Jel to vaskrsnuo?ChWilla je napisao/la:umberto eko novi trener golmana.
kad je odlazio iz Želje isto je kod stadiona udario nekog pitara, dogovorili su se da bez policije riješe sve. Kad je taj pitar vidio njegovu sliku na viberu u kadi s pjenom, reče ja kakvi levati igraju vama u napaduMinjore je napisao/la:Evo adilovic imao sudar na malti![]()
Boli ga kurko kasko je osiguran
Ojdanić - Eramirsadmekic je napisao/la:dzidicteteac8684 je napisao/la:Daaaaa nijeeeeee Andrijaaaaaaaaaa?????![]()
![]()
![]()
Valter je napisao/la:Po komentarima na forumu Jahić je zamišljen na poziciji centarhalfa. Pošto smo doveli Šećerovića i Radinovića koji mogu igrati zadnjeg veznog, mislim da Zahirović također može igrati na poziciji stopera te se finansijski rasteretiti za jednu veliku platu koliko bi iznosila Jahićeva.
Pa ovo je genijalno, o cemu je rijec?
Samo nam jos to fali, pa da svi redom ovdje izginemo i prije pocetka pripremaLARS1921 je napisao/la:Mogla bi ova sedmica biti pravo aktivna
Minjore respekt,ovako sam i ja nešto barato po mislimaJaozinho22 je napisao/la:Minjore je napisao/la:Pa nek izginemo
pile87 je napisao/la:Potpisao juce danas ce dobiti papire nazad. kaze dosao samo da udovolji AjzejiHadzijalagic je napisao/la:Potpiso do septembra