Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 06, 2016 5:22 pm

Ahmetovic kao back up je odlican igrac, to znaci da imas jos boljeg u prvih 11. Ali ako im ode Benko, a Ahmetovic bude prvi napadac, oslabljeni su...vidjet cemo sta ce biti...

Sta sam jos htio reci, Ahmetovicu je 31 godina i kao takav nema nikakve razlike dovodimo li njega s 31, Jahica s 34 ili Dzidica sa 33. Nijednog neces prodati i zaraditi evenutalno neke pare, sva trojica vjerovatno traze finu platu, a u konacnici, Jahic i Dzidic su ipak igraci za recimo Ahmetovica, a obzirom na vrijeme provedeno igrajuci u solidnim klubovima i ligama, vjerovatno su i fizicki spremniji od njega. Samo povlacim paralelu da ne bude vise price Ahmetovica je Sarajevo dovelo, blago njima, mi necemo Sanela, star je...

ChWilla
Kontakt:

pon jun 06, 2016 5:24 pm

neuporedive su biografije.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 06, 2016 5:28 pm

ChWilla je napisao/la:neuporedive su biografije.
zar ne zvuci ko balada moja biografija :pljesak: :pljesak:

ChWilla
Kontakt:

pon jun 06, 2016 5:30 pm

odmah na roke koke :rofl1:
gradi željo boli te *****

CARSONIO
Kontakt:

pon jun 06, 2016 5:38 pm

ne znam jel neko od Vas cuo da nas stevanovic i lendric napustaju?
Ako svi ostanu na okupu nece Kosticu biti lako izabrati prvih jedanaest ,neko da mi je pricao da cemo imati ovako slatke muke sa prvim timom :ne: :ne: :ne:
Hvala upravi na svemu poceli smo se malo i kurciti

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 06, 2016 5:39 pm

Neka dovode, normalno je da hoce i normalno je da mogu dovesti. Ne trebamo se mi pretjerano plasiti nekoga, jer imamo jako dobru ekipu i ako uspijemo dovesti na stopera i krilo neke dobre igrace onda je to to. Ekipa potpuno popunjena dobrim igracima, sa dobrom konkurencijom i nadam se sa dobrim šefom.

Napasti titulu, nema druge :titula: :titula:

Jaozinho22

pon jun 06, 2016 5:41 pm

Moderni fudbal se ne može zamisliti bez bekova...evo gurao je Juve tu 3-5-2 pisali po ligi a u Lp ispadali od slabijih ekipa,prošle godine predju ja igru s bekovima odu do finala....
Što se tiče Ahmeta,doveli smo Pozdera koji je igrač s istim karakteristikama i Boljim CV-em pa ćemo vidjeti.
@Minjore to je to :palacgore:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

pon jun 06, 2016 5:46 pm

CARSONIO je napisao/la:ne znam jel neko od Vas cuo da nas stevanovic i lendric napustaju?
Ako svi ostanu na okupu nece Kosticu biti lako izabrati prvih jedanaest ,neko da mi je pricao da cemo imati ovako slatke muke sa prvim timom :ne: :ne: :ne:
Hvala upravi na svemu poceli smo se malo i kurciti
Stevo i Lendric imaju ugovore sa nama, tako ako ih neko zeli bujrum neka otovori kasu a uprava neka vidi hoce li ih prodati. Kostic ima dosta igraca za gotovo sve pozicije, samo mu je problem sto ima malo vremena da ih sve ukonponuje.

Zato sad pripreme kad pocnu odmah na sve misliti, jos trebamo sacekati da vidimo ko ce biti u strucnom stabu, sa pojacanjima smo gotovi mozda jos 1-2 igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

blueman-TM87
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:04 pm

Sto me trznuse sa zvanicne. Izbaci aplikacija obavjest, kontam ko je sad potpisao u pm kad ono HIFA :mrgreen:

Jaozinho22

pon jun 06, 2016 6:05 pm

blueman-TM87 je napisao/la:Sto me trznuse sa zvanicne. Izbaci aplikacija obavjest, kontam ko je sad potpisao u pm kad ono HIFA :mrgreen:
Isto vala.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:07 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:Sto me trznuse sa zvanicne. Izbaci aplikacija obavjest, kontam ko je sad potpisao u pm kad ono HIFA :mrgreen:
Isto vala.
Navadili nas..Po vazdan iscekujemo nesta novo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon jun 06, 2016 6:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:07 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Moderni fudbal se ne može zamisliti bez bekova...evo gurao je Juve tu 3-5-2 pisali po ligi a u Lp ispadali od slabijih ekipa,prošle godine predju ja igru s bekovima odu do finala....
Što se tiče Ahmeta,doveli smo Pozdera koji je igrač s istim karakteristikama i Boljim CV-em pa ćemo vidjeti.
@Minjore to je to :palacgore:
ma jasno je to meni samo malo maštam kako bih ja napao slabije protivnike i zabio 7-8 golova za samopouzdanje ekipe. Meni je ludost igrati cijelu sezonu sa istom formacijskom šemom a samo malo mijenjati igrače, taktike kod krojenja formacije su presudne kada ideš na puno jačeg ili puno slabijeg protivnika a u svakom slučaju određuju tok utakmice. Malo jeste to problem sve uigrati, pogotovo što kod nas tim se još uvijek gradi i nema ustaljene igrače koji se dugo poznaju ali uz ozbiljan rad sve se može.
イビチャ・オシム

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 06, 2016 6:11 pm

Hahahaha i mene isto. Pomisli evo neko krilo :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

IvanOsim
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:13 pm

slika

U hrvatskoj dnevnoj stampi o Zelji se pise, cim sam ja tu slika

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Izvini malo sam ti editovao sliku, morao sam je okrenuti da nas vrat ne ukoči.
Izlija

Kapiten
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:16 pm

jake ti japanke
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:17 pm

Uprava nas je navikla na dolazak novih igraca al nije na odlazak,nadam se samo da niko od boljih igraca nece otici ! Spominjalo se da ima ponuda za Stevanovica,zna li neko nesto vise o tome ? Stevanovic i Lendric ako nece da produze ugovor do 2018, treba ih prodati ! Nadam se da ce na kraju biti korektni,valjali smo im !! Sto se tice stopera volio bi nekog poput Memisevica,Milana Savica ili Kostica,nek Milose izabeere jednog !! :shisha:

LARSSON
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:20 pm

diego1921 je napisao/la:Uprava nas je navikla na dolazak novih igraca al nije na odlazak,nadam se samo da niko od boljih igraca nece otici ! Spominjalo se da ima ponuda za Stevanovica,zna li neko nesto vise o tome ? Stevanovic i Lendric ako nece da produze ugovor do 2018, treba ih prodati ! Nadam se da ce na kraju biti korektni,valjali smo im !! Sto se tice stopera volio bi nekog poput Memisevica,Milana Savica ili Kostica,nek Milose izabeere jednog !! :shisha:
Jel to savic sto je sad negdje jel u grckoj kipru gdje vec potpisao?

diego1921
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Uprava nas je navikla na dolazak novih igraca al nije na odlazak,nadam se samo da niko od boljih igraca nece otici ! Spominjalo se da ima ponuda za Stevanovica,zna li neko nesto vise o tome ? Stevanovic i Lendric ako nece da produze ugovor do 2018, treba ih prodati ! Nadam se da ce na kraju biti korektni,valjali smo im !! Sto se tice stopera volio bi nekog poput Memisevica,Milana Savica ili Kostica,nek Milose izabeere jednog !! :shisha:
Jel to savic sto je sad negdje jel u grckoj kipru gdje vec potpisao?
Ne znam da je potpisao,istice mu sad ugovor s Novi Pazarom !! Mlad a dobar igrac,sigurno bi se dobro uklopio s Acom !! :shisha:

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:32 pm

Potpisao je taj za Anorthosis.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pon jun 06, 2016 6:35 pm

Mogli smo one klupe sa zapada poslat krupi, svakako im fali da igraju na svom stadionu, oni nama redzica :rofl: :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava