Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

addyno1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 04, 2016 2:15 am

delinjo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
Daj majke vam popustite vise te teorije zavjera saveza protiv nas...sta se svi sad pravite budale kad znate kako smo mi nekad stimali sve, sudije i sebi i drugima itd.
Igramo da pobijedimo i izadjemo u Evropu i ako ne izadjemo nije nam niko kriv drugi vec mi sami.

upuceniji u klub znaju koliko je Savez i pomagao Zelji
Navedi primjer.Pusti pitarske udbaške price.Ja cu ti navesti milion sudijskih grešaka na štetu Zelje od 1996 na ovamo i ne znam šta je to savez nama pomogao.
uljez!!!!....brate ovo je klasicna pitarska prica...ili je pitar ili se bas primio na istu...nema trece ;)
ti ces mi reci da sam uljez ili da pricam pitarsku pricu. prvo provjeri s kim pricas pa lupaj tako nesto.
izgleeda ovdje treba klimati glavom samo i onda si pravi zeljovac, ili je ovo forum za desetak ljudi a ostali nisu dobro dosli.
kad smo napravili themaniacs.org ti nisi znao ni sta je internet tada

delinjo
Kontakt:

pon apr 04, 2016 2:18 am

addyno1 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Navedi primjer.Pusti pitarske udbaške price.Ja cu ti navesti milion sudijskih grešaka na štetu Zelje od 1996 na ovamo i ne znam šta je to savez nama pomogao.
uljez!!!!....brate ovo je klasicna pitarska prica...ili je pitar ili se bas primio na istu...nema trece ;)
ti ces mi reci da sam uljez ili da pricam pitarsku pricu. prvo provjeri s kim pricas pa lupaj tako nesto.
izgleeda ovdje treba klimati glavom samo i onda si pravi zeljovac, ili je ovo forum za desetak ljudi a ostali nisu dobro dosli.
hahahaha ja sam na orgu dugo vremena ali prica ti je pitarska ...mozda si ti brate zeljiovac ali pricati da smo mi najmjestali utakmice a navijas za zelju je glupost...ajde manijace koju smo to tekmu namjestili ??? u trebinju jel kad smo iz kafane dosli :D :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

addyno1
Kontakt:

pon apr 04, 2016 2:29 am

delinjo je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
hahahaha ja sam na orgu dugo vremena ali prica ti je pitarska ...mozda si ti brate zeljiovac ali pricati da smo mi najmjestali utakmice a navijas za zelju je glupost...ajde manijace koju smo to tekmu namjestili ??? u trebinju jel kad smo iz kafane dosli :D :D :D
ja sam na orgu od prvog dana i osnivanja, a sto mi je pitarska prica? zato sto ti ne znas mnogo stvari i lupas tu?

neda_TM87
Kontakt:

pon apr 04, 2016 2:33 am

de banujte ovog padobranca...

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 04, 2016 3:57 am

Koliko li je Salem samo janjetine dobio,kad su oni premirali mostarskog diva koji ima 8 bodova :rofl:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

pon apr 04, 2016 7:12 am

Kolko smo osteceni prosle god za titulu I kolko je sarajevo namijestalo mislim da kroz historiju nije zabiljezeno.

kontranogama
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:07 am

Zato mene bode u oci da je vecina klubova podpisala onu izjavu da je u saveze sve ok. Vjerovatno mi sada nemamo snage da se borimo i sa savezom kad su nasi zakotrljali ovoliko stvari oko kluba, nadam se da ce se steci uslovi da jednom nekako skocimo ovim lopovima za vrat. Kako zbog nas, tako i zbog cijele lige.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

neroazzuro
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:09 am

A Što da čovjeka banuju??? Što ne dijeli vaše mišljenje?

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:27 am

namještanja je uvijek bilo. no neki su prošle sezone otišli korak dalje i zaista, zaista pretjerali. naravno da se naš savez jedini pita ne bi bilo ništa jer su im oni svesrdno pomogli u tome, ali zainteresovale su se još neke moćnije organizacije...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:29 am

addyno1 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Ma treba UEFU ukljuciti u ovo jer nas savez nece nikad nista konkretno uraditi pa taman da imaju sve crno na bijelo, jer je pola saveza upetljano u ovo..
Daj majke vam popustite vise te teorije zavjera saveza protiv nas...sta se svi sad pravite budale kad znate kako smo mi nekad stimali sve, sudije i sebi i drugima itd.
Igramo da pobijedimo i izadjemo u Evropu i ako ne izadjemo nije nam niko kriv drugi vec mi sami.

upuceniji u klub znaju koliko je Savez i pomagao Zelji
:palacgore:

Istina, pa koliko god da se neko ljutio. Mi moramo imati snage i priznati sebi to u oci. Sada sa ovom upravom toga nema i nece ni biti, ali ne mozemo mi napredovati ako ne prihvatimo ovu istinu. @addyno1 nemojte da prozivate da je pitar, ne znate o kome je rijec.
Ovo nije i nece biti forum istomisljenika.

Neke stvari nisu za foruma, pa nemojte. Ko zeli ima skriveni dio, pa neka otvori diskusiju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:35 am

ali ne treba ni misliti da zato što nam je neko nekad pomagao da sad ne odmaže i da je samo do nas. jer jednostavno nije tako, ovo je treća sezona kako nas najaktivnije jebavaju i ukopavaju.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:36 am

Nemojte nastavljati priču nigdje, nije sve ni potrebno dokazivati. Nesjeća se ova mlađa raja penala sviranih zbog prekršaja na polovini terena i sličnih situacija. I ja ih se trudim zaboraviti pa probajte i vi.
イビチャ・オシム

exbabilon
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:36 am

Ljudi vise nisu mogli cekati na titulu, pritisak navijaca im je bio ogroman, mediji, javnost... i pored enormnih para ulozenih u ekipu, vajlalo se osigurat i na druge nacine. Znaci za sve sto izadje na vidjelo, ja sam siguran da je bilo jos i 10 puta vise stvari. Izbor sudija, premiranje igraca, kupovina utakmica, itd, itd... Ibrak je bio covjek za taj prljavi posao. Ove sezone nema Ibraka, pritisak popustio, probali posteno pa eto ih gdje su, po onom kako ja analiziram kraj prvenstva mogli bi hladno bez Evrope ostati, ali hajde... i ove sezone su na isti nacin mogli do titule, ali valjda i njima vise ofirno... Ili ipak ne, vlasnik kluba skresao budzet.

storm_raider
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:40 am

ChWilla je napisao/la:ali ne treba ni misliti da zato što nam je neko nekad pomagao da sad ne odmaže i da je samo do nas. jer jednostavno nije tako, ovo je treća sezona kako nas najaktivnije jebavaju i ukopavaju.
I to je istina. :palacgore:

Mi pomoc Saveza nemamo dugo, ostali imaju. Svi u vrhu. Ne bih volio da vise vidim da se neko kao proziva pitarom, cim se ne slaze sa necijim misljenjem. Pogotovo neko kao @addy
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon apr 04, 2016 8:41 am

addyno1 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
ja sam na orgu od prvog dana i osnivanja, a sto mi je pitarska prica? zato sto ti ne znas mnogo stvari i lupas tu?
Ma jasno sve, ali nije ni mjesto ni vrijeme za tu priču. Zadnje dvije godine smo ostali bez titule jer se nismo mogli niti znali zaštititi. Logično, kad ti to ne uradiš onda urade drugi i to je to. Mi smo samo jednom sebi dozvolili da nam zadnje kolo odlčuje o tituli i popušili smo ga. Od tada Željo je bio prvak kolima prije kraja. E sad što ovi gore levati pretjeraše k'o u svemu to je posebna priča.

ublehas
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:00 am

Samo je činjenica da se na Grbavici znalo i zviždati na neke sudijske odluke u korist Želje, a maleni ne daju reći da je nešto ne regularno kod njih. Koliko god da je bilo nepravilnosti u našim titulama, smijem ruku u vatru staviti da je tri puta bilo više u njihove zadnje dvije ;)
Da ne spominjem ostale klubove.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:33 am

exbabilon je napisao/la:Ljudi vise nisu mogli cekati na titulu, pritisak navijaca im je bio ogroman, mediji, javnost... i pored enormnih para ulozenih u ekipu, vajlalo se osigurat i na druge nacine. Znaci za sve sto izadje na vidjelo, ja sam siguran da je bilo jos i 10 puta vise stvari. Izbor sudija, premiranje igraca, kupovina utakmica, itd, itd... Ibrak je bio covjek za taj prljavi posao. Ove sezone nema Ibraka, pritisak popustio, probali posteno pa eto ih gdje su, po onom kako ja analiziram kraj prvenstva mogli bi hladno bez Evrope ostati, ali hajde... i ove sezone su na isti nacin mogli do titule, ali valjda i njima vise ofirno... Ili ipak ne, vlasnik kluba skresao budzet.
tako nekako. jedan od razloga jeste što je previše ofirno...naravno ne zbog obraza, jer ga nemaju, nego što su se, kako rekoh, mnogo ozbiljnije organizacije od našeg saveza zainteresovale za sve.

a drugi su pare. skontao gazda gdje mu ide investicija pa više nema. a naročito nema "crnih" za odnijeti u torbi u kešu.

FKZ1921
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:38 am

Mislim da sam pisao o ovome nedavno (prije desetak dana)...
Vjerujem da u svakoj ligi,pa čak i u Njemačkoj, Engleskoj...nekad,u nekim uvjetima,neke stvari se na neku način usmjere na nečiji mlin,namjerno ili nenamjerno(nekom ne treba,neko ima neke svoje prioritete pa kombinuje sastav,neko je ostvario svoje ciljeve pa nema motiva...).
Kod nas je to znatno izraženije, bilo, sad je, a i u buduće će biti.
Ali,onako kako je prošle sezone osvojena titula,oni koji nesta znaju o tome tvrde da se to nikad ranije nije desilo.
Ljudi iz nogometnih krugova tvrde da je svaka utakmica aktualnih šampiona bila "pokrivena",što preko direktnog odnosa sa protivničkom ekipom,što preko službenih lica.Oni koji tvrde da to znaju navode primjere Radnika (sportska oprema i konkretna cifra), Travnika (pripreme u Fojnici i konkretna cifra),Viteza (velika cifra),Slavija (podmićivanje igrača bez znanja uprave)...
Osim njihovih utakmica,poznavaoci prilika tvrde da su "pokrivane " i sve druge utakmice koje su mogle imati direktan ili indirektan uticaj na njih(Velež, podmićivanje igrača bez znanja uprave,dali pare dvojici igrača, ovi podijelili ostalima,slučajno osmekao vozac autobusa,nakon toga nastao haos,Ado i ostali dali ostavke i krenuo sunovrat Veleza, premirani Čelik, Sloboda, Zvijezda,...).
Kreator priče je direktor kluba a realizator je bio sportski direktor.Prljave poslove oko službenih lica je odradjivao Salem.
A poenta je bila da titula mora doći i da nema cijene koja se neće platiti.
Eh sad,sta je poenta? Ne trebamo se opterećivati ni sudijama ni nog. savezom. Ni istragama ni rezultatima istraga. Trebamo nastaviti pričati našu priču i u toj priči biti još glasniji i odlučniji.
Trebamo gledati sebe. Uprava kao i ostali organi upravljanja ozbiljno i odgovorno rade,postavljaju čvrste temelje na kojima će klub u budućnosti egzistirati. Mi navijači trebamo nastaviti ovako podržavati klub na svim poljima.
Trebamo biti spremni i na poraze (nema sporta i nema ekipe koja uvijek i samo pobjedjuje). Trebamo se znati nositi i sa porazom. Čestitati svakom ko nas zasluženo, na terenu,nadigra i pobjedi.
Borimo se za Evropu...Imamo dobar tim,imamo realne šanse da ostvarimo nas cilj. U tom smislu se ozbiljno zakotrljala priča u stadionu. Ali ne bi trebali tu priču oko Evrope stavljati u kontekst da moramo po svaku cijenu. U taj kontekst je,o strane aktuelnog sampiona,stavljeno osvajanje titule prošle sezone. I evo šta se događa, a tek je počelo.
Nogomet je sport,u sportu se pobjedjuje i gubi.I nakon pobjeda i poraza ide se dalje i gleda naprijed,trudis se da budeš bolji... Nema utakmice nakon koje sve prestaje,uvijek ima naredna.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:44 am

vjerovatno je već sada ispalo, kad se sve sabere, da bi im bolje bilo da je nisu osvojili (na taj način na koji jesu).

teteac8684
Kontakt:

pon apr 04, 2016 9:47 am

Ko god je, i 5 minuta, pogledao utakmice u Bijeljini i Vitezu prošle sezone mogao je sve vidjeti...Nešto najofirnije i najbezobraznije što čovjek može vidjeti...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava