Ili gubitak, zavisi sa koje strane gledaš...
U Sarajevu nijedna stranka nema apsolutnu vecinu da moze raditi sta hoce. Pa i sam Skaka je jedva,kroz iglene usi,prosao i postavljen za gradonacelnika.MileZeljovac je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 10:28 pmGradjani biraju stranku a stranka postavlja isto ti ga dodje.
Ko je novi?KrajPrice je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 5:36 pmNovi napadac je srbinLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 12:41 pmImal kakvih srba ?!KrajPrice je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 10:03 amProtiv Mladnosti cemo vidjeti na cemu smo, oni su dobra ekipa, igraju tvrdi i niko se tamo nece naigrati.
Stvarno je bilo mucno gledati Zelju pod palicom Petrovica, dosadna i sablonska igra, bez napada i smisljenih akcija, da nije bilo Lendrica on i evrope ne bi izborio.
Imamo mi dovoljno svojim trenera i ne treba vise nikada traziti sa strane.
Adzemu puna podrska!![]()
![]()
Naravno da se ni Tan ne spominje, jer ipak valja jos malo musti komsije, Nesto kao Ibrakovic. Zbog ovakvih i slicnih selektivnih tekstova smo i otisli sa onog foruma. Jadno, ali ocekivano.Vrag je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 12:38 amCitam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."
650 km dalje nasi novinari su pronasli uspjesan projekat, a ne vide jedan ispred nosa. Ustvari vide ali se prave ludi jer sta skupiti milion maraka, napraviti tribinu novu tribinu, renovirati stadion. To uradi jedan jebeni milioner iz Rusije ili Italije preko noci. Pa dede mi malj je za vas milostinja. Treba vam bubreg kasikom vaditi kakva ste govna. Tudje sladje
Bravo.Vrag je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 12:38 amCitam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."
650 km dalje nasi novinari su pronasli uspjesan projekat, a ne vide jedan ispred nosa. Ustvari vide ali se prave ludi jer sta skupiti milion maraka, napraviti tribinu novu tribinu, renovirati stadion. To uradi jedan jebeni milioner iz Rusije ili Italije preko noci. Pa dede mi malj je za vas milostinja. Treba vam bubreg kasikom vaditi kakva ste govna. Tudje sladje
Mislim da je ova cinjenica davno prepoznata od svakoga koga ko hoce da vidistorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 7:17 amNaravno da se ni Tan ne spominje, jer ipak valja jos malo musti komsije, Nesto kao Ibrakovic. Zbog ovakvih i slicnih selektivnih tekstova smo i otisli sa onog foruma. Jadno, ali ocekivano.Vrag je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 12:38 amCitam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."
"Svoje juniore sam učio da i kod 6:0 napadaju kao da je 0:0 i to ću tražiti i u prvom timu."1921.ba je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 7:32 pmhttp://sport.avaz.ba/domaci-nogomet/285 ... za-trofeje
Nemam sta da dodam, a ni da oduzmem, sve jasno...11plavih'92 je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 8:37 amMislim da je ova cinjenica davno prepoznata od svakoga koga ko hoce da vidistorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 7:17 amNaravno da se ni Tan ne spominje, jer ipak valja jos malo musti komsije, Nesto kao Ibrakovic. Zbog ovakvih i slicnih selektivnih tekstova smo i otisli sa onog foruma. Jadno, ali ocekivano.Vrag je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 12:38 amCitam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."
A oni koji nece da vide sigurno imaju i razloge jer glupi nisu
Svako malo iz naftalina se vadi Jahic i ide tekst sa cudjenjem zaboga sto frajer ne igra dok istovremeno Said Huseinovic ko Tito. Ne daj Boze da se sta sarne o tome
Ma meni je to vise postalo smjesno. Jutros naslov "Zelja bivseg BiH prvaka pojacala Cukaricki" (Ognjen Mudrinski, zelja Borca). Slika Amira na Grbavici, nekoliko metara od njega Ugljesa u dresu Borca, zamucen.Vrag je napisao/la: ↑čet jul 27, 2017 12:38 amCitam tekst na duplom o ovom Rusu sto je kupio Vardar. I na kraju napise "U moru neuspješnih projekata u komšiluku, ali i u našoj državi, Vardar je pravi izuzetak i primjer kako treba raditi. Gledajmo, učimo i nemojmo se zavaravati da je nešto nemoguće, kada nije."