Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2017 10:38 pm

zeca da nije bilo odbrana im je mogla i kafe naručiti veći dio utakmice. to je glup igrač, ali koji pravi probleme svakoj odbrani kod nas, pravio je i šveđanima.
gradi željo boli te *****

TheTacTica
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:40 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jul 29, 2017 10:35 pm
Tryg je napisao/la:
sub jul 29, 2017 6:44 pm
30 hiljada za Vukotica jel Cenane? E smijesan si.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Strasno je kako su se neki primili na tu pricu o Cenanu. Je li Cenan zatvara finansijsku konstrukciju? Sta se desilo pa su se mnogi skinuli sa Deje Nikolica, pa sada presli na Cenana? Nije nista spektakularno, nego je prije bila prica kako Dejo Nikolic dovodi igraca, sada kako Cenan to radi. Cilj je svima isti, da dodje neko 'njihov'. Neki to rade svjesni, ali mnogi to rade nesvjesno. Nije Cenan ponudio 30 hiljada iz svog dzepa za Vukotica, nego je dio Upravnog Odbora nakon sto je zatvorio finansijsku konstrukciju rekao mu sa kojom cifrom moze da barata. Onda je on ponudio ono sto su mu oni obezbjedili. Druga stvar, psovanje Cenanu majke ili bilo koga ce biti kaznjivo na ovom forumu. Zasto se nije Hasagicu nije psovala majka nakon sto je tuzio klub? Zasto se ostalima nije psovala? Zasto Bogicevic nakon 2 utakmice dobija kapitensku kada Zeba izlazi, a nakon 3 aplauze? Ili budimo konzistentni, pa nakon svega toga i Cenanu da psujemo, ili nikome necemo psovati. Ni ja ga ne volim, mislim da mu je ta pozicija viska. Ili da to radi neko ko ima renome sportskog radnika ili da te pozicije SD-a nema nikako, ali u ovim vremenima gdje je ocito stalo mnogim lesinarima da 'njihov' bude tu, ko god to bio, a sa Zeljom sta god da bude - bude, onda neka je bilo ko.

Nisam gledao nakon 10te minute, nakon dugo vremena.. iznervirali su me, a hvala Bogu pa nisam vidio te Blagojeviceve greske. Cekam 7 dana utakmicu i nakon 10 minuta ugasim. Eto Zeljo sta mi radis. Onda kao idiot hodam po sobi pola sata i gledam u sat cekajuci da istekne da pogledam rezultat na poluvremenu. Tako i drugo poluvrijeme.
Bravo... objasnio si, ali nikad nemozes objasniti svim padobrancima sustinu koji se zaljecu i brzopleto lupaju, obicno su to djeca povodljiva koju neko nalozi radi vlastitih interesa.

storm_raider
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:41 pm

Takodjer, Ado tebi zelim svu mogucu srecu kada je Zeljo u pitanju, ali cinjenica stoji da je on sada vec kada je liga u pitanju i porazi u istoj na polovicnom rezultatu. Slako je imao 2 poraza u ligi, Adzem do sada ima 1. Paralelu pravim iz razloga sto bih vise volio da je Adzem bio Slavkin pomocnik, nego da je glavni trener. Mogao bi unaprijediti ofanzivnu igru, a dovoljan bi bio mangup da ga ovaj poslusa. Takodjer, ne bi bio izlozen kao sada, a plasim se da ce izgoriti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:43 pm

Pijte pivu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Babuka

sub jul 29, 2017 10:44 pm

Ovi hajvani i dalje psuju Cenana i misle da je on krivac a ne vide kako nam se ovi amateri setkaju po terenu i frizurice i tetovaze bacili laganini, joj ne da im treba skidati dresove nego ih treba sve za usi i po jednu vaspitnu, ne moze 10 trenera da nevalja a da ovi amateri valjaju DOSTA JE VISE, pa to se diglo tacno vidis da ih boli neka stvar nema nikakvog zara, haj ovu djecu necu da kritikujem Zeru i Kemu al ostali pa njima se treba dobro naj..... mame i da znaju da vise nema zajebancije.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:45 pm

Zar je neko i pomislio da ce Ado biti dugorocno rjesenje i neko ko ce moci ispraviti krivu drinu?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

za mene ipak bensedin. nisam nešto nasekiran kako bi trebao biti, valjda ulazim u zen fazu, ali ziheraški, za svaki slučaj... :D

slavkovski :D
gradi željo boli te *****

Reha1921
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:48 pm

Gospodar Familije samo moze da nas izvadi iz govana i da rastjera ovu bandu.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ChWilla je napisao/la:za mene ipak bensedin. nisam nešto nasekiran kako bi trebao biti, valjda ulazim u zen fazu, ali ziheraški, za svaki slučaj... :D

Navikli su nas na razocarenja tako da smo malo otupili na ista. Posle finisa prosle sezone ovi levati me vise ne mogu nasikirati ali me nerviraju do te mjere da mi cak i pitarske metode mentalnog pa cak i fizickog lincovanja igraca djeluju kao prihvatljive..

Vipla1921
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:49 pm

Ma bravo storme, od a do z.. Tako je sto posto I moje misljenje.. Svako ce napisati svoje misljenje, al fkt sto kaze storm manje vise to je to.. Kad realno sagledamo stvari u vezi naseg kluba..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:49 pm

ChWilla je napisao/la:
za mene ipak bensedin. nisam nešto nasekiran kako bi trebao biti, valjda ulazim u zen fazu, ali ziheraški, za svaki slučaj... :D

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BabOsim
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:50 pm

Samo treba biti strpljen i nastaviti gurati ovu djecu, vidi se da znaju i da umiju. Kemo je stijena

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:52 pm

@Hurmasica molim te stavi izbor za najgoreg igraca utakmica. Nema vise smisla da biramo najboljeg. Al stavi da se moze izabrati 4-5 opcija.

Edis Mulalic 1921

Sastavili nas,izudarali,bili borbeniji,sretniji I spretniji,trebalo biti cetiri nula u 35 minuti.Mi nikakvi,navijaci smijesni,onakva brojnost i onako losa organizacija,kontradiktorni su jer je danas trebalo u desetoj minuti zagrmit "igrajte picke",ali neko je smirio situaciju medju mentalita ultrasima.Amatersko otvaranje utakmice,Blagojevic I Zakaric meni jedini dobri kod nas pored nase djece .Realno,klosari mrtvi unistili su mi vikend.Bezmudasi jos sam se danss iznervirao i vise nikad,trebam secer dobiti radi jadova :(
Modus vivendi !

KLIS
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:53 pm

Reha1921 je napisao/la:
Gospodar Familije samo moze da nas izvadi iz govana i da rastjera ovu bandu.
Ako ćemo zavisiti od jednog čovjeka, možemo slobodno ugasiti klub. Nije ni ta banda svemoćna, i ovi trenutni ljudi u klubu mogu je se riješiti, samo ne znam šta čekaju.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Hurmasica
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
@Hurmasica molim te stavi izbor za najgoreg igraca utakmica. Nema vise smisla da biramo najboljeg. Al stavi da se moze izabrati 4-5 opcija.
Joj vjeruj mi evo 15 minuta kontam da stavim anketu al' sve mi onih 10 minuta pred očima. :rofl1:

Ide anketa pa nek' glasa ko hoće. Ko neće halal mu bilo. :D

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SanMan
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:57 pm

Imamo najmanje 10 nakih trenera koje primaju platu i koji bi mogli i trebali biti od pomoći prvom treneru, a na klupi nam sjede HarisA i MirsadŠ (ponekad i Ćenan) za koje je Fata Ferguson

Simply Blue
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Joj vjeruj mi evo 15 minuta kontam da stavim anketu al' sve mi onih 10 minuta pred očima. :rofl1:

E to je dobra ideaj, pa da na kraju mjeseca dodjelujemo laskavu titulu duduk mjeseca i treba i nagrade obezbjediti, paket uložaka, tampona, neki pribor za depilaciju i slično :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

salle86
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:58 pm

A vala i ne kontam kako se misli da je dobro da se ovim mentalnim luzerima daje podrška i aplauz i kad se vuku ko babe.
Ok, ne mora se ni zviždati, psovati...dovoljno samo im okrenuti leđa
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 29, 2017 10:58 pm

Simply Blue je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

E to je dobra ideaj, pa da na kraju mjeseca dodjelujemo laskavu titulu duduk mjeseca i treba i nagrade obezbjediti, paket uložaka, tampona, neki pribor za depilaciju i slično :ganja:
:lol: :lol:

viewtopic.php?f=73&t=523 eto ga...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

Prijava