Ivicahuljev je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 7:35 pm
Model1964 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 7:26 pm
Kada cete skontati da nije u imenima vec u zelji i koheziji. Pokupuj sva ta imena koja ste mjesecima nabrajai i opet nemas nikakve garancije. Cinilo se da su svi koje smo dovodiļi bas ti koji ce uzeti ligu.
Osnovni cilj je napraviti EKIPU jer ovo je raspusteni zeleni kadar. Kokosari koji jedva cekaju da sta zajebu.
Da je tako lako napraviti ekipu Sisoje bi imao sada šleper pehara.
Zato manite se TM i igrica.
Koliko je tesko napraviti ekipu kad znas sta hoces smo vidjeli na primjeru Rijeke,sad gledamo to na primjeru Osjeka,Sisoje se razumije u fudbal ko Mara u kriv k...c a I takav ce nas prepisati za 3 godine ako mi nastavimo ganjati kajkute I slicne
I tekako je tesko napraviti ekipu.
Rijeka pravi vec godinama. Kek rekorder na klupi Rijeke. Osjek je tek poceo njih ne uzimaj u razmatranje. Vardar tek sada bere plodove rada. MB im i lovu i podporu drustvene zajednice, cjele drzave izuzev LJ kotline. Sve nabrojane ekipe imaju lovu.
Pokazi mi jedan klub koji je u dugovima, bez generalno sponzora, da pravi stadion i ujedno gradi jaku ekipu.
Istok u glavama nekih igraca znaci "Željo ima lovu"
Imala je i kljukusa a sada neJma. Citaj te njihov forum, jad i ocaj. Nemaju klub. Dali iko ima obraza i muda da klub opet dovede u situaciju u kakvoj je bio.
Keitikujem i kritikovacu kada nema nase djece, kada je igra kukavicka, kada je trener denagog, kada ne kopamo po nizim ligama i ne trazimo mlade talente
Necu nikada kritikovati sto se nisu doveli skupi igraci. Vise volim da se lova ulaze u OP. Mi smo klub sa indentitetom nismo Real. Pored biljuka papaka koji navaljuju da syebu klub vi sa prizivanjem extra pojacanja doljevate ulje na vatru. Zagalamite na SD da se razleti po drzavi i ŕegiji, da napravi skauting mrezu .....
Prestanite kokodakati o nekim extra pojacanjima sa FM i TM