stvarano fina priča zadnjih pet šest sedam stranica. Onako argumentovana.

AMar je čovjek koji kritikuje sve živo i obično je u pravu. Nema on ništa protiv bilo koga niti radi za bilo koga da bi nekog skinuo, ponizio i sl. Ovi neki ga samo koriste jer kritikuje. AMar i MIske su dva alfa mužijaka. VOle da su glavni i tako najbolje funkcionišu. Moraju obojica malo spustiti gard. Svi bi mi želili da napravim koheziju njih dvojice. Amar malo zamjeram jer ipak ko pravi Željovac se mogao, ako već neće da radi, da savjetodavno pomogne. Treba malo spustiti gard. Davno sam predlagao da ova uprava treba napraviti neki upravni odbor za sportski segment kluba. TU bi bile sve ove naše legende. Svi su oni bili ili trenrei ili su radili nešto drugo. Taj sportski upravni odbor bi trebao odlučivati o smjeni i imenovanju šefa struke, SD i šefa omladinskog pogona. Kad Ivica, AMar, MIšo, Hadžija i sl daju prijedlog nema tog Željovca koji neće dati podršku. Amara i MIsketa molim da malo smanje doživljaje i da spuste ego. Nisu na ratnoj nozi sto posto ali imaju neka drugačija viđenja. Nek se svako pita za svoj dio i dajte da napravimo od Želje giganta. Već jeste neko koga ćemo pamtiti ali postanite najjači. Eto molim vas zbog svih Željovaca. Amar želi da mu je svo potaman, ali jbg Amare moraš se nekad i prihvatiti posla da nije sve kako ti želiš. Sa druge strane ADžem treba da ima podršku. Ja u njemu vidim nekoga ko ima veliki kapacitet. Ima muda i nadam se da će u tom pravcu i djelovati. Već mi se sviđaju prvi njegovi potezi. Malo treba poraditi na izjavama i to je to. LIjepo priča ali mora malo paziti šta je za javnost a šta ne. Mada sam ga ja razumio, ali jbg nismo svi isti.

Ovo oko omladinkog pogona me razočaralo. To je najbitniji semgent i ne smije se to dešavati. Opet sa druge strane znam iz iskutva ti roditelji i djeca znaju biti jako bezobrazni pa me ne bi čudilo da su nekim ai zbog bezobrazluka uknuli te stvari. Međutim, ako je svima to već ne valja. Ne smije se na to me štediti. TU mora neko preuzeti odgovornost. Ali ima tu još jedna stvar. Kad pogledamokoja su to naša djeca napravila najveće uspjehe i pobrojimo ih vidimo da su to djeca koja su uz Želju od malena. KOja znaju vrijednosti i kojima nismo davali nikakve hranarine, stanove, lovu i sl. Mi smo narod podložan nafuravanju pa to nekad nije ni dobro. Zato nije dobro davati ovim našima veiku lovu u startu. Evo pogledajte Džeko, Zuka, COca, Štila. Šeha, Baja, Ara, Amir, Gojak, Hajradinović . Zola, Veca, sad Kemo, Žera, dolazi Šaban itd itd. TO su ssve djeca koja su trolom dalazila. Koja nisu tražila basnoslovne cifre. Mujagić je evo skontao valjda. I on je dugo tu, ali ima dozu tog bezobrazluka kojeg ovi gore nisu imali. Shvatit će i on i zbog ostalih koji doalze sa strane. Ne treba tu nikakvo kozje mlijeko, ali daleko od toga da opravdavam da treba sve ukinuti. Ovo pričam jer objašnjavam ovoj našoj djeci kakav je mentalitet naš i koji mentaliteti su usojeli ili će uspjeti.
:palacgore:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sri avg 02, 2017 10:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

fanaticZeljin
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:17 am
gavran je napisao/la:
sri avg 02, 2017 7:00 am
Plava Porodica je napisao/la:
sri avg 02, 2017 5:42 am
Svakih bar 10.dana se vraćamo na iste teme.. Sad opet o Amaru. Čovjek je dio skupštine i to je to.
Tačno nam treba novih vijesti da se tome okrenemo.
I onaj sa jagnjadima nestao,da mu se nije sta desilo
Ni lubeničara nema više..
A jaja nikad nije ni imao
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:47 am

Amar927 je napisao/la:
Moze hladno Zebu i Blagojevica
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ponosannavas
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:48 am

Omar500 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 7:10 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto avg 01, 2017 7:01 pm
Pola godine je izgubio treniranja s prvim timom, jer pored Lendre ne bi igrao ni da je potpisao na 10 godina.
Samim tim je u benefitu, jer nije isto trenirati u juniorima i u prvom timu. Jos sad i preko ljeta nigdje nije trenirao.
Al to ne bi trebao biti problem jer se spremiti moze za pola godine.

Odnos njegov je sraman. Odjebes Zelju hoces nedje u pm, pa kad vidis da nemas gdje opet se vratis ovdje.
Nista to meni nije drugacije nego ovaj Jahic, Bekric i kompanija koja gdje nidje ne moze otici dodje ovdje i prosipa ljubav prema Zelji.

Jos je on upitnik u seniorskom fudbalu i ta nesprema, jer to implicira da nece odmah davati dobre rezultate moze biti kobna za njega. Jedan zvizduk, psovka a jos je i odbijao ugovor ( znaci bit ce ih ) mogu njega koji je i sada psihicki nestabilan ( jer se nije uhljebio nedje pa vec sumnja u svoj kvalitet tamo vamo ) odvesti u jos vecu dubiozu.

Zato i kazem, moglo je ovo Mujaga mnogo ljepse i kvalitetnije da se odradi.
Ma ima i do kluba da se razumijemo, nije samo Mujagic kriv. Prvenstveno kad se doveo Djermanovic (Sabljina zelja) i onda iz uprave doveli Lendrica. Onda otisao Djermanovic, dovede se Nikolic, a te minute komotno mogao dobiti Mujagic. Da smo gurali omladinu - nismo. Nisu dobijali minute, a ne znam kakvi su im se ugovori nudili. Jos na to dodaj igraca koji se nafurao jer je bio u Romi, menadzera koji ga nalozi i dobijes ovo. Sada su na gubitku i on i Zeljo, ali ima jos vremena da se ispravi. Samo treba volje i rada. Ne dobijamo nista od toga ako smo tvrdoglavi i idemo po svom. Potpisi tri godine ugovor s njim, probaj ga sto prije vratiti u formu kroz treninge sa B i prvom ekipom i guraj njega i Nikolica.
Liepo ste to objasnili. To se ne dešava kad imaš sistem. MOže se desiti jer je neki pojedinac kreten, ali generalno svi treneri trba da znaju da dva tri najbolja omladinca trebaju dobiti priliku. Pa se uklopi. Jebaji se. Mujaga je ušao kad smo imali deset igrač ana terenu pod KOstićem. Što to godinu kasnije nebi valjao nama u ovoj ligi. Halalit ne mogu Bekriji i Jahiću, ali njemu mogu. Balavac je to još, ali skontat će. A i naši trebaju učiti zi grešaka. Evo Ado već pravi poteze fine. Samo naprijed Ado.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 02, 2017 9:55 am

ono u kaknju od radinovića je bilo za c tima da postoji. ali nije on glavni...
gradi željo boli te *****

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sri avg 02, 2017 10:03 am

Tako je Adžeme! :pljesak:
Uglješa u B tim, još samo Zebu i Blagojevića u subotu pošalji na tribine nek se dozovu i svi ćemo biti prezadovoljni.
Neće se niko zajebavati sa Željom.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri avg 02, 2017 10:05 am

Ne treba stati na Radinovicu jer nije on jedini odigrao onako kako je odigrao. Ne mora to kod drugih biti prebacivanje u B tim jer bi nam neki mogli biti od koristi, ali trebaju snositi sankcije pa da vide da im nije osigurano mjesto u prvih 11.
Sto se tice Radinovica, ocekivao sam da ce biti bolji, kao i vecina. Ali izgleda da mu noge rade brze od mozga, ili mu mozak ne radi nikako... Sada se ne moze ni reci da nije dobio priliku. Steta "talenta", jednostavno ogranicen za neke stvari i zato nije ni uspio. Pozitivno je sto smo vidili da imamo u ekipi boljih od njega, da nisu svi kao on.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 02, 2017 10:06 am

tačno tako.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

sri avg 02, 2017 10:06 am

Ja bih se njemu fino zahvalio poslije one maestralne partije u subotu...prevršilo je svaku mjeru ono...a imao je prilika, nije da nije...sam sebe upropaštava, pa ako on neće sebi dobro onda fino doviđenja, prijatno...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri avg 02, 2017 10:08 am

ChWilla je napisao/la:
sri avg 02, 2017 9:55 am
ono u kaknju od radinovića je bilo za c tima da postoji. ali nije on glavni...
glavni ce kroz ovaj potez shvatiti da im polako pocinje goriti pod nogama. ili ce poceti raditi kako treba ili ce i oni slijediti Radinovica, Jahica, Bekrica i druge pulene koji misle da su, prije svega, iznad Zelje i da su oni ti koji vode politiku kluba.
neko im konacno treba objasniti da njih placaju clanovi, navijaci, sponzori..... i da se nikom od nabrojanih ne svidja to sto oni (ne)rade.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 02, 2017 10:09 am

Ma ja sam reko.. Od ovih sam na sve naviko, i nikad lakše nisam "pretrpio" poraz.
Ali onaj bezobrazluk, ne znam ni sam kako da nazovem, prvo od Uglješe pa poslije njega i Blagojevića je izvlačio najsočnije psovke i kletve iz mene. Marš u tri lijepe obojica evo i hladne glave.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava