Tačno a sisoje je dao 50arelinho je napisao/la:I to kad je odlazio iz Slavije oni tražili da im se uplati 20k KM i mi nismo htjeli da platimo za njega.
Imam ociLeon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:35 pmJel to ero rekao da ne igra odbranu?
I kako ti mos reci za nekog igraca da je los?![]()
Sener Bajramovic je doveo jednog iz Svedske i nudio ga nama.Naši bili u frci oko utakmica sa AIK-om i nisu imali vremena za njega.Sener ga je poslije vodio i u Slobodu i u Zrinjski,mozda još negdje ali ja ne znam i nigdje nije potpisao.Moguce je da je tek sad kod nas na probi.Sener mi rece da igra zadnjeg veznog.Inace igra u cetvrtoj Svedskoj ligi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 3:43 pmNe znam jel bilo da ne listam sve, jeko garavi u b timu?
Jel to onaj sto kosta 25 milja euraPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:46 pmSener Bajramovic je doveo jednog iz Svedske i nudio ga nama.Naši bili u frci oko utakmica sa AIK-om i nisu imali vremena za njega.Sener ga je poslije vodio i u Slobodu i u Zrinjski,mozda još negdje ali ja ne znam i nigdje nije potpisao.Moguce je da je tek sad kod nas na probi.Sener mi rece da igra zadnjeg veznog.Inace igra u cetvrtoj Svedskoj ligi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 3:43 pmNe znam jel bilo da ne listam sve, jeko garavi u b timu?
Mora i Sener šta cvaknuti pod stare dane.Mlad je,korpulentan,Sener ga hvali.Ja ga nisam gledo kako igra pa ne mogu ništa reci.Mozda bi se za godinu-dvije moglo šta od njega napraviti.Model1964 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:51 pmJel to onaj sto kosta 25 milja euraPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:46 pmSener Bajramovic je doveo jednog iz Svedske i nudio ga nama.Naši bili u frci oko utakmica sa AIK-om i nisu imali vremena za njega.Sener ga je poslije vodio i u Slobodu i u Zrinjski,mozda još negdje ali ja ne znam i nigdje nije potpisao.Moguce je da je tek sad kod nas na probi.Sener mi rece da igra zadnjeg veznog.Inace igra u cetvrtoj Svedskoj ligi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 3:43 pmNe znam jel bilo da ne listam sve, jeko garavi u b timu?![]()
Pa Adžem neki dan izjavi za n1 da smo blizu dogovora sa nekim igračem koji bi nam mogao biti od pomoći...Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:40 pmJa kako sam cuo za nas je prelazni rok zavrsen to je to a Mujagic je jutros bio na treningu kako rekose i menadzera je promijenio pa cemo vidjeti,iskreno volio bi da se dogovore
Kako kažu švedski Pogba...Jagodić kaže da je zanimljiv i dobar igrač al da ga oni nisu mogli dovesti u Slobodu iz puno razloga a i mora se platiti nešto za njega...Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:54 pmMora i Sener šta cvaknuti pod stare dane.Mlad je,korpulentan,Sener ga hvali.Ja ga nisam gledo kako igra pa ne mogu ništa reci.Mozda bi se za godinu-dvije moglo šta od njega napraviti.Model1964 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:51 pmJel to onaj sto kosta 25 milja euraPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:46 pm
Sener Bajramovic je doveo jednog iz Svedske i nudio ga nama.Naši bili u frci oko utakmica sa AIK-om i nisu imali vremena za njega.Sener ga je poslije vodio i u Slobodu i u Zrinjski,mozda još negdje ali ja ne znam i nigdje nije potpisao.Moguce je da je tek sad kod nas na probi.Sener mi rece da igra zadnjeg veznog.Inace igra u cetvrtoj Svedskoj ligi.![]()
Bio je negdje clanak o njemu,bosnjo drzi taj amaterski klub,od svega covjek samo cijenu zna za njegModel1964 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:51 pmJel to onaj sto kosta 25 milja euraPlavi orkestar je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:46 pmSener Bajramovic je doveo jednog iz Svedske i nudio ga nama.Naši bili u frci oko utakmica sa AIK-om i nisu imali vremena za njega.Sener ga je poslije vodio i u Slobodu i u Zrinjski,mozda još negdje ali ja ne znam i nigdje nije potpisao.Moguce je da je tek sad kod nas na probi.Sener mi rece da igra zadnjeg veznog.Inace igra u cetvrtoj Svedskoj ligi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 3:43 pmNe znam jel bilo da ne listam sve, jeko garavi u b timu?![]()
Pa ovaj crnac ide od kluba do kluba pa gdje ubodeAsharaK je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 5:57 pmDva nova lica na treningu Željezničara
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/dva- ... cara/90337