Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 29, 2017 7:48 pm

Ja se nadam necemu u sljedecem ljetnom prelaznom roku (jer jebiga, u zimskom je mali izbor slobodnih igraca). Bilo bi nesto i ovo ljeto, ali Cenan stvarno nije stigao i ja mu oprastam - da vidite sto je plaho lokal preuredio, ima kahve turske prave, uh, uh...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 29, 2017 7:49 pm

Brkoo je napisao/la:
sub jul 29, 2017 7:44 pm
Hajde jos dovedite Kajkuta, i jos nekog slicnog takvog rahlju na desnog beka, kad nas jebete u najvaznijem segmentu kluba, jebite nas do kraja. Izjava Adzema da smo iz metropole izrazava sav debilizam koji se desava u sportskom segmentu kluba..
Budi ozbiljan brko. koga će dovesti ? Jel ovako svaki prelazni rok bude ? Doći će ovi što nemaju angažmana, pa pregovara se, i ko dođe na kraju? Križman i Marković

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jul 29, 2017 7:53 pm

Pomak je ocigledan. U prve dvije Zeljine utakmice u novoj sezoni
vidjeli smo cak sedam golova i osvojili tri boda. Da smo nastavili
kao prosle sezone, vidjeli bi samo dva gola i osvojili bi sest bodova.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 29, 2017 7:57 pm

Al niko ne može uticat na privatni život kao Željo, odoh istuć kera i prebit mačku
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sub jul 29, 2017 7:57 pm

Treba poslat ponudu 50 milja eura za Lazica ovog, dobar dječko

heisenberg
Kontakt:

sub jul 29, 2017 7:58 pm

Ali kako je Blagojevic odigrao kriminalno, napravio je minimalno 5 kardinalnih gresaka.. 4-5 njih udariti zestoko po dzepu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 29, 2017 7:59 pm

Nije Blagojević uopšte kriv, ona dva mačora ispred njega kriju se kako hoće.
Željezničar ante portas !

fcz
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:00 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub jul 29, 2017 7:54 pm
CENANE ODLAZI PICKO NESPOSOBNA!!!
Nemoj bolan Cenu, pa koji bi insan stigo dovest igrace i nako nadiketit lokal i nabavit nako plahe kahve. Sabura, nije nijedan igrac zec da samo tako utekne. Doduse, jedan jest al eto ni on nam nije uteko.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

sajo10
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:00 pm

heisenberg je napisao/la:
sub jul 29, 2017 7:58 pm
Ali kako je Blagojevic odigrao kriminalno, napravio je minimalno 5 kardinalnih gresaka.. 4-5 njih udariti zestoko po dzepu
Nemoj tako protiv naseg Xabi Alonsa... Treba mu jos dati kapitensku traku.. Kako samo gadan igrac. Odigra jednu tekmu dobru protiv neke lijeve ekipe i onda nestane naredan pet kola.

I ko god ga brani, nema pojma o fudbalu.

Simply Blue
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:01 pm

Šta je Azem htio reći s tim da je Željo iz metropole, misli da smo oštećeni danas, nije zadovoljan odnosom domaćina prema nama, šta ??..ako se je već pregubio, bolje mu je da nije davao izjavu kao na poluvremenu..
I samo bravo za Kemu, s obzirom kako je počeo danas, mislio sam da neće znati u kojem smjeru da trči..ako je već ispalo tako kako je i da je neko trebao zabiti utješni gol, neka je to baš bio on...nadam se da je i iduću u prvih 11...hjteli smo Kemu i dobili smo.. sad nema povlačenja
Hiroš danas isto dobar
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

chile
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:01 pm

Blagojevicu treba statuu ispred stadiona ili bar sliku na stadion koliko covijek usere utakmicu i opet ga ljudi brane.
I da o kakvom napadackom fudbalu pricate i kakvoj djeci. Je li vas stid vise igraju jedni te isti igraci s par rokada.
Fakat imam osjecaj da je dosta raje drago ovdje na forumu sto smo izgubili.
Serem se i na Slavka vise sta ga prizivate, izgubili nista strasno izgubicemo ih jos tonu narocito dok nam igru grade celo, ofarbani i kompanija. Vise je trcao od svih njih Zera a i sigurnije loptu dodavao i drzao u nogama iako se od njega moze ocekivati da grijesi.
I vec ste poceli kontra stadiona...da oni nama hoce stadion zavrsiti nekako to nam je zalog za buducnost bit ce jos sezona i titula, a mi sad ako stadion ne izguramo necemo narednih 50 godina.
Zadnja izmjena: chile, dana/u sub jul 29, 2017 8:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

KLIS
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:03 pm

Nekakav čudan osjećaj u meni nakon ove utakmice. Poraz mi nije toliko teško pao, od ove generacije igrača ne očekujem ništa. Sad bih potpisao da igramo ligu za opstanak, samo da pojedine igrače ne gledam u klubu. Bogičević, Stanić, Blagojević, Radinović, Marković, Zeba i Bekrić su mi se toliko zgadili da ih ne mogu smisliti.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

MileZeljovac

sub jul 29, 2017 8:04 pm

Ovo je bruka i sramota.Ja da sam u klubu na bilo kojoj poziciji casno bi otisao danas odmah poslije utakmice.Za sta ja pare dajem majko mila.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:06 pm

Čestitam Zrinjskom na novoj tituli prvaka.

@klis to je to. Isto razmišljamo :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fcz
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:09 pm

Plava Porodica je napisao/la:

Bojim se da je to to. Ako se ne desi neko cudo pa im neko iz sjene izmakne titulu, i sluzbeno ce postati naj klub u BiH.

shzna
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:10 pm

Pickice.

Moj Zeljo sta nam selendra uradi..
1987

MileZeljovac

sub jul 29, 2017 8:16 pm

***** ja sebi mater kad nasi igraci ne mogu Comora preci. Ja bih istog trena skinuo stucne i kopacke okacio o klin.

bogi
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:17 pm

Ovako dalje neće moći, ili će opet Adžem platiti ceh ili minimum 3/4 igrača moraju ići, veze nema, nepostojeća, daj iduću Šabanadžovića pa kad griješi halalio bih mu, kao i Kemi, Kemo i Graovac borbenost 10, ovaj Daniel je fakat htio doći na Grbavicu, vidi se na želji kako momak igra bolje povuče napad nekad nego čitav vezni red, i onaj slalom, ono nikad nećeš vidjeti od Zebe, koji bi trebao to uraditi, da li neko zna zašto Zajmovića ni na klupi nije bilo ?
On je doveden kao invertar ili ?

COME ON ŽELJO!
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:19 pm

Umisljene zvijezde
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Mirek11
Kontakt:

sub jul 29, 2017 8:20 pm

Plava Porodica je napisao/la:

Gladaj trke na utakmici zrinjski-siroki, nas kada pritisnu bice nam po 3 komada :(
Prelose smo odigrali, bez trke, pritiska, puno glupih gresaka, akcije kvalitetne od 7 min. nista nismo napravili ....
Ne licimo na tim, Ado izasao sa cudnom postavkom, slabe izmjene i za kraj glupa izjava, ne sportska.
Nama treba prije svega trener psiholog, neko da motivise, podigne igrace, zagalami kada treba a ne samo stoji pored linije i vrti glavom.
I Hare na klupi :o, koliko taj covjek ima funkcija, zaduzenja?! Ado licence nema ili....
Opet ce nam biti cilj izlazak u evropu a ovi sto pisu za Cenana, popustite necemo kada on ode proigrati.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava