To je vjerovatno sve uradjeno u sklopu projekta Grbavice. Ovog po kojem se istok radi naravno.Hadzijalagic je napisao/la:A jel` se uradila ta statika za istok?
To je vjerovatno sve uradjeno u sklopu projekta Grbavice. Ovog po kojem se istok radi naravno.Hadzijalagic je napisao/la:A jel` se uradila ta statika za istok?
Halali tek sad vidim, zeza me tapatalk pravo sa ucitavanjem novih stranica.. Odlicno ako je tacno da ce se povecatipile87 je napisao/la:Jel tesko procitati post pet redova ispred ovog tvog ?cikazubo je napisao/la:A kada odrade ovu zamjenu drvene celicnom konstrukcijom, postoji li mogucnost da se dignu 2-3 reda na zapadu kad se bude radilo, uhar pa makar i za 100 mjesta da se poveca kapacitet ?
Ma nije problem nego se krenemo ponavljati kao ono sa Dzekom koliko je procenat onda bas bude tesko za pratiticikazubo je napisao/la:Halali tek sad vidim, zeza me tapatalk pravo sa ucitavanjem novih stranica.. Odlicno ako je tacno da ce se povecati
hvala pilepile87 je napisao/la:Kako sam cuo nakih 200 stolica ce biti vise na zapadu ako ne budu opet mjenjali sta.delinjo je napisao/la:
koliko ce zapad primati ?![]()
![]()
Bice na zvanicnoj sve ako i bude nesto.zubanovic89 je napisao/la:Imal u planu kakva plava vecera da guzonje izvale kakvih para za stadion
Ma ko je htio taj je daostorm_raider je napisao/la:Bice na zvanicnoj sve ako i bude nesto.zubanovic89 je napisao/la:Imal u planu kakva plava vecera da guzonje izvale kakvih para za stadion
Cekali 1. da legne plata, ovih dana treba ocekivatidelinjo je napisao/la:sta je sa ovom famoznom zeljinom djecom u koju se mnogi kleli...AMIR,BAJA jel bila od njih koja stolica ???
vala nije da treba to gledati ali malo me pogodilo sto mnogi bivsi zeljini igraci nisi ucestvovali...a u mnoge su se kleli navijaci...doduse akcija jos traje mozda se sjete ali ima ih milion koji su mogli a nisu ...haj znaj stoLeon_Professional je napisao/la:Cekali 1. da legne plata, ovih dana treba ocekivatidelinjo je napisao/la:sta je sa ovom famoznom zeljinom djecom u koju se mnogi kleli...AMIR,BAJA jel bila od njih koja stolica ???
izgleda ni marke...vjerujem da bi zvanicna objavila da jesu...jbgElegant je napisao/la:Cocalic, Hasagic, Visca jesu li sta dali ?
ma vala ni to briga me ...ali radije bi umjesto ovih opstina koje zele politicke poene da su nas pripazili nasi igraci i legende...jbg ono zamislis se ksad neko odvoji od plate koja je 500 KM da kupi par stolica a neko tamo u koga si se kleo stipsa ne moze da odvoji za klub koji ga ucinio igracem malo para ...jbg pogodi to svakoga djaba ....ili mozda nemaju pa ne mogu sirotinja jbgGrbavica je napisao/la:Što zavirujete u tuđe novčanike?