Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 4:08 pm

irfo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:A sto se vecina vas pravi pametno a u stvari niko neka veze osim mozda par ljudi

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ja se izvinjavam ako se cini da se pravim pametan, samo logicki razmisljam o ovoj situaciji uzimajuci u obzir u kakvoj drzavi zivimo, a inace nema dovoljne kazne za te radnje s obzirom kakva je steta nama ucinjena , jebat ih ionako , samo sebe trebamo gledat :zeljeznicar1:
Mislio sam na one sto ponavljaju stalno treao se ovaj rodio se onaj. Kao da svi ne znam samo diskutujemo

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 4:14 pm

LARSSON je napisao/la:
irfo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:A sto se vecina vas pravi pametno a u stvari niko neka veze osim mozda par ljudi

Ja se izvinjavam ako se cini da se pravim pametan, samo logicki razmisljam o ovoj situaciji uzimajuci u obzir u kakvoj drzavi zivimo, a inace nema dovoljne kazne za te radnje s obzirom kakva je steta nama ucinjena , jebat ih ionako , samo sebe trebamo gledat :zeljeznicar1:
Mislio sam na one sto ponavljaju stalno treao se ovaj rodio se onaj. Kao da svi ne znam samo diskutujemo

zasto me prozivas Larssone ...eto zasto ? :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSONN
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 4:17 pm

delinjo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
irfo je napisao/la: Ja se izvinjavam ako se cini da se pravim pametan, samo logicki razmisljam o ovoj situaciji uzimajuci u obzir u kakvoj drzavi zivimo, a inace nema dovoljne kazne za te radnje s obzirom kakva je steta nama ucinjena , jebat ih ionako , samo sebe trebamo gledat :zeljeznicar1:

slika

Plavi orkestar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 4:28 pm

Gracic optuzuje i prijeti.Evo dijela njegove izjave: ...Svi koji danas iz ko zna kojih razloga rade o glavi Sarajevu imat će posla i sa nama jer imamo i mi mnogo toga za reći. Ako misle na ovaj način istjerati Sarajevo u niži rang, kunem se da će i mnogi drugi istim putem.
Mislim da UEF-u i Interpol Gracic ne moze ni na kakav put poslati.Evo dio jednog clanka iz juna mjeseca 2015-te.
...pod prismotrom i pratnjom Interpola i UEFA su i Sarajevo, Rudar Prijedor, Leotar, Mladost (VO), GOŠK i Kozara.
...Direktor takmičenja Premijer lige BiH Elmir Pilav samo je kratko izjavio da je bh. elita “na oku UEFA” i da klubove vjerovatno očekuju rigorozne kazne.

“Veoma zanimljiva je činjenica da većina mečeva koji su bili pod prismotrom u stvari su bili javna tajna i za njih su znali čak i pojedini čelnici Saveza, ali nisu reagovali. Na spisku koji se prati nalazi se desetak trenera, 12 predstavnika klubova i više od 60 igrača koji su dobro uvezani i djeluju sinhonizovano. Ove brojke su zaprepašćujuće, ali istinite i jako loše po fudbal u BiH i regionu”, dodao je izvor “
Većiha klubova sa spiska nastupa u Premijer ligi BiH, ali ima osumnjičenih i iz Prvih liga Republike Srpske i Federacije BiH.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 4:29 pm

LARSSON je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la: Mislio sam na one sto ponavljaju stalno treao se ovaj rodio se onaj. Kao da svi ne znam samo diskutujemo

slika

Larse u bolnici sam pa molim te naredne dvije tekme da obezbjedis stream za brata ....ne pitaj za cijenu hehe
GOO ROGER!!!
peRFect!!

salemprolic
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:36 pm

Plavi orkestar je napisao/la:-Fudbalski savez BiH nije obavješten o vanrednom praćenju pojedinih utakmica u završnici Premijer lige BiH. Međutim, vi sami znate da UEFA, odnosno njena partnerska firma Sportradar prati sve utakmice prvih i drugih stepena takmičenja svih evropskih zemalja. Tako će biti i u završnici naše sezone. Potrudićemo se da sve prođe bez bilo kakvih problema i siguran sam da će tako i biti – rekao je direktor Sektora za takmičenje i upravljanje događajima FS BiH, Elmir Pilav.
Rece Pilav pa u restoranu Bosna specijalno za Dinu Selimovica naruci "Plavo oko plakalo je" :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

cala
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:40 pm

A sta je to Gracic srao, ne mogu da nadjem nigdje.

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:41 pm

cala je napisao/la:A sta je to Gracic srao, ne mogu da nadjem nigdje.
govnogovno.ba
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:41 pm

http://source.ba/clanak/Haris/400192/Bi ... sta-slicni" onclick="window.open(this.href);return false;

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sergejevic

pon apr 04, 2016 4:43 pm

Ovaj problem je dosta dubok i tesko ce se nesto desiti jer nam je drustvo u cijelni korumpirano. Jednostavno mediji su indolentni ili samo potkupljeni, nemas istrazivacko novinarstvo, nema morala i etike. Ne postoji medij kojem se moze vjerovati, a da on ima nekog utjecaja na javnost, i onda ako vec postoji novinar koji bi se bavio tim oni iznad njega diktiraju kako ce se i o cemu pisati. Bez novinara i pritiska javnosti savez nema potrebu da djeluje jer nista ne gube, a danas-sutra ce sve ovo pasti u zaborav. Jasno je kako se u uredjenim zemljama novinari lijepe za ovakve price i optuzbe i niko mira od njih ne bi imao dok se sve ne istjera na cistac. Izgleda da je Gracic sam zvao redakciju onog portala i otvorio dusu, a to jasno govori koliko nase novinare to zanima kad ih covjek mora ganjati da im da izjavu. UEFA moze opaliti sankcije savezu i svim klubovima, zabraniti nastupe u Evropi i reci rijesite vi to kako znate jer nas ne zanima. Ne mogu oni voditi istrage u svakom savezu i traziti krivce, samo izvrse pritisak i zaprijete da se to rijesi, ako se to ne desi sankcije svima i cao.

