joj suti bruda da znas ono sto ne znas .....znas koja je to lisicaMinjore je napisao/la:Hoce da mu zena udovica postane..AsharaK je napisao/la:delinjo je napisao/la:
ma pusti njega baca bombe dosadno mu
![]()
![]()

joj suti bruda da znas ono sto ne znas .....znas koja je to lisicaMinjore je napisao/la:Hoce da mu zena udovica postane..AsharaK je napisao/la:delinjo je napisao/la:
ma pusti njega baca bombe dosadno mu
![]()
![]()
a neko je pisao da ce nasi igraci imati neka odjela spitza kravateElegant je napisao/la:Neko je pisao da cemo dobiti i nove klupe, kao i tunel.
objesio si se ha haAsharaK je napisao/la:Ozenio sam sedelinjo je napisao/la:dosta te maliAsharaK je napisao/la:Booom
Stormee evo me kuco stara cujem da si me trazio hahahstorm_raider je napisao/la:Slazem se sa tobom, Tuce se trudio, uklizavao i trcao. Nije fer napisati da nece da trci, trcao je on dosta. Ali, fizicka sprema. Evidentno je da je van iste, a onda se brzo zadise. Cim se igrac brzo zadise i nije fizicki spreman za 60 minuta aktivne igre on gubi koncentraciju. Tuce je imao par kilograma viska. Ivica je to nebrojeno puta podvlacio. Bekric jeste trcao, ali vise je to bilo iz zelje da se dokaze pred navijacima, nego sto je zaista spreman bio za to. Normalno je da onakav gubi dah, dribling, loptu. Ako pripreme odradi dobro, a uz Kostica nema opcije - morat ce ili ide na klupu, od njega mozemo nesto ozbiljnije ocekivati.neroazzuro je napisao/la:Nesto se puno truni zadnjih dana kako Tuce "hoda, nece da trci, ne zalaze se..." itd.
Po meni je sasvim naprotiv, covjek se trudio ali mu je svaki drugi potez bio nekako pogresan, zakasnjeo. Oduzme covjek loptu fino i u kontri je vuce predugo, od dvojice saigraca doda pogresnom, između šuta i pasa uvijek odabere pogresno i tome slicno. Mislim, nije bilo problem u manjku zalaganja vec u nekom psihickom, a i fizickom momentu. Moguce i da je bilo do trenera. Ali da se nije trudio, to mu se ne moze spocitati.
Mozda u ovoj ekipi jednostavno nije dovoljno dobar.
uvjek bruda moj , vi ste raja najaca svih mogucih foruma ama mi smo porodica svi volim naseg zeljkana , sam kume treba natasi uletit klizeci ko ja ronaldu na pess-u ha hadelinjo je napisao/la:Mirso brat nas![]()
ma brate oni ga samo sanjaju , kaze zeljkovic meni na fb da ide vani ako on laze jebes me ceti mi sinadiego1921 je napisao/la:Mirso doktore evo kazu ovi iz Slobode da su kontaktirali Memisevica,a ti si rekao da ide vani! Ja vjerujem tebi ,nadam se da se necu razocarati !!
hahahahaaha normalno braco s dvije nogemirsadmekic je napisao/la:uvjek bruda moj , vi ste raja najaca svih mogucih foruma ama mi smo porodica svi volim naseg zeljkana , sam kume treba natasi uletit klizeci ko ja ronaldu na pess-u ha hadelinjo je napisao/la:Mirso brat nas![]()
moj bracoo dao bi bubreg za nju haha, inace je pratim na inst haha, nece mi ajzela brat valjda zamjritdelinjo je napisao/la:hahahahaaha normalno braco s dvije nogemirsadmekic je napisao/la:uvjek bruda moj , vi ste raja najaca svih mogucih foruma ama mi smo porodica svi volim naseg zeljkana , sam kume treba natasi uletit klizeci ko ja ronaldu na pess-u ha hadelinjo je napisao/la:Mirso brat nas![]()
![]()
![]()
![]()
http://booyakasha.ba/amar-osim-dao-odg ... icu-video/" target="_blankAjzea je napisao/la:Babo !
hahahhahahah Hvala Leone Da VinciLeon_Professional je napisao/la:Mirsooooo brate, uljepso si mi noc Allaha mi.![]()
![]()
![]()
Forumas godine, ikona![]()
![]()
![]()
Minjore sta velis ti brale za onu natasu bil ti joj dao bubreg zelje ti , ja bi oba hahha, hvala hahaMinjore je napisao/la:SAMPION, DOKTOR, MAGISTAR, FORUMAS GODINE, DECENIJE, STOLJECA, JEDAN JEDINI MIRSO
Uvjek brate , ja kazem ovo vise volim mladica arkana neg sarajevo, da mi brate kaze umrjeces predji za sarajevo reko bi zelim umrjet odmah brate , joj ova vanesa je bogom dana da hara fb hahadelinjo je napisao/la:Mirso je jedan od nas !!!