Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 11:29 am

Izlija je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Cekajte dok se ne posvadjaju izmedju sebe oko talova, tek onda cete vidjeti prljavi ves, a sami sebe ce izdati :pljesak:
Ma dok istragu nepokrene neki organ a da to nije NSBIH dzaba sve vjeruj,pa vidis da I njih ima itekako u svoj ovoj prici
vodi sipa istragu i našli su svašta samo je istraga još u toku pa se krije. Ako se politički ovo ne zaustavi odoše u treću ligu uskoro a neki i u zatvor.
Ovo su već krupne, rekao bih i prekrupne riječi. Ne govorim ovo iz razloga što ne bih volio i da se desi već jednostavno što živimo u državi gdje su i dokazivije stvari ostale ne dokazane.
Jedino ako je sad nekom u interesu da povali njih kako bi pokrio svoje "aferime".

U vezi ovih gore postova kako smo i mi ko i svi imali oraha u džepovima, složio bih se sa chwilom da niko nije 100% čist ALI SI NEVIN DOK SE NE DOKAŽE SUPROTNO. Ovo koliko se zakotrljalo kod pitara kod nas nije ni upola toliko... nikad

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:31 am

Samo zamisljam sta ce biti ako jedno ili dva kola Vitez popussi foru od sudija, i ako budu trebali ispasti.. :shisha:

tm8782
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:32 am

salemprolic je napisao/la:
hardwell je napisao/la:@pile87 gotovo da je skuplja pita od tepsije
Oni su je morali uzeti prosle godine, nisu samo kupili titulu time nego i mir i svoje zivote. Nevidjen pritisak je bio od strane navijaca, mislim da bi ih sve komplet sa klupskim prostorijama zapalili da titula nije osvojena.
Tebi fkt vjerujem i znam da znas puno toga sto i ne napises. Nemojte misliti (ostali forumasi) da zezam. Znam covjeka i znam sta sve zna. Ironicno je stavio ovaj nick name.
Javljaj se cesce, a i ovaj drugi haver pisite jer znam da znate...nek i drugi znaju...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:33 am

pa i ja i kolega smo rekli da u ovoj mjeri nije nikad niko.

i opet je boba falila da sve padne u vodu, prvo protiv slavije, pa protiv zrinjskog, pa protiv nas.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:35 am

Sto je neko na onom tamo poratlu napisao "ako Sarajevo ne ode u eruopu u Savezu nece dobiti plate i premije".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irfo

pon apr 04, 2016 11:38 am

Izlija je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Cekajte dok se ne posvadjaju izmedju sebe oko talova, tek onda cete vidjeti prljavi ves, a sami sebe ce izdati :pljesak:
Ma dok istragu nepokrene neki organ a da to nije NSBIH dzaba sve vjeruj,pa vidis da I njih ima itekako u svoj ovoj prici
vodi sipa istragu i našli su svašta samo je istraga još u toku pa se krije. Ako se politički ovo ne zaustavi odoše u treću ligu uskoro a neki i u zatvor.
Daj boze da ista bude od toga na kraju

vrbanjusa
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:41 am

Iluzorno je očekivati da će tzv. FS/NS BIH nešto učiniti po pitanju afere punac. Imaju duboko umješane prste u sve što se dešava i što se dešavalo. Sad idu izbori i nadati se da će neki novi ljudi biti izabrani u komisije, izvšrne odbore i sl. Prije svega mislim na ljude iz našeg kluba koji bi u budućnosti znali štititi naše interese u savezu.
21 10 4

Petrović Slavko

nemojbabopujdu
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:42 am

pile87 je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Pola godine sam ja pisao o ovome, sve je bilo jasno kao dan, ali sad je kasno... zao mi je Ode... Riada, Kerima, Amira, Dzenisa... zasluzili su tu titulu prosle godine.... zasluzili smo da budemo nosioci u drugom pretkolu kvalifikacija za LP, izbili su nam dva miliona maraka...

Jbt pa koliko su utakmica poklopili i koliko je to kostalo...
Kazu da je zadnjih 6 kola kostalo 250 000 KM.
Više je koštalo... Ali šta je to za njih... Oni svakako "pišaju po sirotinji"

teteac8684
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:42 am

http://www.klix.ba/sport/nogomet/novih- ... /160404044" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:44 am

Ne možeš ti u ovoj državi ništa ni očekivati nažalost ...
Željezničar ante portas !

LARSSONN
Kontakt:

Protiv Travnika svi u glas

phpBB [video]

vrbanjusa
Kontakt:

Nadam se da je Šiljak uzeo ovu majicu i šal i vratio u klub. Ovaj smetljar od načelnika ne zaslužuje ništa da mu se pokloni.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:45 am

nemojbabopujdu je napisao/la: Više je koštalo... Ali šta je to za njih... Oni svakako "pišaju po sirotinji"
pa evo vidimo po zadnjem prelaznom roku šta je to za njih. a neuporedivo veća će biti nenovčana šteta...plus gazdino povjerenje i način rada u budućnosti.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:47 am

vrbanjusa je napisao/la:
Nadam se da je Šiljak uzeo ovu majicu i šal i vratio u klub. Ovaj smetljar od načelnika ne zaslužuje ništa da mu se pokloni.
neka ba, neophodan nam je taman imali milijardu svojih sredstava da gradimo...znamo mi svi šta je on i kakav je i iz kakvih je ovo motiva. ali bez njega ne možemo. pare su tu najmanje bitne.

vrbanjusa
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:49 am

ChWilla je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
neka ba, neophodan nam je taman imali milijardu svojih sredstava da gradimo...znamo mi svi šta je on i kakav je i iz kakvih je ovo motiva. ali bez njega ne možemo. pare su tu najmanje bitne.
Ma znam nego bezveze lajem :lol:

Glas mi nešto pukao :mrgreen: pa ne mogu pričati ali mogu pisati pa zato :DD:
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:50 am

ne znam jel do tebe ili do ozvučenja, ali gubio si se podobro ono prije utakmice...

vrbanjusa
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:50 am

ChWilla je napisao/la:ne znam jel do tebe ili do ozvučenja, ali gubio si se podobro ono prije utakmice...
Ma @ajzea mi prodao lošu robu, izradio me pravo :mrgreen:
21 10 4

Petrović Slavko

irfo

pon apr 04, 2016 11:51 am

Kad treba da se kudi, nek se kudi ,a kad treba pohvalit nek se pohvali, bravo Koldzo, nadam se da ce u i buducnosti opcina nastavit ulaganje u stadion :zeljeznicar1:,
PS. cuo sam neke price da bi Buki mogo biti sljedeci kandidat za nacelnika :shisha:

Elegant
Kontakt:

pon apr 04, 2016 11:56 am

Stranka ga prati, mora da ima samo takve veze. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

struja
Kontakt:

pon apr 04, 2016 12:06 pm

ChWilla je napisao/la:ne znam jel do tebe ili do ozvučenja, ali gubio si se podobro ono prije utakmice...
Sjedili smo zajedno na utakmici.Glas mu je ok!, priča mi da se vugdalic najviše pribojava Lendrića :ganja: ajzejina roba losa , glava me i danas boli

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava