Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 01, 2017 11:53 pm

Ma hoce Amar barem ja tako mislim samo izgleda njemu smeta trenutna struktura u upravi.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

mali plavisa
Kontakt:

uto avg 01, 2017 11:54 pm

Da li ga je ikad iko pozvao to je pitanje?

Ivicahuljev
Kontakt:

uto avg 01, 2017 11:59 pm

Amidza je napisao/la:
uto avg 01, 2017 11:50 pm
Ako je iko cinik, Amar je cinik. Kao da ga nikad niste slusali da prica.
Iskustvo je cudo,tog istog mladog,zelenog Amara otjerase nakon ispadanja od Hartsa,najtragicninije je sto sve sto kaze bude u pravu,od toga da su nam igraci limitirani pa nadalje,a ruku na srce svaki njegov sastav I ove danasnje nosao u zubima I filovao ko Leotar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:00 am

mali plavisa je napisao/la:
uto avg 01, 2017 11:54 pm
Da li ga je ikad iko pozvao to je pitanje?
Cisto sumnjam jer vjerovatno imaju strah od njega.
Amar da se pita on bi pola ovih tzv. Strucnjaka sto se vrte oko kluba otjerao.

Amar ne da pardona nikome i zbog toga ga postujem.

***** bi njemu smio jedan Bekric onakve izjave davati i onda hladno doci na trening. Isto tako Zeba, Blagojevic i Ugljesa bila bi trostruka izmjena da je on vodio protiv Mladosti mada cisto sumnjam da bi se on doveo u situaciju da gubi 2:0 u 7min.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

pile87
Kontakt:
Status: Online

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 12:00 am

Leon_Professional je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 11:46 pm
Leon_Professional je napisao/la:Pa sto ga onda ne dovedu. Sredjen nam je klub. Valjda.
Ne vjerujem da je njemu ovo izazov više on je ovo prerastao. Uostalom tako kaže i njegov postupak odlaska sa klupe. I on kaže da mu je dosadilo da mu psuju majku nekakvi sa tribina.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Steta. Mada uvjek se moze naci izazov, eto npr. Grupa EL. Ili da proba kao Zahovic biti SD.
Al helem nejs, kad vec on nece, ne znam sto ga prizivaju.
Nisam rekao da neće nego da to meni tako izgleda. Nije ga niko otjerao sam je otišao.
Moje opet mišljenje da Amara guraju ispred sebe ovi koji nisu za trenutnu postavu tako im je efektivnije :)

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:11 am

Ma Amar im je ulazna karta jer svi su slabi na njeg.
Uvjek sam izbjegavao kad se prica o njemu jer se covjek moze ogrijesiti.
Ali kad prevazidjemo mit da samo Amar moze donijeti titulu, eh tad cemo je i osvojiti.
Mada to je glavni adut ovih udarnika, pa sasjecaju sve sto dovodi do titule da bi imali argument i ulaznu kartu. Zato se i ne uze titula.
A Pile je upravu, sve te price da on nece s Misketom da je on ovaj onaj, sve je to plan i taktika tih drugih.

mali plavisa
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:12 am

Evo ja ne guram Amara nigdje, ja da se pitam on nikada ne bi otišao od nas!Zar malo nije čudno i pljuvanje po svemu što je valjalo? Niti tjeram nikoga, niti sam, niti ću!

mali plavisa
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:14 am

A ko su udarnici i ako nije problem?
Zadnja izmjena: mali plavisa, dana/u sri avg 02, 2017 12:14 am, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 12:14 am

Leon_Professional je napisao/la:Ma Amar im je ulazna karta jer svi su slabi na njeg.
Ali kad prevazidjemo mit da samo Amar moze donijeti titulu, eh tad cemo je i osvojiti.
Mada to je glavni adut ovih udarnika, pa sasjecaju sve sto dovodi do titule da bi imali argument i ulaznu kartu. Zato se i ne uze titula.
A Pile je upravu, sve te price da on nece s Misketom da je on ovaj onaj, sve je to plan i taktika tih drugih.
Ja sam ga sa misketom vidio bar pet puta. A po forumu bi rekao da su neprijatelji. A nekim zeljovcima izgleda odgovara da se djelimo izmedju sebe. Opet kažem da treba bolje da cijenimo ono što imamo možda je Ado novi Amar.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:15 am

Ali izgleda da je tako, nema Amara nema titule.
Vidjeli smo svi sta smo ispusitili prosle godine.

staaarinavijac
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:19 am

Pameti i (posebno ) para nikad dosta ...

Da nam je u sportskom segmentu makar frtalj gore pomenutog ...

kontranogama
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:20 am

Nikad nisam htjeo da komentarisem o Amaru, mislim da ima najvece znanje u BH, i definitivno bi donio kvalitet u klub, ali cisto zakljucujem po onome sto se ovde pise (dakle samo zakljucujem, nisam upucen kao insider) da se mozda on povezuje sa bivsim strukturama dok se ono kralo a SM rekao da bi i oca rodjenog prijavio ako sazna da je i jednu marku otudjio. Iako se prica da je Amar svoje pare dao u klub, Da nije to mozda to. Nemojte sad da me pljujete ovo je vise kao pitanje a ne odgovor, za one koji vise znaju od prosjecnog navijaca kao sto sam ja.
Isto tako ako se neko sjeca bolje od mene, zar se nije i Vedran spominjao kao neko ko je bio kao trula jabuka kad su ono otjerali Kostica.
Pisem ovo jer se toliko raspravlja o klanovima oko Zelje pa ako ko stvarno zna nek napise. Ako ne, izbrisite ovaj moj post.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

pile87
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:21 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
A ja se sjecam jedne slično izgubljene titule kad je Amar bio trener.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

KLIS
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:22 am

Nemoguće je zvati se navijačem Želje i imati loše mišljenje o Amaru. Navodni sukob Amara i trenutne uprave je vještački konstruisan kako bi se emocije navijača koje osjećamo prema Amaru kanalisale i usmjerile protiv Misketa i ekipe.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

mali plavisa
Kontakt:

Ima titula al ne znaju to je problem,ne možeš bolan osvojiti titulu kad izmjeniš u godini 4 trenera pa majka mu stara, koliko samo igrača prodefilova kroz klub, koliko pljuvanja ja ovo u životu sanjat nisam mogao, za ostalo skidam kapu ali mene teren zanima jbg!

mali plavisa
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:26 am

KLIS je napisao/la:
Nemoguće je zvati se navijačem Želje i imati loše mišljenje o Amaru. Navodni sukob Amara i trenutne uprave je vještački konstruisan kako bi se emocije navijača koje osjećamo prema Amaru kanalisale i usmjerile protiv Misketa i ekipe.
Problem očigledno postoji, nećemo se praviti toliko blentavim jbg!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 12:26 am

pile87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
uto avg 01, 2017 11:46 pm
Ne vjerujem da je njemu ovo izazov više on je ovo prerastao. Uostalom tako kaže i njegov postupak odlaska sa klupe. I on kaže da mu je dosadilo da mu psuju majku nekakvi sa tribina.

Steta. Mada uvjek se moze naci izazov, eto npr. Grupa EL. Ili da proba kao Zahovic biti SD.
Al helem nejs, kad vec on nece, ne znam sto ga prizivaju.
Nisam rekao da neće nego da to meni tako izgleda. Nije ga niko otjerao sam je otišao.
Moje opet mišljenje da Amara guraju ispred sebe ovi koji nisu za trenutnu postavu tako im je efektivnije :)

Amar je clan Skupstine i treba, jasno, glasno i precizno da kaze sta zeli, sta ne zeli. Svabo, Miso, Saban, Stanic, Nikic, Hadziabdic...i ostale legende Kluba su tu i kazu sto misle.
Amar je jedna od legendi i ako se neko krije iza njgovog imena i gura pricu protiv Uprave, onda Amar to treba reci glasno i jasno. Ovako ispada da je kontra Svabe, Mise, Hadzije, Marija, Sabana, Jelica, Dzeke.., a oni su u svojim stavovima precizni.
Jedno je sigurno. Amar je egocentrik, a to je nekada dobro, a nekada ne.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pile87
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:28 am

KLIS je napisao/la:Nemoguće je zvati se navijačem Želje i imati loše mišljenje o Amaru. Navodni sukob Amara i trenutne uprave je vještački konstruisan kako bi se emocije navijača koje osjećamo prema Amaru kanalisale i usmjerile protiv Misketa i ekipe.
Amar mora da ima respekt svih navijaca Želje. Amar je nas sto bi pustili da ga neko drugi prisvaja. I Amar treba da ima svoje mjesto kao neko ko je najtrofejni trener našeg kluba i veliki Zeljovac. Ali fulamo bit jedan drugi Zeljovac treba našu podršku a sada je trener našeg kluba. I na to se prvashodno treba koncentrirati. Adi sad podrška treba više nego bilo kome a kada se Zeljovci slože doce i titula. Neka je na čast svima onima koji pokušavaju dijeliti navijače na ovakve i onakve. Mi se trebamo ovdje truditi da nema toga među nama iz jednostavnog razloga jer je tako ispravno i samo ćemo tako pomoći klubu.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Ivicahuljev
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:34 am

pile87 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:21 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
A ja se sjecam jedne slično izgubljene titule kad je Amar bio trener.

Izgubljena titula u Sirokom Brijegu,tacnije Leotar bio prvak,jbg po onom sto znam nije htio dati pare da ovi skinu gace,posteno nas mlatnuli I to je to,evo ja prvi necu vise spomenuti Amara,al nek dovedu nekog ko ima znanje I titule kao on,evo npr Kek

Brkoo
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:35 am

@pile, Ako mislis na onu utakmicu sa Sirokim gdje su tad svi nasi igraci dali sve od sebe, ali izubili golom Bajana ako se ne varam i ako neko tu borbu uporedi sa ovim pickastim gubitkom titule, razlika je ogromna..
Treba da se svi ujedinimo zbog svetinje a ne da se dijelimo, samo to cu reci..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava