Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

addyno1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 9:01 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Amir je faktički još tinejdžer,kod Baje je bila teška situacija u porodici sada se popravila kako ima solidnu platu tako da od tih momaka i ne očekujem i ne zamjeram im.
Hasagić vrlja negdje po Kaknju i on je kokuz :ganja:
Ko god je pomogao svaka mu čast,ko god nije nije ni bio dužan da pomaže.
kokuz sto vozi porsea hehe

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:06 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove. :)
ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je sve :ganja:
Nije ovo zavirivanje u tudji dzep dzaba se momka napada,jedino sto je istina da mnogi od kojih se ocekivalo I u koje smo se kleli do sad nisu podrzali akciju Iz njima znanih razloga,nebih da tusim kilometarskim postom al ako pola Sarajeva navija za Zelju to je minimum 200,000 ljudi da nespominjemo druge gradove dijasporu bivse I sadasnje igrace koji su vec dali,I kad se odbiju ove vece uplate pojedinaca cifra se strasno istopi,mnogo sam vise ocekivao od "obicnih" navijaca il sam mislio da nas ima mnogo vise,uostalom akcija jos traje pa ocekujem bolji odziv malih uplata znam da ce mnogi sad drvlje I kamenje al ovo je neko moje misljenje
pa dobro od obicne raje ce biti ja mislim puno puno vise mnogima su male plate pa cekaju pravi trenutak...akcija jos traje ja u to vjerujem ...a ove ostale ne bi da komentarisem ...pocet cemo zavirivati u tudji djep ...izgleda :D :D :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:07 pm

addyno1 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Amir je faktički još tinejdžer,kod Baje je bila teška situacija u porodici sada se popravila kako ima solidnu platu tako da od tih momaka i ne očekujem i ne zamjeram im.
Hasagić vrlja negdje po Kaknju i on je kokuz :ganja:
Ko god je pomogao svaka mu čast,ko god nije nije ni bio dužan da pomaže.
kokuz sto vozi porsea hehe
ima se moze se ....za neke stvari :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:08 pm

akcija će trajati još skoro dva mjeseca. a svaka sedmica je dosad bila uspješnija od prethodne, pa polako. najlakše je tuđim kurcem.

ne znam gdje ste vi to prije izbijali pare od ljudi, a naročito bukvalne donacije, gdje ništa ne ide zauzvrat. ko zna kako to ide na ovom vaktu (natjerati ljude da se rastave od novca za nešto što ne ide njima u guzicu), zna i da je akcija ukupno gledano super uspješna do sad.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:12 pm

Ima li ovdje neko ko zna radit u fotošopu treba mi par sličica?

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:14 pm

LARSSON je napisao/la:Ima li ovdje neko ko zna radit u fotošopu treba mi par sličica?
oa ja sam navikao od tebe da si Bog za elektrotehniku i kompjutere :D :D ...jel moguce da ti nesto ne znas od ovih stvari ? Č:D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:15 pm

delinjo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Ima li ovdje neko ko zna radit u fotošopu treba mi par sličica?
oa ja sam navikao od tebe da si Bog za elektrotehniku i kompjutere :D :D ...jel moguce da ti nesto ne znas od ovih stvari ? Č:D
Znam paint otvorit i izrezat sliku.

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:17 pm

LARSSON je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Znam paint otvorit i izrezat sliku.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Okolele
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:17 pm

http://fkzeljeznicar.ba/urucena-clanska ... icu/19363/" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:18 pm

Ma nije Delinjo nista lose mislio. Logicno je da svaciju pomoc treba prihvatiti i zahvaliti se, nikom nije pod moranje da uplati. Svakako da npr. tebi trebaju neke pare, onda ocekujes najvise od porodice da ti pomogne(tetke, amidza, daidza itd.) , tako je prirodno i logicno. Mada ima onih koji ne mogu iz kojekakvih razloga, ne treba sad za nekog ko ne uplati reci da je sup.ak ili zamjeriti mu. Akcija je dobrovoljna i ko koliko moze nek dadne, najbitnije je da je iz srca i s dobrom namjerom. :zeljeznicar1:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:18 pm

Ovo oko donacija, mozda se tempira tajming, ko ce ga znati
A u vezi ovog Manijaka iz Calypsa sto je kao donaciju besplatno uradio projekt i statički proracun, ocekivao sam od cijenjenog forumasa AnelZ nesto u tom fazonu :)
5. - 7. Okt 1992.

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 9:20 pm

HanibalTM je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Lendrić u 26. i 27. kolu daje 4 gola :) 2 će proslaviti, 2 neće. :ganja:
Nek on zabije konama dva i Zrinji dva , a slavlja nebi nedostajalo.slika
a zasto ne bi proslavio golove protiv zrinjskog ? :D
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

FKZ1921
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:25 pm

Osim onih razloga koje smo apsolvirali prije desetak dana u raspravi o tome ko jeste a ko nije i zasto nije...ima jos nesta. Ne objavljuju se javno sve uplate.Neko hoce a neko nece, iz nekih razloga da se objavi,tako da mi apsolutno ne znamo ko jeste a ko nije uplatio. I potpuno je apsurdna svaka prica na ovu temu. Mozemo nastaviti o ovome samo ako hocemo da ovoj prici oblacimo neko ruzno odjelo,pomalo je skrecemo u nekom pogresnom pravcu...A to nije dobro.Ako ipak neko hoce tako,sta bi covjek...razliciti smo.

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:30 pm

FKZ1921 je napisao/la:Osim onih razloga koje smo apsolvirali prije desetak dana u raspravi o tome ko jeste a ko nije i zasto nije...ima jos nesta. Ne objavljuju se javno sve uplate.Neko hoce a neko nece, iz nekih razloga da se objavi,tako da mi apsolutno ne znamo ko jeste a ko nije uplatio. I potpuno je apsurdna svaka prica na ovu temu. Mozemo nastaviti o ovome samo ako hocemo da ovoj prici oblacimo neko ruzno odjelo,pomalo je skrecemo u nekom pogresnom pravcu...A to nije dobro.Ako ipak neko hoce tako,sta bi covjek...razliciti smo.
tebra majke mi niko nije u tom pravcu pokrenuo pricu nikakvu vjeruj mi ...bar ja nisam uopste ...nego sam postavio jedno pitanje da li su ti momci platili jer sam siguran da bi zvanicna to objavila...i onda sam samo reagovao da znam likove koji su od usta odvajali da uplate a neki u koje smo se kleli iz opravdanih ili neopravdanih razloga nisu...to je sve sto sam ja spomenuo nista vise...apsolutno nisam zelio da nekoga uvrijedim ali duboko negdje u sebi svi se slazemo sa tim ...ma volim tvoje postove sta cu :D :rofl: :rofl: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:37 pm

ma slažemo se svi da bi bili bar donekle razočarani da npr. amir, baja ili višća ne uplate ništa. bar u ćošku duše, sigurno bi. ali opet, neko možda izričito neće da se objavi. a akcija će trajati još bar do kraja maja.
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:39 pm

Ne znam dal ja na to sve iz loseg ugla gledam ali je veoma bitno da se te Zeljine legende i bivsi igraci upisu u akciju, broj stolica ili velicina uplate nije vazna.
Isto tako ne mislim da su Baja i Amir donjeli klubu 2 miliona kao sto ne donese niti jedan igrac nekom klubu kada se proda.
Narocito ovi mladi momci, njima klub mnogo vise da nego oni njemu... od balavaca napravi ljude, da im vjetar u ledja, usmjeri ih... da ne duzim. Ali svi mi imamo neki svoj ugao gledanja na sve ovo.
Jbg ljudi gadna su vremena a na utakmice najcesce idu kokuzi i oni koji su naucili. Svaka marka uplacena je zlatna da li cener ili milja ne treba brojati krvna zrnca.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:39 pm

ChWilla je napisao/la:ma slažemo se svi da bi bili bar donekle razočarani da npr. amir, baja ili višća ne uplate ništa. bar u ćošku duše, sigurno bi. ali opet, neko možda izričito neće da se objavi. a akcija će trajati još bar do kraja maja.
znao sam da ces ti shvatiti brate sta sam mislio :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Tryg
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:41 pm

I ja te shvatam delinjo nemoj se sikirat nisi sam :P
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

HanibalTM
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 9:42 pm

Meni nije stran photoshop ,samo nisam baš pri vremenu. Treba li ti neki ozbiljan rad ili je to više rekreativno?
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:44 pm

Tryg je napisao/la:I ja te shvatam delinjo nemoj se sikirat nisi sam :P
tebra prezivio sam teror da znas hehe :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava