Radisli ti štaPlava Porodica je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 10:40 amE to je to slavlje kad ti je stalo do nečega pa ne možeš emocije zadržati..
Samo hrabro Kemice!

Radisli ti štaPlava Porodica je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 10:40 amE to je to slavlje kad ti je stalo do nečega pa ne možeš emocije zadržati..
Samo hrabro Kemice!
Da ne peglamo temu, javi se na ppModel1964 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 10:42 amRadisli ti štaPlava Porodica je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 10:40 amE to je to slavlje kad ti je stalo do nečega pa ne možeš emocije zadržati..
Samo hrabro Kemice!?
Previše se on raspituje za mene u zadnje vrijeme
Istjerati ih napolje !
Napokon da se jednom složimo u potpunostiLARS1921 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 10:20 am2018/19
Golman
Kjosevski - vjerovatno prodaja na polusezoni ili na kraju
Bobić
Stoperi
Graovac - probat na polusezoni izganjati stalni ugovor
Osmankovic
Dzindo
Lijevi bekovi
Projic
Besirevic
Desni bekovi
Sehic
Defanzivni vezni
Sabanadzovic
Hasanovic
Centralni vezni
Zeric
Hajdarevic
Desno krilo
Zec
Hrvanovic
Lijevo krilo
Zakaric
Ofanzivni vezni
Ramović
Ovo ostalo popunjavati finim igračima, malo na polusezoni malo na kraju. Ima ih dosta sto im za 6mjeseci ističe ugovor
Upravo tako, hram, i bilo bi lijepo da ugostimo najveće fudbalske sile na Grbavici, ipak je to naš stadion, samo naš, ne gradski, savezni, opštinski, a taj krkljanac kojeg svi spominju je već sad prisutan ispred sjevera, teško da može gore od onog ciganluka sa pijačarskim šalovima i dresovima iznad jefitnog roštilja i higijenski pripremljenih ćevapa, na to dodaš vanjski izgled tribine s ćilimima, mesnicom, kladionicama, pekarama, buregdžinicama, bar nam se ta tribina uklapa u taj reprezentativni kodeks ponašanja
Sve za 5ponosannavas je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:33 amznam da znamo samo to i na osnovu toga zaključujemo. Tako i ja donesem neke zaključke ali vjeruj mi da bi jedna informacija prava mogla skroz obrnuti mišljenje. Zato sam govorio, ne samo tebi (iako sam tebe citirao), da ne znamo puno.
Zasto nisi? Pa kada se i zavrsi cijeli stadion, cijena koristenja ce biti veca i klub ce automatski zaradjivati od igranja repke. Dodaj na to i da cea reklamirati Grbavicu i klub.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:43 amsve dok imamo kao klub koristi od igranja repke na grbavici (u smislu brze izgradnje i renoviranja stadiona) onda neka igraju na nasem stadionu... kad zavrsimo cijeli stadion, onda nisam za to da repka igra na grbavici...
Hvala ti. Uživanje je raspravljati kad ljudi normalno uzimaju argumente drugih u obzir. Da nas je što više takvih dobro bi bilo. Vidim i po fejsu neka raja lupa stalno. Zbog toga i ja stalno forsiram taj izlazak u javnost. Nema se šta uprava vrijeđati ali koliko god mi bili zahvalni njim na svemu mislim da su zbog svega i oni nama dužni objasniti s vremena na vrijeme neke stvari. Svaki put kad su objasnili imali su podršku. LJudi se nakače na informaciju nekog Sinanovog portala koji je do sada sto puta fulio, a možeš misliti kad im nešto kaže neki ''Željovac'' fol u povjerenju. ne izmišlja niko neprijatelje nego lično čujem komentare jedne grupice, hvala BOgu male, koja svjesno govori neke stvari. Znamo se svi mi. Mali je ovo grad, ali većina na fejsu recimo ne zna u kakvim je relacijama neko. Nisam za to da se sve iznosi u javnost ali neke stvari definitivno moraju. Zbog tog odnosa je raja i podržala istok i renoviranje zapada. Zbog toga je i počelo sve ovo. Ne smije se od toga odustajati. Ja nisam uz Želju zbog rezultata i znam vrlo dobro šta je sport, ali većina ne shvata šta znači graditi klub iz temelja. Nažalost. nazirem strategiju i u sportskom segmentu, ali nisam siguran jesam li u pravu. Da bi bio u pravu moram čuti Ćenana kako kaže šta je cilj i paša moj ako ga ne ostvariš bar do 80%, jer je sportski segment podložan i dijelu sreće, sam podnesi ostavku. Nemojte mi prebacivanja loptica. Evo Adžem je par puta rekao da ima odriješene ruke za igrače. TO je meni znak da je paša moj do tebe. Ako ti ne dovedu, reci nisam zadovoljan u potpunosti. Fale mi tri igrača da kažem idem na titulu. Sad sa ovom ekipom idem na Evropu i nadam se tituli (lupam sad), ali moraš sam sebi postaviti cilj na osnovu činjeničnog stanja i odgovarati za taj cilj. Ako ga ne ispuniš daš ostavku pa ako se i uprava osjeća odgovornom ona kaže ne prihatamo jer je i do nas itd itd.salle86 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:48 amSve za 5ponosannavas je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:33 amznam da znamo samo to i na osnovu toga zaključujemo. Tako i ja donesem neke zaključke ali vjeruj mi da bi jedna informacija prava mogla skroz obrnuti mišljenje. Zato sam govorio, ne samo tebi (iako sam tebe citirao), da ne znamo puno.![]()
Tvoje postove uživam čitati, ali fakat.
Malo se zna, raja većinom pretpostavlja, vjeruje se u sve što piše po portalima.
Nije sad ni to da za svaku sitnicu ljudi iz kluba trebaju saopštenja, ali u trenutnoj situaciji kad sa svih strana sve otvorenije se traže njihove glave, bar jedno svaki treći mjesec bi se trebali oglasiti![]()
Trenutno nemamo ništa službeno ni za ambicije ni za strategiju, plan. Navijači nemaju za šta da se uhvate pa onda sami izmišljaju dešavanja i situacije. A to je odma loše.
Složio bih se i sa tvojim viđenjem tj.postom u kojem se nazire nekakva strategija. Dovođenje mladih i relativno mladih igrača, Adžema koji će ih maksimalno forsirati itd itd. Ali valjda to ne bude samo prelazna faza dok "smo" kokuzi
Samo para je bitna.flux je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:53 amZasto nisi? Pa kada se i zavrsi cijeli stadion, cijena koristenja ce biti veca i klub ce automatski zaradjivati od igranja repke. Dodaj na to i da cea reklamirati Grbavicu i klub.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 11:43 amsve dok imamo kao klub koristi od igranja repke na grbavici (u smislu brze izgradnje i renoviranja stadiona) onda neka igraju na nasem stadionu... kad zavrsimo cijeli stadion, onda nisam za to da repka igra na grbavici...