Bravo... objasnio si, ali nikad nemozes objasniti svim padobrancima sustinu koji se zaljecu i brzopleto lupaju, obicno su to djeca povodljiva koju neko nalozi radi vlastitih interesa.storm_raider je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:35 pmStrasno je kako su se neki primili na tu pricu o Cenanu. Je li Cenan zatvara finansijsku konstrukciju? Sta se desilo pa su se mnogi skinuli sa Deje Nikolica, pa sada presli na Cenana? Nije nista spektakularno, nego je prije bila prica kako Dejo Nikolic dovodi igraca, sada kako Cenan to radi. Cilj je svima isti, da dodje neko 'njihov'. Neki to rade svjesni, ali mnogi to rade nesvjesno. Nije Cenan ponudio 30 hiljada iz svog dzepa za Vukotica, nego je dio Upravnog Odbora nakon sto je zatvorio finansijsku konstrukciju rekao mu sa kojom cifrom moze da barata. Onda je on ponudio ono sto su mu oni obezbjedili. Druga stvar, psovanje Cenanu majke ili bilo koga ce biti kaznjivo na ovom forumu. Zasto se nije Hasagicu nije psovala majka nakon sto je tuzio klub? Zasto se ostalima nije psovala? Zasto Bogicevic nakon 2 utakmice dobija kapitensku kada Zeba izlazi, a nakon 3 aplauze? Ili budimo konzistentni, pa nakon svega toga i Cenanu da psujemo, ili nikome necemo psovati. Ni ja ga ne volim, mislim da mu je ta pozicija viska. Ili da to radi neko ko ima renome sportskog radnika ili da te pozicije SD-a nema nikako, ali u ovim vremenima gdje je ocito stalo mnogim lesinarima da 'njihov' bude tu, ko god to bio, a sa Zeljom sta god da bude - bude, onda neka je bilo ko.
Nisam gledao nakon 10te minute, nakon dugo vremena.. iznervirali su me, a hvala Bogu pa nisam vidio te Blagojeviceve greske. Cekam 7 dana utakmicu i nakon 10 minuta ugasim. Eto Zeljo sta mi radis. Onda kao idiot hodam po sobi pola sata i gledam u sat cekajuci da istekne da pogledam rezultat na poluvremenu. Tako i drugo poluvrijeme.
Navikli su nas na razocarenja tako da smo malo otupili na ista. Posle finisa prosle sezone ovi levati me vise ne mogu nasikirati ali me nerviraju do te mjere da mi cak i pitarske metode mentalnog pa cak i fizickog lincovanja igraca djeluju kao prihvatljive..ChWilla je napisao/la:za mene ipak bensedin. nisam nešto nasekiran kako bi trebao biti, valjda ulazim u zen fazu, ali ziheraški, za svaki slučaj...![]()
slavkovski
Ako ćemo zavisiti od jednog čovjeka, možemo slobodno ugasiti klub. Nije ni ta banda svemoćna, i ovi trenutni ljudi u klubu mogu je se riješiti, samo ne znam šta čekaju.
Joj vjeruj mi evo 15 minuta kontam da stavim anketu al' sve mi onih 10 minuta pred očima.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:52 pm@Hurmasica molim te stavi izbor za najgoreg igraca utakmica. Nema vise smisla da biramo najboljeg. Al stavi da se moze izabrati 4-5 opcija.
E to je dobra ideaj, pa da na kraju mjeseca dodjelujemo laskavu titulu duduk mjeseca i treba i nagrade obezbjediti, paket uložaka, tampona, neki pribor za depilaciju i sličnoHurmasica je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:53 pmJoj vjeruj mi evo 15 minuta kontam da stavim anketu al' sve mi onih 10 minuta pred očima.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:52 pm@Hurmasica molim te stavi izbor za najgoreg igraca utakmica. Nema vise smisla da biramo najboljeg. Al stavi da se moze izabrati 4-5 opcija.![]()
Ide anketa pa nek' glasa ko hoće. Ko neće halal mu bilo.![]()
Simply Blue je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:57 pmE to je dobra ideaj, pa da na kraju mjeseca dodjelujemo laskavu titulu duduk mjeseca i treba i nagrade obezbjediti, paket uložaka, tampona, neki pribor za depilaciju i sličnoHurmasica je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:53 pmJoj vjeruj mi evo 15 minuta kontam da stavim anketu al' sve mi onih 10 minuta pred očima.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 10:52 pm@Hurmasica molim te stavi izbor za najgoreg igraca utakmica. Nema vise smisla da biramo najboljeg. Al stavi da se moze izabrati 4-5 opcija.![]()
Ide anketa pa nek' glasa ko hoće. Ko neće halal mu bilo.![]()
![]()