pile87 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 12:28 am
KLIS je napisao/la:Nemoguće je zvati se navijačem Želje i imati loše mišljenje o Amaru. Navodni sukob Amara i trenutne uprave je vještački konstruisan kako bi se emocije navijača koje osjećamo prema Amaru kanalisale i usmjerile protiv Misketa i ekipe.
Amar mora da ima respekt svih navijaca Želje. Amar je nas sto bi pustili da ga neko drugi prisvaja. I Amar treba da ima svoje mjesto kao neko ko je najtrofejni trener našeg kluba i veliki Zeljovac. Ali fulamo bit jedan drugi Zeljovac treba našu podršku a sada je trener našeg kluba. I na to se prvashodno treba koncentrirati. Adi sad podrška treba više nego bilo kome a kada se Zeljovci slože doce i titula. Neka je na čast svima onima koji pokušavaju dijeliti navijače na ovakve i onakve. Mi se trebamo ovdje truditi da nema toga među nama iz jednostavnog razloga jer je tako ispravno i samo ćemo tako pomoći klubu.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
To je sustina, evo mi svi pricamo kako nasi igraci nisu slozni, nisu EKIPA i nema rezultata a jesmo li mi Željovci EKIPA?!
Mislim da ni mi nismo, sa ovim podjelama po raznim osnovama. To nazalost nikako da skontamo i prestanemo se dijeliti. A dusmani samo cekaju materijal i koriste da nam se smiju i oslabe.
Imamo potencijala da postanemo ozbiljan klub ali uobicajno nismo svjesni i realni, prije svega koliko smo mali ( preko granica BiH), u kakvoj drzavi zivimo ( bez zakona, sistema, sa korupcijom na svakom koraku ....) i naravno nemamo strpljenja jer sve bi smo Odmah a to ipak ne ide tako, ako cemo da to ode normalnom putem.
A gresaka ce uvijek biti kao sto ih je bilo i prije, ali po meni je bitno da se one ispravljaju, u bilo kojem segmentu. Nikada nece biti idealno.
Ne znam kako ce naredna skupstina izgledati ali nisam optimista i vjerovatno ce izaci dosta "prljavog vesa" sto ce opet brojni dusmani iakoristi da nas oslabe. Nadam se da cemo ipak svi biti, pametniji, mudriji i slozni u cilju boljeg i jaceg Želje.
Kao sto @Pile rece, sada se trebamo okrenuti aktuelnom, podrska Adi i igracima, kakvi su da su, NAŠI SU!
Mi smo Željini, Željo je naš!