Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2017 9:24 pm

voltron30 je napisao/la:
sub jul 29, 2017 9:21 pm
Moze se on nervirati koliko hoce, njega Zeba, Jovan, Ugljesa...ne fermaju 2%, kao sto nisu fermali ni Slavka.
Jedino se na onog jadnog Stanica izderava ko hoce.
Sada je valjda i vrapcima na grani jasno sto je Amar imao uspjehe, osim trenerskog znanja, lik ih je handrio u mozak, nista mu nisu mogli jer ih je on placao.

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
to su naši xavi, iniesta i busqets...samo ih treneri ziheraši i neznalice guše :kafa:
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:24 pm

Da hoće i tog Cenana otjerati da nam proigra ekipa.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:26 pm

Sablja vs Adžem, 1:0.

Dakle, ne glorifikujem Sablju, samo ističem svoja zapaženja. Mi smo istrčali kao protiv GOŠK-a, u formaciji 4-1-2-2-1, to jest sa Blagojevićem ko glavnim kreatorom igre i zadnjim veznim igračem. Sav posao je bio zatvoriti Blagojevića, i gotovo - naša sva igra je pala u vodu. U više navrata je bio bliži kadar kada je na Blagojeviću njihov napadač, pa Lazić ganja, drugo kirlo također, u jednom momentu čak i mesar Zahirović, itd. Zato je griješio, nije uspijevao iznijeti loptu, izgubi je - opala kontra, polukontra, polušansa, šansa.

Adžemova greška. Ta formacija je mogla protiv ekipe koja je došla da se brani i koja je totalni autsajder. Mladost to naravno nije bila, plus domaći teren.

Što se mene tiče, tu je morao bit neko uz Blagojevića da mu pomogne u poslu, makar u preuzimanju lopti ili da bude distrakcija, to u fazi napada isključivo. U fazi odbrane svakako su linije gušće, tako da nema potrebe govoriti o tom dijelu.

Ramović puno lutao u špici napada, vidi se da nije njegova pozicija.

Edit, taj se problem vidio i protiv GOŠK-a, pogledajte izvještaj od 1921.tv. U dva navrata nam je čitava vezna linija ispala kada lopte ode iza leđa prema krilu. I to su iskoristili danas, + loša reakcija igrača nakon brzog gola, equals zero points by all. Zakarić mi je danas bio najbolji.
Zadnja izmjena: omladina1921zeljina, dana/u sub jul 29, 2017 9:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Babuka

Koliko losih igraca mi imamo...hahahahahah, pa ne mozes da vjerujes ko sve igra u Zelji, kad jedan Stanic ostane u igri i izmisljaju mu se pozicije dodje mi da zapalim i sezonsku i da se isamaram kad ja ko hajvan gubim vrijeme i placam putarine da vidim ovaj amaterizam, mada Stanic je i zlatan kakvih mi amatera imamo, moje misljenje je da ce se ovakav amaterizam ovih neznalica odraziti na sve slabiju posjecenost na domacim a da ne govorim na gostujucim utakmicama ja vjerovatno vise necu ici na gostovanja dok se nesto ne promijeni jer nisam lud da gubim svoje zivce a da mi se oni setkaju zalizani i nezainterosovani nema teorije nisam ja toliko tele...
Zadnja izmjena: Babuka, dana/u sub jul 29, 2017 9:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
sub jul 29, 2017 9:13 pm
Zasto Kemo places. Budalo jedna.
One greske se dese i iskusnijim, ti si tek na pocetku, tek si poceo cijele tekme igrati. Nema potrebe za tim. Glavu gore idemo dalje.

Prije cu vas djecu gledati nego starohane i kurcoboljce.

Adzeme ako imalo pameti imas sljedecu ni Zeba ni Ugljesa ni Stana nece poceti.
Haj sve i mogu ocekivati ali Zebu na klupi ne mogu, ne znam sto uopce i pisem.
Mogu samo misliti koliko je krivo momku. Kroz utakmice će i on početi donositi zrelije odluke na terenu siguran sam. Boccaccini je kod nas meni se čini imao jedini "običaj" da nabije loptu u kukuruze kad nema čistu situaciju za dodavanje. Vidiš da je štoper daleko, nisi siguran u dodavanje, ma nabij je u aut, sigurnija je svakako to opcija nego da neko presječe loptu.

Jebiga, ja sam očekivao neki mršavi remi u ovoj utakmici, a čim ja takva očekivanja imam to je pušiona u najavi već. Tako i bi. Idemo dalje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Tjeranje Cenana nema veze sa igrom ekipe ali ima sa tim da nije uspio nikoga dovesti u napad. Znalo se da Lendric odlazi ima 6 mjeseci ali on nista nije poduzeo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:27 pm

voltron30 je napisao/la:
sub jul 29, 2017 9:21 pm
Moze se on nervirati koliko hoce, njega Zeba, Jovan, Ugljesa...ne fermaju 2%, kao sto nisu fermali ni Slavka.
Jedino se na onog jadnog Stanica izderava ko hoce.
Sada je valjda i vrapcima na grani jasno sto je Amar imao uspjehe, osim trenerskog znanja, lik ih je handrio u mozak, nista mu nisu mogli jer ih je on placao.

Brkin pogled je vise znacio od necijih psovki,psuje I husref pa nikad nije bio autoritet kao ovaj,I realno brko bi ih nakon Goska naribao za onih zadnjih pola sata kao sto je protiv leotara uradio,dok su sad manekeni dobili pohvale

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

Ma Mulalic izveo igrace koji su bili nalozeni kao gladni kerovi, al tako je to kad si Zeljo. Nema isprike za to.
Svi se naloze, a nasi manekeni duela jebenog ne mogu uzet. Secer ih u duelu rasipa kao kadete.

Sto je najgore ovi neki umisljeni nikad i nece bit nalozeni jer im niko nista ne smije. Boli njih kc.

Mulalicu ocito si lekciju o borbenosti.

@ChWilla, nema ovdje podrske od uprave, samo se glupiraju s tim pojmom. **** njih kad su svi kolektivno doveli do tog da je Zeba jaci od njih.

E valjda je svima jasno da nije do trenera i da nece bit do trenera jos. Naravno da mispim da je Adzem mozda i bolji od Slavka al ne treba biti samo trener, treba imat i muda, a to kolektivno sve upravljacke strukture u Zelji nemaju.

Pozdrav do sljdeceg vikenda, treba malo podat vcrs.

dell21
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub jul 29, 2017 9:23 pm
CENANE ODLAZI, PICKO NESPOSOBNA!
skontali smo ne moras na svakoj pisati

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2017 9:29 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Tjeranje Cenana nema veze sa igrom ekipe ali ima sa tim da nije uspio nikoga dovesti u napad. Znalo se da Lendric odlazi ima 6 mjeseci ali on nista nije poduzeo.
Ma nema veze treba ga otjerati.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:32 pm

može trener imati muda do koljena, kad je on faktički u lancu ishrane kod nas niže od igrača. i uprava je s tajmingom smjene slavke nasjela na jedini narativ koji je potencijalno može otjerati.

kremenko

sub jul 29, 2017 9:32 pm

E jesmo odigrali, alal nam cufte...
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

KLIS
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:34 pm

Znači samo je napadač falio pa da Čenan bude dobar? :roll:
Naš najveći problem je što nemamo napadača koji bi pospremio u mrežu sve one silne prilike koje mu servira naš fantastični vezni red.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:35 pm

i napadač je kriv što pola raje nije ušlo a mi gubimo 2-0...

Gola
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:38 pm

Svi smo govorili da nam je ovo prava provjera. Sad barem znamo gdje smo.

Kemo, glavu gore.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:39 pm

Kemo, ako čitaš ovo, znaj da smo uz tebe. Tvoje suze su vrijednije od nekih ofarbanih pojedinaca!
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Babuka

sub jul 29, 2017 9:39 pm

Mijenjamo trenera a amateri nam igraju, agonija se nastavlja jer Adzem nema autoritet a uprava da ista zna napravila bi sastanak i ovim amaterima sa frizuricama ocitala lekciju i to da se dobro zapitaju gdje su dosli i za koga igraju, vjerujte mi da smo mi trenutno prosjecna ekipa, jednostavno nemamo kvalitet a Adzem da je pametan javno bi rekao da nemamo taj kvalitet i sa sebe skinuo odgovornost, fino buraz izadjes i kazes ovaj zeljo nema kapacitet za nesto vise od borbe za mjesto koje vodi u ligi za prvaka pa nek onda uprava izadje i predstavi nam ciljeve za dalje al bez onih fazona gradimo jug i te fore, dosta je gradnje treba malo i koju titulu uzeti.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:40 pm

kako si ti druže stari? :D

djoxxx1921
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:41 pm

Kad oni mene natjeraju da ja poslije drugog kola lomim godisnju, da sprzim 2 kutije cigara od kaknja do sarajeva, da se tresem ko da parkinsovu imam, sta da kazem, prokomentarisem... U sumu kakvu i plakat. Sto je najgore, trebali smo 6 primit, nego sreca pa ni ovi ne znaju..

pile87
Kontakt:

sub jul 29, 2017 9:43 pm

Dajte kadete da izginemo.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava