Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 3:06 pm

tm8782 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
hardwell je napisao/la:@pile87 gotovo da je skuplja pita od tepsije
Oni su je morali uzeti prosle godine, nisu samo kupili titulu time nego i mir i svoje zivote. Nevidjen pritisak je bio od strane navijaca, mislim da bi ih sve komplet sa klupskim prostorijama zapalili da titula nije osvojena.
Tebi fkt vjerujem i znam da znas puno toga sto i ne napises. Nemojte misliti (ostali forumasi) da zezam. Znam covjeka i znam sta sve zna. Ironicno je stavio ovaj nick name.
Javljaj se cesce, a i ovaj drugi haver pisite jer znam da znate...nek i drugi znaju...
Sjescemo brate svakako uskoro da prozborimo koju :)
A znas dobro da smo i prosle godine pricali o svemu ovome sto se sad lagano razotkriva...
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:06 pm

Kapiten je napisao/la:Cuj **** i gracica... fuj
Prepo se prascic da ce mu voljeni klub u nizi rang..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:07 pm

Pustite ba Gracica svi znamo da on preko Olimpic-a pere pare i on sada nesto da supljira. Pogledajte u nazad 4-5 sezona oni prvi dio igraju ekstra i budu medju prvih 5-6 ekipa a onda u drugom dijelu prodaju utakmice. Pa sjetite se samo njihove utakmice sa Zrinjskim kada je njihov golman namjerno dodavao lopte igracima Zrinjskog i kada je pravio penale.
Alea iacta est!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:08 pm

Pitarluk proradio, a zna od dobro šta se dešavalo jer je i on učestvao pretprošle godine kad je njegov Olimpic dao Zrinjskom - čuvena utakmica kad golmanu (nešto mi u glavi da je to bio ovaj Fejzić što je kod nas, ali ne mogu da vjerujem da bi ga naši doveli nakon onoga) ispada lopta i fata igrače za noge po 16. Naravno kuhinja je išla s Koševa samo da Željo ne bude prvak.

pile87
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:09 pm

cipiripi je napisao/la:Pustite ba Gracica svi znamo da on preko Olimpic-a pere pare i on sada nesto da supljira. Pogledajte u nazad 4-5 sezona oni prvi dio igraju ekstra i budu medju prvih 5-6 ekipa a onda u drugom dijelu prodaju utakmice. Pa sjetite se samo njihove utakmice sa Zrinjskim kada je njihov golman namjerno dodavao lopte igracima Zrinjskog i kada je pravio penale.
Ligom 12 takvi klubovi postaju proslost i Gracicevo je proslo zna i on to.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:10 pm

Volio bih da Olimpic opstane, inače nam u historiju ode 9 sigurnih bodova. :kafa:

avlami97
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:11 pm

Gracić presudio: "Razaočaran sam posljednjim dešavanjima, a pogotovo neosnovanim napadima na FK Sarajevo" :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salemprolic
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:11 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Pitarluk proradio, a zna od dobro šta se dešavalo jer je i on učestvao pretprošle godine kad je njegov Olimpic dao Zrinjskom - čuvena utakmica kad golmanu (nešto mi u glavi da je to bio ovaj Fejzić što je kod nas, ali ne mogu da vjerujem da bi ga naši doveli nakon onoga) ispada lopta i fata igrače za noge po 16. Naravno kuhinja je išla s Koševa samo da Željo ne bude prvak.
Hamzic je branio na toj utakmici sa Zrinjskim.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:13 pm

Gracic zna da ga sipa istrazuje i malo se ukenjao ...uskoro ce iza resetaka i jedva cekam to da vidim :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:15 pm

Gacic bi izgleda kad bi kako mogao nazad u rukovodstvo sarajeva.. Olimpik mu u zadnje vrijeme i onako nije interesantan..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

diego1921
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:17 pm

Gracic priprema teren,mora negdje oprati pare !! Ocekujem naslov : " Gracic i Amidza prave evropsko sarajevo " (drugi dio ) :shisha:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:30 pm

salemprolic je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Pitarluk proradio, a zna od dobro šta se dešavalo jer je i on učestvao pretprošle godine kad je njegov Olimpic dao Zrinjskom - čuvena utakmica kad golmanu (nešto mi u glavi da je to bio ovaj Fejzić što je kod nas, ali ne mogu da vjerujem da bi ga naši doveli nakon onoga) ispada lopta i fata igrače za noge po 16. Naravno kuhinja je išla s Koševa samo da Željo ne bude prvak.
Hamzic je branio na toj utakmici sa Zrinjskim.
Eh dobro je. Sve ne smijem da pitam da mi teško ne bude.

Elegant
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:39 pm

Raja ocigledno se nesto desava po pitanju ovih neregularnosti, sigurno su se istrazni organi ukljucili u provjer PL (neko je ranije pisao da je i sipa samo se suti).

Ne bi se ovi tek tako lizali i prali od necasnih radnji, nesto se sprema ne bi se iznenadio da par kola pred kraj sve izadje na vidilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:41 pm

Elegant je napisao/la:Raja ocigledno se nesto desava po pitanju ovih neregularnosti, sigurno su se istrazni organi ukljucili u provjer PL (neko je ranije pisao da je i sipa samo se suti).

Ne bi se ovi tek tako lizali i prali od necasnih radnji, nesto se sprema ne bi se iznenadio da par kola pred kraj sve izadje na vidilo.
ne nadaj se buraz od toga nema nista...ovo je BOSNA I HERCEGOVINA
GOO ROGER!!!
peRFect!!

irfo

pon apr 04, 2016 3:45 pm

pa zar ima neko ko stvarno vjeruje da ce policija to pohapsit, da ce sve biti razotkriveno, sarajevu oduzeta titula, guranje u drugu ligu itd. , ne zanosite se previse, mozda u normalnoj drzavi ali ovdje nema sanse da ce se to dogodit, eventualno najstrozija kazna bi mogla biti kao neka zabranu rada u klubovima ibrakovicu i selimovicu, a mozda i husicu na neki veci period, ali daj boze da i to bude, bice na kraju tresla se gora rodio se mis :roll:

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:48 pm

A sto se vecina vas pravi pametno a u stvari niko neka veze osim mozda par ljudi

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

irfo

pon apr 04, 2016 3:57 pm

LARSSON je napisao/la:A sto se vecina vas pravi pametno a u stvari niko neka veze osim mozda par ljudi

Ja se izvinjavam ako se cini da se pravim pametan, samo logicki razmisljam o ovoj situaciji uzimajuci u obzir u kakvoj drzavi zivimo, a inace nema dovoljne kazne za te radnje s obzirom kakva je steta nama ucinjena , jebat ih ionako , samo sebe trebamo gledat :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:58 pm

Kuha se...Nece niko sam protiv sebe pokrenuti ozbiljnu istragu ali UEF-a mislim da hoce i da bi moglo biti svega.Vjerovatno ce se mnogi pozdraviti sa fudbalom.Evo jedan isjecak iz jednog clanka objavljenog 8.maja 2015.,pet kola do kraja prvenstva.
...Međutim, da priče nisu tek pusta naklapanja govore i informacije prema kojima će poslednjih pet kola Premijer lige BiH biti pod budnim okom UEFA istražioca za namještanje utakmica.

-Fudbalski savez BiH nije obavješten o vanrednom praćenju pojedinih utakmica u završnici Premijer lige BiH. Međutim, vi sami znate da UEFA, odnosno njena partnerska firma Sportradar prati sve utakmice prvih i drugih stepena takmičenja svih evropskih zemalja. Tako će biti i u završnici naše sezone. Potrudićemo se da sve prođe bez bilo kakvih problema i siguran sam da će tako i biti – rekao je direktor Sektora za takmičenje i upravljanje događajima FS BiH, Elmir Pilav.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:59 pm

irfo je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:A sto se vecina vas pravi pametno a u stvari niko neka veze osim mozda par ljudi

Ja se izvinjavam ako se cini da se pravim pametan, samo logicki razmisljam o ovoj situaciji uzimajuci u obzir u kakvoj drzavi zivimo, a inace nema dovoljne kazne za te radnje s obzirom kakva je steta nama ucinjena , jebat ih ionako , samo sebe trebamo gledat :zeljeznicar1:
ma pusti Larsona ,napusio se :D :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Elegant
Kontakt:

pon apr 04, 2016 4:02 pm

Sto se tice nasih nardnih utakmica misljenja sad da cemo Drinu proci jer sem njihovog bunkera ne mogu nam neke vece probleme napraviti.

Protiv Slobode manje vise svi znam sta je ciniti - olaksavajuci faktor je nasa fizicka sprema i sira klupa, ako Bog da revans da bude revijalna utakmica.

Travnik kao i svaka druga ekipa na Grbavici mora pasti nema se sta vise dodati. Cuvati se mesara, rutinski ih zavrsiti.

Derbi protvi kona ce biti odlucujuci za izlazak u europu preko lige, ne vjerujem u neke prljave radnje jer ce prevelika paznja medija, kamere, posmatraci, navijaci ce biti okrenuti utakmici. Sudija ce biti Valjic ili Jakupovic - ne bitno ko nece moci da nas osteti ili nesto slicno jer smo jednostavno dobar tim u ovom trentuku. Ocekujem borbenu igru i valjanje pitara nakon svakog prekrsaja, jedan gol i gotovi su.

Zrinski na Grbavici ce biti dosta teska utakmica jer oni ganjaju titulu i dat' ce 110% snage protiv nas. Opasna su ekipa tu treba dobro postaviti igru.

Na kraju vidjet cemo hoce li biti ciscenja kartona protiv Drine jer sad je prilika pred vazne utakmice, valjda se Tiago vrati do derbija (njegova brzina od 70' minute kad je protivnik umoran je joker).

:zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava