Visca se danas ozenio, mada mislim da ce podrzati ovu akciju, dobar je on momak!Elegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?

Visca se danas ozenio, mada mislim da ce podrzati ovu akciju, dobar je on momak!Elegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?
ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je svestorm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove.
Vidim kako te briga brojiš i pitaš ko je dao a ko nije i zašto nije dao a dobrovoljna akcija. Meni Fatina jedna stolica znači više nego ovo što je Koldžo doniro. Ko god da hvala mu, ko ne da, nikom ništa. Amir i Baja su klubu donijeli dva miliona maraka.delinjo je napisao/la:ma vala ni to briga me ...ali radije bi umjesto ovih opstina koje zele politicke poene da su nas pripazili nasi igraci i legende...jbg ono zamislis se ksad neko odvoji od plate koja je 500 KM da kupi par stolica a neko tamo u koga si se kleo stipsa ne moze da odvoji za klub koji ga ucinio igracem malo para ...jbg pogodi to svakoga djaba ....ili mozda nemaju pa ne mogu sirotinja jbgGrbavica je napisao/la:Što zavirujete u tuđe novčanike?![]()
![]()
![]()
pa tebra procitaj sta sam ja napisao ....vidis da isto mislim kao tiGrbavica je napisao/la:Vidim kako te briga brojiš i pitaš ko je dao a ko nije i zašto nije dao a dobrovoljna akcija. Meni Fatina jedna stolica znači više nego ovo što je Koldžo doniro. Ko god da hvala mu, ko ne da, nikom ništa. Amir i Baja su klubu donijeli dva miliona maraka.delinjo je napisao/la:ma vala ni to briga me ...ali radije bi umjesto ovih opstina koje zele politicke poene da su nas pripazili nasi igraci i legende...jbg ono zamislis se ksad neko odvoji od plate koja je 500 KM da kupi par stolica a neko tamo u koga si se kleo stipsa ne moze da odvoji za klub koji ga ucinio igracem malo para ...jbg pogodi to svakoga djaba ....ili mozda nemaju pa ne mogu sirotinja jbgGrbavica je napisao/la:Što zavirujete u tuđe novčanike?![]()
![]()
![]()
drugo si ti tebra ...ti ne zaradjujes hiljade sedmicno...opusti se i uzivaj kad bude bice ...Simply Blue je napisao/la:Drugovi, Rim nije sagrađen za jedan dan, tako da ne moraju svi odmah platiti. Ovim i sebe malo lažem jer trenutno nisam u prilici da uplatim, ali čim ispadne prilika tu sam. Neće ova akcija, ja se nadam, trajati samo do ispunjavanja ovih uslova za Evropu.
joj cim si ti modetarot postao sve otislo u onu stvar...OSTAVKE !!!!AsharaK je napisao/la:Sjebo se nešto tapatalk za forum, ne učitava postove ..
Ma nije se odnosilo na tebe ovo moje, nego generalno. Normalno da imas pravo na misljenje, ali onda moras znati da i svako ima pravo da to misljenje izazove, naravno u granicama normale.delinjo je napisao/la:ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je svestorm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove.
meni je preseravanje prica ono trebao Dzeko toliko nije toliko... cijenim potez Djelmica koji me odusevio jer znamo kako se rastao sa nama...i ono bas iz njegovog primjera mi krivo za neke osobe....ili Goran Gancev...pa taj je odigrao utakmica za nas moze se na prste jedne ruke izbrojati pa vidi...zato hocu uvijek da cijeim i da cijenimo takve ljude malo vise od ovih to je sve ...nadam se da ce ostali do kraja akcije to ispraviti ...eto storme necu vise kvariti temu sa ovim stvarima ...storm_raider je napisao/la:Ma nije se odnosilo na tebe ovo moje, nego generalno. Normalno da imas pravo na misljenje, ali onda moras znati da i svako ima pravo da to misljenje izazove, naravno u granicama normale.delinjo je napisao/la:ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je svestorm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove.Ne pretjeruj, ziv bio, nas si. Postujem to sto si napisao i definitivno ima smisla, ali mi ne znamo nicije razloge, a i akcija ce jos trajati. Cesto se covjek ujede za usnu kada skonta da ne zna obje strane price. Uplatice jos dosta poznatih faca, ali mi smo Zeljina najjaca snaga definitivno. Mi, obicna raja.
Nek on zabije konama dva i Zrinji dva , a slavlja nebi nedostajalo.hardwell je napisao/la:Lendrić u 26. i 27. kolu daje 4 gola2 će proslaviti, 2 neće.
Nije ovo zavirivanje u tudji dzep dzaba se momka napada,jedino sto je istina da mnogi od kojih se ocekivalo I u koje smo se kleli do sad nisu podrzali akciju Iz njima znanih razloga,nebih da tusim kilometarskim postom al ako pola Sarajeva navija za Zelju to je minimum 200,000 ljudi da nespominjemo druge gradove dijasporu bivse I sadasnje igrace koji su vec dali,I kad se odbiju ove vece uplate pojedinaca cifra se strasno istopi,mnogo sam vise ocekivao od "obicnih" navijaca il sam mislio da nas ima mnogo vise,uostalom akcija jos traje pa ocekujem bolji odziv malih uplata znam da ce mnogi sad drvlje I kamenje al ovo je neko moje misljenjedelinjo je napisao/la:ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je svestorm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove.