Iskustvo je cudo,tog istog mladog,zelenog Amara otjerase nakon ispadanja od Hartsa,najtragicninije je sto sve sto kaze bude u pravu,od toga da su nam igraci limitirani pa nadalje,a ruku na srce svaki njegov sastav I ove danasnje nosao u zubima I filovao ko Leotar
Cisto sumnjam jer vjerovatno imaju strah od njega.
Nisam rekao da neće nego da to meni tako izgleda. Nije ga niko otjerao sam je otišao.Leon_Professional je napisao/la:Steta. Mada uvjek se moze naci izazov, eto npr. Grupa EL. Ili da proba kao Zahovic biti SD.pile87 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:46 pmNe vjerujem da je njemu ovo izazov više on je ovo prerastao. Uostalom tako kaže i njegov postupak odlaska sa klupe. I on kaže da mu je dosadilo da mu psuju majku nekakvi sa tribina.Leon_Professional je napisao/la:Pa sto ga onda ne dovedu. Sredjen nam je klub. Valjda.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Al helem nejs, kad vec on nece, ne znam sto ga prizivaju.
Ja sam ga sa misketom vidio bar pet puta. A po forumu bi rekao da su neprijatelji. A nekim zeljovcima izgleda odgovara da se djelimo izmedju sebe. Opet kažem da treba bolje da cijenimo ono što imamo možda je Ado novi Amar.Leon_Professional je napisao/la:Ma Amar im je ulazna karta jer svi su slabi na njeg.
Uvjek sam izbjegavao kad se prica o njemu jer se covjek moze ogrijesiti.
Ali kad prevazidjemo mit da samo Amar moze donijeti titulu, eh tad cemo je i osvojiti.
Mada to je glavni adut ovih udarnika, pa sasjecaju sve sto dovodi do titule da bi imali argument i ulaznu kartu. Zato se i ne uze titula.
A Pile je upravu, sve te price da on nece s Misketom da je on ovaj onaj, sve je to plan i taktika tih drugih.
Ali izgleda da je tako, nema Amara nema titule.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 12:11 amMa Amar im je ulazna karta jer svi su slabi na njeg.
Ali kad prevazidjemo mit da samo Amar moze donijeti titulu, eh tad cemo je i osvojiti.
Mada to je glavni adut ovih udarnika, pa sasjecaju sve sto dovodi do titule da bi imali argument i ulaznu kartu. Zato se i ne uze titula.
A Pile je upravu, sve te price da on nece s Misketom da je on ovaj onaj, sve je to plan i taktika tih drugih.
A ja se sjecam jedne slično izgubljene titule kad je Amar bio trener.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ali izgleda da je tako, nema Amara nema titule.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 12:11 amMa Amar im je ulazna karta jer svi su slabi na njeg.
Vidjeli smo svi sta smo ispusitili prosle godine.
Problem očigledno postoji, nećemo se praviti toliko blentavim jbg!
Amar je clan Skupstine i treba, jasno, glasno i precizno da kaze sta zeli, sta ne zeli. Svabo, Miso, Saban, Stanic, Nikic, Hadziabdic...i ostale legende Kluba su tu i kazu sto misle.pile87 je napisao/la:Nisam rekao da neće nego da to meni tako izgleda. Nije ga niko otjerao sam je otišao.Leon_Professional je napisao/la:Steta. Mada uvjek se moze naci izazov, eto npr. Grupa EL. Ili da proba kao Zahovic biti SD.
Al helem nejs, kad vec on nece, ne znam sto ga prizivaju.
Moje opet mišljenje da Amara guraju ispred sebe ovi koji nisu za trenutnu postavu tako im je efektivnije
Amar mora da ima respekt svih navijaca Želje. Amar je nas sto bi pustili da ga neko drugi prisvaja. I Amar treba da ima svoje mjesto kao neko ko je najtrofejni trener našeg kluba i veliki Zeljovac. Ali fulamo bit jedan drugi Zeljovac treba našu podršku a sada je trener našeg kluba. I na to se prvashodno treba koncentrirati. Adi sad podrška treba više nego bilo kome a kada se Zeljovci slože doce i titula. Neka je na čast svima onima koji pokušavaju dijeliti navijače na ovakve i onakve. Mi se trebamo ovdje truditi da nema toga među nama iz jednostavnog razloga jer je tako ispravno i samo ćemo tako pomoći klubu.KLIS je napisao/la:Nemoguće je zvati se navijačem Želje i imati loše mišljenje o Amaru. Navodni sukob Amara i trenutne uprave je vještački konstruisan kako bi se emocije navijača koje osjećamo prema Amaru kanalisale i usmjerile protiv Misketa i ekipe.
Izgubljena titula u Sirokom Brijegu,tacnije Leotar bio prvak,jbg po onom sto znam nije htio dati pare da ovi skinu gace,posteno nas mlatnuli I to je to,evo ja prvi necu vise spomenuti Amara,al nek dovedu nekog ko ima znanje I titule kao on,evo npr Kekpile87 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 12:21 amA ja se sjecam jedne slično izgubljene titule kad je Amar bio trener.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ali izgleda da je tako, nema Amara nema titule.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 12:11 amMa Amar im je ulazna karta jer svi su slabi na njeg.
Vidjeli smo svi sta smo ispusitili prosle godine.