Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2017 10:59 pm

Snimak za pet minuta za one koji bas mrze sebe haha..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:59 pm

Ma stvari su jasne, nije permanentno Celavi loš trener, strucan je, ali idi gasi vatre u ekipama koje su autsajderi, ne mozes u Zelji pred 10 000 ljudi igrat' onakav anti-fudbal.
Druga stvar, nije u treneru, do igraca je. Rijesit ce ovih sa **urcoboljom, igra ce se pojavit' kad tad. Nama Kemo sa 20 godina tek pocinje da dobija priliku za igru, normalne su greske. Barem znamo da je momak jedan od nas i da mu sad nije svejedno, teska noc je i pred njim. Mogu mislit' kako su se Kerla i sindikalac "brinuli" poslije svojih greski. Zna to i Adzem, on je do jucer bio na tribini, i on je sve pratio isto kao i mi, samo sto je strucniji i bolje je uvidio mnoge nepravilnosti, siguran sam da ce i u ovom nauciti nesto.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Edis Mulalic 1921

sub jul 29, 2017 11:01 pm

Luzeri...
Modus vivendi !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:04 pm

Graovac pokazao koliko postuje Zeljin dres, bravo momcino ! Serem ti se na kapitena koji ne stiti svoje saigrace..
ISAKOVICU ALADINE JEBEMO TI POMRLE

Amidza
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:07 pm

Ja ne znam sta vise da pricam koji qrac, jeste gledali onaj film Dani Mrmota? Covjek se probudi i iznova prozivljava jedan te isti dan, godinama. Tako se ja osjecam. Ko ker koji se vrti u krug i ganja svoj rep. Iskorak? Koji iskorak smo to mi napravili? Koji sistem, sta? O cemu da pricamo? O Zebi kojeg niko ne smije izbacit iz igre, koji mlatara rukama i izlezava se po terenu, jer ispuse nakon 30 minuta i onda se, satro kapitenski, ljuti na saigrace? O Radinovicu koji se po nama svima pisa kad stigne jer je, satro, neki talenat (e, al pazi, talenat s 23 godine, samo kod nas ima), nesto? Jedino sto zna je da se bahati i satro nervira, dok leti u prazno kao kamikaza. O Zecu kojem je primit loptu kako treba misaona imenica, sve dok zabija nos u travu i ne gleda saigrace? On se bar trudi eto, koliko god mu pameti falilo. O Blagojevicu kojeg vazda neko gusi i neko mu smeta, jedino ga jebe sto precesto ustane na lijevu nogu pa je nadrkan, pada na usta i daje pasove ljudima u noge? Samo to, inace je igracina, jel?

Sve bi se to lako rijesilo i sve bi bilo u redu da se da nekome da im jebe mater i da ih ustroji da valja. Ovako kad se treneri, ocigledno, tresu pred ovim poluigracima mi se svi ostali, kolektivno, mozemo samo isto tako trest jer nema smisla nista drugo.

Ja nemam obraza prigovorit ni Kemi, ni Veci, ni Stani, ni Zeri, ni Dzenisu...nikome od njih. Jer rade sta ko moze i koliko moze. Graovac, Zakaric i Ramovic su isto pravi momci, vidi se odma. Projic odradi profesionalno koliko treba i sta treba, barem za sad. Sinisa je inace vazda dobar bio, koliko moze bit dobar, zadnje dvije tekme i on s nekom nonsalancijom ulazi u utakmicu, zasto? Jer je na klupi? To ti nesto nezadovoljan?

O cemu mi pricamo ba vise kad nas igraci sve kolektivno, u i oko kluba i nas sto navijamo, mnoze sa nulom? Zasto? Zato jer mogu. Kraj price. Postalo je smijesno vise. Isto kao sto je smijesno da se jedan Zeba ne smije izvest iz igre, da se nekakvi stranci i poluigraci bahate i nonsalantno ponasaju, smjenjuju trenere, drkaju qrac na terenu i sve sto ide uz to.

Tragikomedija.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:10 pm

Gospodar familije je jedino rjesenje jer se tome tezi i kad on dodje i struje ce se ugasiti.

A obicni navijaci gledaju rezultat i u zadnje vrijeme je sve veci broj tih koji nisu zadovoljni s uprqvom a Gospodar otklonitelj svih problem.
Jbg i uprava zqbija sebi autogolove.
BabOsim je napisao/la:
sub jul 29, 2017 10:50 pm
Samo treba biti strpljen i nastaviti gurati ovu djecu, vidi se da znaju i da umiju. Kemo je stijenaslika
Cega da cekamo?! Jesmo mi u nekom procesu, nekom sistemu?!
Da smo npr.na pola puta pa hajd trpi, pa hajd i na pocetku tj.da se ovo ljeto npr pocelo pa hajd, ali ne. Mi smo nidje, a sad je kasno poceti bilo sta.

U prevodu, mrka kapa, od danas do sutra.
Protiv Goska sjajno, sad ocajno i tako ukrug a ako se slucajno titula ukaze opet ce biti kao prosle godine.

Samo se ne treba sikirat.
Jesiii lii too tii, stara ljubavii :pivo: :pivo:

boja mora
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:11 pm

Nije ovo poraz ni igrača ni trenera več spotskog segmenta uprave koji sada vidi da je definitivno nikakav. I kad se imalo i nemalo para ova garnitura je svojim transferima unazadila igrački kadar kluba. Pored svega toga mjenjanje i tjeranje Petrovića u najgorem momentu je nas je dovelo do ovoga al samo da ne bude i gore.

Brkoo
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 29, 2017 7:49 pm
Brkoo je napisao/la:
sub jul 29, 2017 7:44 pm
Hajde jos dovedite Kajkuta, i jos nekog slicnog takvog rahlju na desnog beka, kad nas jebete u najvaznijem segmentu kluba, jebite nas do kraja. Izjava Adzema da smo iz metropole izrazava sav debilizam koji se desava u sportskom segmentu kluba..
Budi ozbiljan brko. koga će dovesti ? Jel ovako svaki prelazni rok bude ? Doći će ovi što nemaju angažmana, pa pregovara se, i ko dođe na kraju? Križman i Marković
Prije par mjeseci kad je dosla skoro milionska ponuda za Lendrica, vec tad se znalo da ce nas napustiti ovog ljeta. Sta smo uradili povodom toga? Prodali Lendrica i cekali pet do dvanaest, bukvalno se ponizavamo cekajuci Kajkuta, zalosno. Par mjeseci je bilo vremena da se nadje napadac, da se nadju i stoper, veznjak, desni bek, krilo. Za razliku od proslih transfer rokova ovaj put smo ipak doveli i neke dobre igrace tipa Ramovic, Projic, Zec, Graovac, ali opet kad se pogleda ekipa fale nam upravo igraci na pozicijama na kojima sam vec napisao. Uci u sezonu bez pravog napadaca, sa napadacima poput Beganovica, Nikolica, Zajmovica mogu samo ljudi koji pojma nemaju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

Vipla1921 je napisao/la:
sub jul 29, 2017 10:49 pm
Ma bravo storme, od a do z.. Tako je sto posto I moje misljenje.. Svako ce napisati svoje misljenje, al fkt sto kaze storm manje vise to je to.. Kad realno sagledamo stvari u vezi naseg kluba..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Pa danima citam kako se Cenan proziva. Covjeku dadnu cifru kojom moze baratati i onda on treba dovesti Subica, Duljevica i Vukotica za te pare. Aha, malo morgen. Cenan je igrao za Zelju, meni je to dovoljno. Igrao je i Dzelo i neuporedivo je veca legenda od Cenana, ali je dok je radio u klubu uzasan posao radio. Puno gori od Cenana, na neuporedivo bitnijoj funkciji. Njemu nismo psovali, niti se prozivao. Daj Boze da Zlaja Muslimovic ili Mario Stanic budu SD i da oni zamjene Cenana, ali mi nemamo novca da ih platimo. Traze ljudi europsku platu + procenat od igraca. Mi to ne mozemo platiti.

Kemo sine, nema veze, kada je onaj idiot Kerla mogao, mozes i ti. Od tebe cemo i imati neke koristi, od njega mozemo samo dobiti panj da sjednemo. Podrska za Kemu i glavu gore!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

KLIS
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:14 pm

https://postimg.org/image/n4769x9r3/

BHT spreman, za ugodan san, mazohizam level 9999 :lol:
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:15 pm

KLIS je napisao/la:
sub jul 29, 2017 11:14 pm
https://postimg.org/image/n4769x9r3/

BHT spreman, za ugodan san, mazohizam level 9999 :lol:
A ako ne uspiješ pregledati sve, uvijek ima snimak na FBu :D

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:16 pm

Al kad neki momak na tribini rece "igra 11 kerli na terenu" haha. Kerla sinonim za panj..

LARSSON
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:18 pm

A taj Kerla će sada 99% igrati playoff europske lige

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:23 pm

Mi trpimo stanu ala dunhill master blend i sinisu kinga instagrama a Kerlu tako olako pustimo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

PratimsamoPlave

sub jul 29, 2017 11:23 pm

Jeben vakat došao neki klubovi dobijaju Želju. Svaka njima čast .
Gore od same igre i poraza je čitanje foruma navijača Željezničara tokom i poslije utakmice. Petrović,Ćenan,Osmanković,uprava ko je kriv ? Znaju forumaši sa onog tamo foruma veliki navijači Željezničara koji jedva čekaju neki kiks malo da nabijaju na nos ovim "neznalicama" . Za mene gori od pitara,više me od njih iznerviraju ! Znaju oni sve probleme,plate,neto,ubjeđuju raju da su manje plate bile šampionskim ekipama,al slučajno eto još dugove plaćamo zbog " rada i vizije " tadašnje UPRAVE . **** njh,Petrović nije kriv ! Ćenan je sad natapeti , nije doveo Vukotića,Ordagića,Obradovića,Redžića jer nemamo dovoljno para , ne znam jesmo ih ikad ima li za takve egzibicije . On pare svoje ne troši, troši koliko mu uprava dozvoli iz budžeta kluba , ne znam stvarno šta tu nije jasno , ne volim ga ni ja al ne mogu ga kriviti za te stvari. Osmanković kriv za prvi gol , objasnio je Amar za grešku Mihojevića i za Kemu isto važi .
Što se tiče igre ništa ni s čim . To je tako glavni organizator Blagojević čovjek koji je nestabilan , izgubi 6-7 lopti na utakmici protiv ozbiljnih ekipa , i ako iskoriste dobiješ ovo od danas. A što je najgore nije ni kriv , jer Radinovića i Zebe nigdje da malo čovjeku pomognu . Zec samo brz i sebičan , Graovac pogriješio par puta čak i više od Keme al eto imao sreće pozitivno za štopere znaju iznijeti loptu al džaba .. Iskreno ne zna se koje gori danas nek se oni farbaju i slikaju za instagrama **** navijače , Žerić i Zakarić najbolji po meni .
Biće Željo opet šampion !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:25 pm

Ma ne znam ti sta da igra kad je panj. Al istina je da nije bio jedini panj u ekipi.

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:25 pm

Ovaj drugi gol je Stanin opet

Reha1921
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:34 pm

Stanic Blagojevic ona dva obojena majmuna Sindikalac Beganovic Cenan noga mars iz svetinje.

MileZeljovac

sub jul 29, 2017 11:36 pm

Malo sam se smirio tek sad.Mi smo vec sad trebali imati ekipu da ove "seoske" ekipe rijesimo s pola muke posebno na pocetku sezone.Minus ide sto se niko nije potrudio da odmah nadje zamjenu za Lendrica.Dalje, sto se tice danasnje utakmice, veliki minus igranje Ugljesa a klupu grije npr Zeric, ili pak Hasanovic koji ne moze biti gori od ovog foliranta kojem kad je mrsko folira povredu. Mrs u Banja Luku dosta si mi zivaca pokidao.Kemo za mene danas nije nista kriv, decko je tek poceo da igra halal mu sve.Nije u njemu problem nego je problem u onima koji su sve ovo vrijeme pravili ekipu a nisu je napravili.Vremena za neke velike promjene vise nema.Probalo se na sve nacine smjenom trenera, tjeranjem igraca, dovodjenjem novih ali ne ide. Sta radite dalje zna li iko, ja nisam pametan nikako. Danas mi se sve smucilo. Nije mi problem izgubiti utakmicu al na ovako klosarski nacin igrati, eh to me pojede u pm.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 29, 2017 11:36 pm

Ma samo da nije onako rano pao go, sve bi drugacije bilo. Ovako sve taktike i zamisli padaju u vodu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava