Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 25, 2017 1:12 pm

Ako mi se ista svida kod onih sa kobilje glave je to da se ne pitaju nista u klubu. Vlasnik vodi klub kako hoce kod nas bi svaka us nesto pametovala i prodala se za 50 Km.

teatrale36
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:13 pm

Steta bi bilo da ljudi koji su doveli do ovog nekog napretka sto se tice infrastrukture i organizacije kluba odu zbog gluposti, zbog ovih ko fol navijača s juga ovih ULTRASA HAHAHA :zid: od 54 kg, koji ne znaju ni kakvi su nam dresovi koje boje jer oni nose crne majice strucnjaci.
Ja cesto kritikujem ovde sto sportski dio šteka ali ljudi nemaju iskustva s tim ili im se ublahaši predstave ko treneri ali bi bruka bilo da radi nekoliko... (ne znam kako da ih nazovem da ne dobijem ban) sa juga ode ova Uprava.

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:13 pm

Kome cete klub ostaviti!?

kontranogama
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:14 pm

Ako je istina valjda su u skupstini delegati dovoljno pametni da ne prihvate ostavke.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ChWilla
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:16 pm

ali ipak shvatate, ako smo mi ekipa, tim, grupa, gdje bilo...poimenična prozivka je u suštini besmislica. ja ne vjerujem da je kop kupljen, ali malo povodljiv jeste...
gradi željo boli te *****

south side
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:17 pm

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:17 pm

Tu ostavku ako ce dati gledam na to kao moralni cin,navijaci traze ostavku Cenana,Cenana je doveo Misimovic i posto je covjek obrazli i gospodin,evo ostavka ali vjerujem da nece biti prihvacena.
Mislim da 95% navijaca je za ovu upravu mozda cak i vise samo ovi ostali su puno glasniji i izgleda ko da ih vise ima.Uostalom trebali su znati gdje dolaze,da to donosi dodatni pritisak i raznorazne violine...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:19 pm

Ma ovaj faktor cita forum, jucer se uvjerili
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:20 pm

Lahko je laprdati od kuce.

Divim im se sto su i do sad izdrzali. Ako i dalje ostanu, jos vise im se divim, jer ocito dusebriznici nece dozvolliti da ova garnitura uzme titulu i tako sjebe njima jedini valjani argument kojim mogu ih napasti.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:21 pm

Leon_Professional je napisao/la:

Divim im se sto su i do sad izdrzali. Ako i dalje ostanu, jos vise im se divim, jer ocito dusebriznici nece dozvolliti da ova garnitura uzme titulu i tako sjebe njima jedini valjani argument kojim mogu ih napasti.
violina i njegovih 18 trofeja? :D
100/94/37/34 - i to je to!

kontranogama
Kontakt:

Pogledaj vrijeme objave na sajtu, 13.18min procitali ovde pa onda objavili.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Veteran1965
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:22 pm

Mene uz sportski segment jedino ljuti što otvoreno ne kažu ko organizuje sjela, gdje se organizuju, kako se prave strategije da se sruše. Ko sve radi na povratku ideje uplate novca od transfera na privatne kreditne kartice? I dajte ba više vadite te papire, i povalite i sve!!!
Samo 5% i ni stolice više!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:24 pm

Mogu otici kad naprave jug i kad oni ljudi koji su sjebali Zelju zavrse iza resetaka.
Željezničar ante portas !

damirfile
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:26 pm

Mene i.teresuje ko stoji iza toga da se javno jebe mter cenanu ko najveci kocijasi.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u uto jul 25, 2017 1:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pestabudimpesta
Kontakt:

Ako ova uprava ode niko ne treba nogom u kop da kroci
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

pestabudimpesta
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:27 pm

damirfile je napisao/la:
Mene i.teresuje ko stoji iza toga da se javno jebe mter cenanu ko najveci cocijasi.
Ovako je povedeno:hajmo sas otjerat onoga ko ne bi trebao biti medju nama,hajmo prozvati hibrida cenana
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:28 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:

violina i njegovih 18 trofeja? :D
Violina je dopizdio i ovim iz SD. Mala je on riba za ostale. :D

Mada ima ovih sto mlate, sto seru. Zasto niko nije uzeo funkcije prije godinu?!
Misle lako je voditi klub. Halo ba nije to kao kod kuce sjedit i jedino se sikirat hocel ti starci ostavit petaka da imas izac i bacit kladionicu.
Opstrukcije su bile i ko normalan bi pored svog zivota lagodnog ovo radio. To mogu samo zaljubljenici u Zelju. Al i to dokurci vise.

MAda mislim da opet niko nece biti dovoljno hrabar da uzme funkcije. Ljestvica je visoko postavljena. Doduse onda je i Misketov govor pun elana doprinio da se svi useru.
Vidjet cemo.
Bit ce interesantno ko smije uzeti funkcije ako ovi daju ostavke.
Amare, hoces li ti?!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:31 pm

droba je napisao/la:
uto jul 25, 2017 8:00 am
Rambo_Amadeus je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:42 am
Elegant je napisao/la:
uto jul 25, 2017 12:05 am

Adis ni sam ne zna zasto je predsjednik skupstine, SD ce sam podnjeti ostavku.
[/quote

Znate vas dvojica uopce sta je funkcija predsjednika skupštine ?
Ne znamo de nas ti prosvijetli. Uz duzno postovanje rijec predsjednik koliko god ja cijenio Adisa ne moze ici u isti kos sa njim. On nije taj kalibar i tu trwba uspjesna i provjerena osoba koja zna sta radi.
Bilo je govora o tome kad je tek postavljen na tu poziciju. Predsjedava skupštinom kad se održi i još par nekih sitnih obaveza, nikakve posebne ovlasti. Ako neko zna malo detaljnije nek' vam odgovori. Uostalom koja god da je pozicija šta mu fali ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

avlami97
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:34 pm

AsharaK je napisao/la:
uto jul 25, 2017 1:24 pm
Mogu otici kad naprave jug i kad oni ljudi koji su sjebali Zelju zavrse iza resetaka.
Nadam se da će ovi što su sjebali Želju što ranije na robiju. Pretpostavljam da će podnijeti neopozive ostavke i tada Skupština nema izbora. Šljam koja bilo kome psuje majku je jednostavno šljam. Bilo da ta šljam psuje majku Lendriću ili Ćenanu ili bilo kome iz Želje, na isto se sve svede.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

uto jul 25, 2017 1:34 pm

Na navijackom forumu, na orgu, nedavno bila anketa da li su navijaci za ili protiv uprave. Podrsku pruzilo 98% glasaca.
Najvece posjete, najveci broj godisnjih i clanskih u historiji kluba, enorman odaziv na svaku pokrenutu akciju, navijaci se kleli u njih, Miske haman ikona bio.

Kroz sta su prosli? Jedan iz skupstine im srao, Kozaric srao po portalima i slicno..
Vau.. Izvinite molim vas eto, sto niste imali podrsku ljudi koji su klub u crno zavili.

Istinski navijaci su se kleli u njih, vjerovali im i pruzali podrsku da nastave ovako.

Ko bi to mogao opstati u Zelji sada a da ostane bez Europe, prokocka titulu a da uz to stotinu igraca proleti kroz klub? Pa govnjivom motikom bi ga otjerali samo da bez Europe ostane, a ovi podrsku imali nakon svega toga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava