Steta onda ,nisam to upratio !! Nek Milos preporuci kakvog dobrog stopera,Hadzija ce to da aminuje poslije iftara !Hurmasica je napisao/la:Potpisao je taj za Anorthosis.

Lars nije ti to losa ideja !!

Steta onda ,nisam to upratio !! Nek Milos preporuci kakvog dobrog stopera,Hadzija ce to da aminuje poslije iftara !Hurmasica je napisao/la:Potpisao je taj za Anorthosis.
Svi bi mi to jarsne voljeli al budimo realni 90% ove lige nema ni taktiku ni igru osim izbij nabij pa ako sta udje ili na neki individualni kvalitet.Vidjet ćemo gospodina Kostica. Ocekujem uređen sistem,da svako igra na svojoj poziciji i da se igrači ne sudaraju na terenuIzlija je napisao/la:ma jasno je to meni samo malo maštam kako bih ja napao slabije protivnike i zabio 7-8 golova za samopouzdanje ekipe. Meni je ludost igrati cijelu sezonu sa istom formacijskom šemom a samo malo mijenjati igrače, taktike kod krojenja formacije su presudne kada ideš na puno jačeg ili puno slabijeg protivnika a u svakom slučaju određuju tok utakmice. Malo jeste to problem sve uigrati, pogotovo što kod nas tim se još uvijek gradi i nema ustaljene igrače koji se dugo poznaju ali uz ozbiljan rad sve se može.Jaozinho22 je napisao/la:Moderni fudbal se ne može zamisliti bez bekova...evo gurao je Juve tu 3-5-2 pisali po ligi a u Lp ispadali od slabijih ekipa,prošle godine predju ja igru s bekovima odu do finala....
Što se tiče Ahmeta,doveli smo Pozdera koji je igrač s istim karakteristikama i Boljim CV-em pa ćemo vidjeti.
@Minjore to je to
Ne treba zaboraviti da je u Slobodi imao Zebu koji ga je hranio loptama, pa i Veselinovića koji je imao par finih asistencija. Ko će mu gore podvaliti loptu? Ja ga ne vidim.Ajzea je napisao/la:Ako je on zamjena za Leona...... Benko i Lendric su nesto brutalno, uostalom, satrati se moras da nadomjestis njihov odlazak.Charlie Sheen je napisao/la:Ahmetovic je dobar igrac i da nismo popunjeni napadacima ja bi ga volio vidjeti kod nas
Ahmetovic bi bio pojacanje u svakom smislu te rijeci, ali da je odrzao formu iz prve polusezone. U drugoj je, realno, krampa bio.
Sa kakvom formom ce doci kod komsija, nadam se sa ovom iz druge polusezone. Ali to nije tema za ovu, mislim, mozda i jeste obzirom da su konkurenti, ali..
cuo sam i ja nedavno za Lendrica a o Stevanovicevom odlasku se suskalo odmah nakon zavrsetka sezone.CARSONIO je napisao/la:ne znam jel neko od Vas cuo da nas stevanovic i lendric napustaju?
Ma neka nas i napuste ako je po ovim klipovima Hervas,Pozder,Husic i Radinovic su strasni igraci nekako mi se ugljesa najvise uljeva nadeza_zivot_cijeli je napisao/la:cuo sam i ja nedavno za Lendrica a o Stevanovicevom odlasku se suskalo odmah nakon zavrsetka sezone.CARSONIO je napisao/la:ne znam jel neko od Vas cuo da nas stevanovic i lendric napustaju?
istini za volju, cuo sam i za Kodru na mjestu sefa pa nije bilo tako...
dok je mahale bice i mahalanja...
u svakom slucaju, vjerujem da ce nas neko i napustiti od ovih "malo boljih" igraca....
Bice 100%, ja sam davno najavio krilo i stopera, idu uskoro, a mozda i u paketu. Imena ne znam, ne pisite pp.Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice ima li koga na vidiku?
KrajPrice je napisao/la:Bice 100%, ja sam davno najavio krilo i stopera, idu uskoro, a mozda i u paketu. Imena ne znam, ne pisite pp.Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice ima li koga na vidiku?
Moguce da Kostic dovede nekakvog Slovenca, tako sam danas cuo..