Sto se tice prosle godine, oni su jednostavno pretjerali jer nije bilo kola i utakmice gdje nisu umjesali svoje prste, a sve to ne bi bilo moguce bez jake podrske iz saveza, a sada se ocekuje od tog istog saveza da reaguje. Jedino da sami sebe optuze, a to se nece desiti.

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:47 pm

salemprolic je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:-Fudbalski savez BiH nije obavješten o vanrednom praćenju pojedinih utakmica u završnici Premijer lige BiH. Međutim, vi sami znate da UEFA, odnosno njena partnerska firma Sportradar prati sve utakmice prvih i drugih stepena takmičenja svih evropskih zemalja. Tako će biti i u završnici naše sezone. Potrudićemo se da sve prođe bez bilo kakvih problema i siguran sam da će tako i biti – rekao je direktor Sektora za takmičenje i upravljanje događajima FS BiH, Elmir Pilav.
Rece Pilav pa u restoranu Bosna specijalno za Dinu Selimovica naruci "Plavo oko plakalo je" :)
Drago bi mi bilo da se UEF-a umješa samo zbog ovakvih kao što je Pilav,tvoj imenjak Salem i mnogih drugih u savezu i oko saveza koji rade u sjeni a svi su umislili da su nedodirljivi.Svemu dodje kraj pa ce i njima.Dok se banda ne makne iz fudbala nece biti napretka ni na terenu ni u infrastrukturi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

pile87
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:55 pm

sergejevic je napisao/la:Ovaj problem je dosta dubok i tesko ce se nesto desiti jer nam je drustvo u cijelni korumpirano. Jednostavno mediji su indolentni ili samo potkupljeni, nemas istrazivacko novinarstvo, nema morala i etike. Ne postoji medij kojem se moze vjerovati, a da on ima nekog utjecaja na javnost, i onda ako vec postoji novinar koji bi se bavio tim oni iznad njega diktiraju kako ce se i o cemu pisati. Bez novinara i pritiska javnosti savez nema potrebu da djeluje jer nista ne gube, a danas-sutra ce sve ovo pasti u zaborav. Jasno je kako se u uredjenim zemljama novinari lijepe za ovakve price i optuzbe i niko mira od njih ne bi imao dok se sve ne istjera na cistac. Izgleda da je Gracic sam zvao redakciju onog portala i otvorio dusu, a to jasno govori koliko nase novinare to zanima kad ih covjek mora ganjati da im da izjavu. UEFA moze opaliti sankcije savezu i svim klubovima, zabraniti nastupe u Evropi i reci rijesite vi to kako znate jer nas ne zanima. Ne mogu oni voditi istrage u svakom savezu i traziti krivce, samo izvrse pritisak i zaprijete da se to rijesi, ako se to ne desi sankcije svima i cao.

Sto se tice prosle godine, oni su jednostavno pretjerali jer nije bilo kola i utakmice gdje nisu umjesali svoje prste, a sve to ne bi bilo moguce bez jake podrske iz saveza, a sada se ocekuje od tog istog saveza da reaguje. Jedino da sami sebe optuze, a to se nece desiti.
Nemoj biti naivan, to samo tako treba da izgleda krajnji cilj je da se neko treba naci prozvan u njegovom intervju nako za koga Gracic zna da je radio sto i sarajevo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cala
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:56 pm

delinjo je napisao/la:
cala je napisao/la:A sta je to Gracic srao, ne mogu da nadjem nigdje.
govnogovno.ba
Ne ulazim na taj portal vise pa nisam ni trazio tu, hvala.
Ko o cemu, kurva o postenju. Bukvalno... Ubjedljivo su najvise utakmica prodali otkako su u ligi.

Okolele
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:58 pm

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zahvaljuje ... ice/19355/" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ivicahuljev
Kontakt:

pon apr 04, 2016 5:10 pm

Jel greska u pitanju zapadnu tribinu spominju

Jaozinho22

pon apr 04, 2016 5:11 pm

Hare pravi MANIJAK. Milina je čitat njegove tekstove i pratit intervjue.
Lendrić :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon apr 04, 2016 5:14 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
Nez mozda je BUM u pitanju.. :DD:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ivicahuljev
Kontakt:

pon apr 04, 2016 5:15 pm

Okolele je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Nez mozda je BUM u pitanju.. :DD:
Male su sanse da su fulili :)

addyno1
Kontakt:

pon apr 04, 2016 5:17 pm

Ma ljudi treba ignorisati ove price o namjestanju. Mi guramo posteno a drugi nek se bave sobom.
Gracic koji vodi Olimpic daje izjavu kompletnu u korisit Sarajeva i šlihta se pitarima kako bi se mogao vratiti
u Njanjajevo.
Mi imamo Drinu i Travnik, a onda presudne utakmice sa Slobodom i pitarima. Samo to nas treba zanimati
a ostalo nas bas briga. :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

pon apr 04, 2016 5:24 pm

delinjo je napisao/la:
irfo je napisao/la:

ma pusti Larsona ,napusio se :D :rofl: :rofl:
Kad nema mečeva da stream-uje on nije sav svoj hhhhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava