Manji je problem što se igrači dovode džabe. I nek dovode, ali planski a ne kad zapne daj šta bilo.Tryg je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 12:45 amNecu da ulazim u raspravu sa onim ko opravdava da mi kao klub sa najvecim epitetima u drzavi ponudimo za igraca 30. hiljada KM, ko to opravdava a ne gleda kao bruku nemamo sta raspravljati. Sta bi sa onim cekovima za Duljevica od 400 tad kad kao nismo imali para smo se razbacivali, sad kao kad malo imamo mi se brukamo. I Dokle cemo vise dovodit djaba igrace a hocemo nesto da se bahatimo, cekamo kad ce kome isteci ugovor i eto da nam se kao ovaj smiluje kad nema gdje kome pa haj ga nama.
Ovo sto imas imas doveo si za djaba i udaraj se nogom u guzicu, ono sto si trebao da platis malo vise je otislo ili nece da dodje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je rekao da se opravdava sto mi dajemo 30k za Vukotica? Niko nije toliko lud. Naravno da je malo, ali nije Cenan tu cifru formirao.Tryg je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 12:45 amNecu da ulazim u raspravu sa onim ko opravdava da mi kao klub sa najvecim epitetima u drzavi ponudimo za igraca 30. hiljada KM, ko to opravdava a ne gleda kao bruku nemamo sta raspravljati. Sta bi sa onim cekovima za Duljevica od 400 tad kad kao nismo imali para smo se razbacivali, sad kao kad malo imamo mi se brukamo. I Dokle cemo vise dovodit djaba igrace a hocemo nesto da se bahatimo, cekamo kad ce kome isteci ugovor i eto da nam se kao ovaj smiluje kad nema gdje kome pa haj ga nama.
Ovo sto imas imas doveo si za djaba i udaraj se nogom u guzicu, ono sto si trebao da platis malo vise je otislo ili nece da dodje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bi se složio za štopera sad mora Kemo igrati. Bez obzira na kiks, i na buduće kikseve. U suprotnom ćeš ga izgubiti za sva vremena on je do sada već trebao imati više minuta. Ne treba i ne smije teret poraza pasti na njegova leđa.Amar927 je napisao/la:Što se tiče igračkog kadra mi do derbija moramo riješiti pitanje oko napadača i po potrebi dovesti veznjaka i stopera...našim navijačima zamjeram na jednoj stvari oko igrača a to je da nama niko ne odgovara...Stilic kažu ne bi ga hehehe pa Stila da dodje bio bi doktor za ovu ligu...kakve bi reakcije bile da smo mi doveli Pezera ko Zrinjski a momak igra prvu...problem je sad što će biti daj šta nam daš što se tice napadača...
Jedina razlika između slavke i adžema bi trebala biti da on forsira igrače koji bi se mogli i prodati. A rezultatski i jedan i drugi niti bi mogli obećati titulu a ni izgubiti europu. Bar se nadam ovo zadnje. Tako da iz mog ugla gledanja bolje je ove godine biti zadnji koji je uhvatio europu ali sa Kemom, Denisom i Anelom bar 10 utakmica u nogama, nego "zamalo" titula prošle godine.ChWilla je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 9:11 amnije do adžema. ali nije bilo ni do slavke, i pretjerano, bolno jasno se vidjelo što su neki bili "u nemilosti" i koji je rezon defanzivnije igre sa ovim mazlumima...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 12:27 amSe.ri ti po Adžemu nakon par treninga.. A postavljaj statistiku SP i pokušaj nas opet praviti budalama kako je nenadmašan. Tuđe govno miriše samo naše smrdi.avlami97 je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 12:16 amBarsa igra sablonski. Murinjo sa svakom ekipom igra cvtst sablonski fudbal. Samo je sablonska igra Petrovica problem.
Sablon je sistem, a nekima to smeta. Zao mi je sto kod Adzema danas ne vidjeh sabolon-sistem, ali vidjeh anarhicno postavljenu ekipu.
Danas Zeric najbolji, Adzem najgori.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Navijači Slavke Petrovića a ne Želje.
Nisam se nadao od tebe starijeg ovakvo ponižavanje jednog da bi drugog uzdigo iako ama baš nikakvog materijala nemaš.
Živio![]()
![]()
svi oni griješe, mi ne možemo dovesti trenera koji neće griješiti. ali značaj toga je precijenjen...
Samo se nisam htio ponavljati Zera je za Ugljesu doktor nauka,Ugljesa je imao dovoljno cak i previse sansi da pokaze nesto, ocigledno ga boli *****. Mi nismo imali veznog reda dok nije usao Zera glupo ali istinito. Napisacu jos jednom, Ado ako je pametan danas bi im trazio u toku sedmice tri igraca i da ga ne zanima jel skupo ili nije.
Igraju jer imaju poseban motiv da dokazu da smo pogrijesili kada smo ih otpustili a istina je da su oni igraci za ekipe poput Mladosti i da se ne snalaze u sredinama poput nase..jovanmaksimovic je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da vjerujem da nam je lazic zabio gol... nama su najveca opasnost bivsi igraci koji su dobili nogu u zelji a protiv nas igraju kao nadrogirani... a takvih igraca je na pretek... nazalost
Onda smo donji protiv takvih ekipa jer zaista je proslo previse igraca u zadnjih par godina kroz nas klub...Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 11:35 amIgraju jer imaju poseban motiv da dokazu da smo pogrijesili kada smo ih otpustili a istina je da su oni igraci za ekipe poput Mladosti i da se ne snalaze u sredinama poput nase..jovanmaksimovic je napisao/la:Ja i dalje ne mogu da vjerujem da nam je lazic zabio gol... nama su najveca opasnost bivsi igraci koji su dobili nogu u zelji a protiv nas igraju kao nadrogirani... a takvih igraca je na pretek... nazalost
Slazem se da covjeku treba dati podrsku, al ne mozemo govoriti da nije kriv kada jeste...storm_raider je napisao/la:Naravno da nije Kemo kriv. Covjek je prije godinu dana trebao ovakve greske praviti. Glavu gore Kemice i samo treniraj! Od mene si dobio glas podrske na glasanju za igraca.