Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 8:37 pm

Elegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?
Visca se danas ozenio, mada mislim da ce podrzati ovu akciju, dobar je on momak! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:39 pm

Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

pon apr 04, 2016 8:39 pm

Amir je faktički još tinejdžer,kod Baje je bila teška situacija u porodici sada se popravila kako ima solidnu platu tako da od tih momaka i ne očekujem i ne zamjeram im.
Hasagić vrlja negdje po Kaknju i on je kokuz :ganja:
Ko god je pomogao svaka mu čast,ko god nije nije ni bio dužan da pomaže.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cala
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:40 pm

Evo napokon Koldze i opcine NS, 10000KM.

Špekac1921
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:41 pm

Nemoguće je da svi uplate, uvijek ćemo se uhvatiti za par momaka koji su to preskočili jer nisu u mogućnosti iz nepoznatih razloga i onda ćemo na samo nama svojstven način to prigovarati.
Pustite momke, pogotovo Amira i Baju.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:41 pm

Joj Koldze :rofl1: :rofl1: :rofl1: Svakako hvala svima! :zeljeznicar1:

neroazzuro
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:43 pm

Još će ispast sreća što je izborna godina :)

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:44 pm

storm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove. :)
ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je sve :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ellaxaz
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:45 pm

Clanska za Dinu. :shisha:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:49 pm

Sjebo se nešto tapatalk za forum, ne učitava postove ..
Željezničar ante portas !

Grbavica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:50 pm

delinjo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Što zavirujete u tuđe novčanike?
ma vala ni to briga me ...ali radije bi umjesto ovih opstina koje zele politicke poene da su nas pripazili nasi igraci i legende...jbg ono zamislis se ksad neko odvoji od plate koja je 500 KM da kupi par stolica a neko tamo u koga si se kleo stipsa ne moze da odvoji za klub koji ga ucinio igracem malo para ...jbg pogodi to svakoga djaba ....ili mozda nemaju pa ne mogu sirotinja jbg :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Vidim kako te briga brojiš i pitaš ko je dao a ko nije i zašto nije dao a dobrovoljna akcija. Meni Fatina jedna stolica znači više nego ovo što je Koldžo doniro. Ko god da hvala mu, ko ne da, nikom ništa. Amir i Baja su klubu donijeli dva miliona maraka.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Simply Blue
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:51 pm

Drugovi, Rim nije sagrađen za jedan dan, tako da ne moraju svi odmah platiti. Ovim i sebe malo lažem jer trenutno nisam u prilici da uplatim, ali čim ispadne prilika tu sam. Neće ova akcija, ja se nadam, trajati samo do ispunjavanja ovih uslova za Evropu.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:51 pm

Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Što zavirujete u tuđe novčanike?
ma vala ni to briga me ...ali radije bi umjesto ovih opstina koje zele politicke poene da su nas pripazili nasi igraci i legende...jbg ono zamislis se ksad neko odvoji od plate koja je 500 KM da kupi par stolica a neko tamo u koga si se kleo stipsa ne moze da odvoji za klub koji ga ucinio igracem malo para ...jbg pogodi to svakoga djaba ....ili mozda nemaju pa ne mogu sirotinja jbg :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Vidim kako te briga brojiš i pitaš ko je dao a ko nije i zašto nije dao a dobrovoljna akcija. Meni Fatina jedna stolica znači više nego ovo što je Koldžo doniro. Ko god da hvala mu, ko ne da, nikom ništa. Amir i Baja su klubu donijeli dva miliona maraka.
pa tebra procitaj sta sam ja napisao ....vidis da isto mislim kao ti ;) :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:52 pm

Simply Blue je napisao/la:Drugovi, Rim nije sagrađen za jedan dan, tako da ne moraju svi odmah platiti. Ovim i sebe malo lažem jer trenutno nisam u prilici da uplatim, ali čim ispadne prilika tu sam. Neće ova akcija, ja se nadam, trajati samo do ispunjavanja ovih uslova za Evropu.
drugo si ti tebra ...ti ne zaradjujes hiljade sedmicno...opusti se i uzivaj kad bude bice ... :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:52 pm

AsharaK je napisao/la:Sjebo se nešto tapatalk za forum, ne učitava postove ..
joj cim si ti modetarot postao sve otislo u onu stvar...OSTAVKE !!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:54 pm

Pa koliko znam ovo je račun kliuba, stalni račun. Uplatiti možemo kad hoćemo, ne samo dok akcija traje. :)

Delinjo, :karanje: :karanje:
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:54 pm

delinjo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Apsolutno me ne znaima ko ce uplatiti i ko nece. Ja cu uplatiti i to sa osmijehom. Ko hoce i moze neka uplati, ko nece ili ne moze, ni ne mora. Ja sam drugu ratu u cetvrtak uplatio za 5 stolica i svaki mjesec cu tako, dok god bude trajalo. Kupujemo stolice sebi i svojoj djeci, gradimo svoj dom. Nemojte da zavirujemo u tudje dzepove. :)
ja ne kontam ovo pitas nesto odjednom ti se 5 ljudi nakaci nesto da ti glumi glas razuma...valjda smijem imati svoje misljenje storme ???? ako treba da neko ko izbjegava zelju biti veci od nekoga ko je tu pomogao pa makar i jednom stolicom nikad se necu sloziti...u novinama svima puna usta Zelje...i ne zavirujem u tudji djep nego nadam se da cemo mi navijaci vise cijeniti ljude koji su tu uz klub od ovih sto nisu ...to je sve :ganja:
Ma nije se odnosilo na tebe ovo moje, nego generalno. Normalno da imas pravo na misljenje, ali onda moras znati da i svako ima pravo da to misljenje izazove, naravno u granicama normale. :) Ne pretjeruj, ziv bio, nas si. Postujem to sto si napisao i definitivno ima smisla, ali mi ne znamo nicije razloge, a i akcija ce jos trajati. Cesto se covjek ujede za usnu kada skonta da ne zna obje strane price. Uplatice jos dosta poznatih faca, ali mi smo Zeljina najjaca snaga definitivno. Mi, obicna raja.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:58 pm

storm_raider je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ma nije se odnosilo na tebe ovo moje, nego generalno. Normalno da imas pravo na misljenje, ali onda moras znati da i svako ima pravo da to misljenje izazove, naravno u granicama normale. :) Ne pretjeruj, ziv bio, nas si. Postujem to sto si napisao i definitivno ima smisla, ali mi ne znamo nicije razloge, a i akcija ce jos trajati. Cesto se covjek ujede za usnu kada skonta da ne zna obje strane price. Uplatice jos dosta poznatih faca, ali mi smo Zeljina najjaca snaga definitivno. Mi, obicna raja.
meni je preseravanje prica ono trebao Dzeko toliko nije toliko... cijenim potez Djelmica koji me odusevio jer znamo kako se rastao sa nama...i ono bas iz njegovog primjera mi krivo za neke osobe....ili Goran Gancev...pa taj je odigrao utakmica za nas moze se na prste jedne ruke izbrojati pa vidi...zato hocu uvijek da cijeim i da cijenimo takve ljude malo vise od ovih to je sve ...nadam se da ce ostali do kraja akcije to ispraviti ...eto storme necu vise kvariti temu sa ovim stvarima ... :ganja: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

HanibalTM
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 8:59 pm

hardwell je napisao/la:Lendrić u 26. i 27. kolu daje 4 gola :) 2 će proslaviti, 2 neće. :ganja:
Nek on zabije konama dva i Zrinji dva , a slavlja nebi nedostajalo.slika
Željezničar über alles! :zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:00 pm

delinjo je napisao/la:
Nije ovo zavirivanje u tudji dzep dzaba se momka napada,jedino sto je istina da mnogi od kojih se ocekivalo I u koje smo se kleli do sad nisu podrzali akciju Iz njima znanih razloga,nebih da tusim kilometarskim postom al ako pola Sarajeva navija za Zelju to je minimum 200,000 ljudi da nespominjemo druge gradove dijasporu bivse I sadasnje igrace koji su vec dali,I kad se odbiju ove vece uplate pojedinaca cifra se strasno istopi,mnogo sam vise ocekivao od "obicnih" navijaca il sam mislio da nas ima mnogo vise,uostalom akcija jos traje pa ocekujem bolji odziv malih uplata znam da ce mnogi sad drvlje I kamenje al ovo je neko moje misljenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava