...pa onda ...storm_raider je napisao/la:-------- Hervas -------
--Ugljesa -- Blagojevic--
Uh veznog reda...
100000 godisnje, al od komsija ponuda , odbijenaKapiten je napisao/la:@pintol rece da Bekric nema veliku platu...
Mozda je njemu 8k malo
ps. ja ne vjerujem da ima toliku platu.... Ni blizu.
On bi od toga 12.000KM uzeo.pintol_TM87 je napisao/la:100000 godisnje, al od komsija ponuda , odbijenaKapiten je napisao/la:@pintol rece da Bekric nema veliku platu...
Mozda je njemu 8k malo
Davno je fkz1921 rekao da ima veliku, pa je neko rekao da ima 8k ali hajde ja njemu ne bi ni 500 dao.storm_raider je napisao/la:Bekric nema vise od 5500. Ne pisite svasta.
ma vjerujem ja tebi, nemoj misliti da te prozivam ili nesto slicnopintol_TM87 je napisao/la:100000 godisnje, al od komsija ponuda , odbijenaKapiten je napisao/la:@pintol rece da Bekric nema veliku platu...
Mozda je njemu 8k malo
ma opustenoo, ljudi smo , na istoj strani..Kapiten je napisao/la:ma vjerujem ja tebi, nemoj misliti da te prozivam ili nesto slicnopintol_TM87 je napisao/la:100000 godisnje, al od komsija ponuda , odbijenaKapiten je napisao/la:@pintol rece da Bekric nema veliku platu...
Mozda je njemu 8k malo
ps. ja ne vjerujem da ima toliku platu.... Ni blizu.![]()
Znam da mu nije tolika plata sigurno
Zbog?Leon_Professional je napisao/la:Da se osvrnem na ChWillin post. Sve si upravu, to je istina. Niko ga nije mogao ispratiti i zbog toga nismo imali kreaciju i igru. Eh sad smo u situaciji da imamo vise dobrih igraca na toj poziciji, samo sto ce sada vjerovatno tu ulogu imati JAvi a ostali ce morati da isprate to sve, ali zbog toga su i dovedeni, da podignu igru na veci nivo, ako jedan ne moze odgovoriti datom zadatku onda ima druga opcija.
Javi je doveden kao najvece pojacanje u historiji PL i zbog toga ce se samo od sebe nametnuti da bude nosic i glavni igrac. Da li ce on to moci ovdje, na ovim terenima i sa ovim igracima i da li ce opravdati epitet pojacanja to cemo vidjeti jos. Ako ne mogne, nama treba kur.če.vit trener koji nece tog igraca drzati u igri, malo ce ga ohladiti na klupi, da se ovaj zapita i pocne vise raditi. Sad da li je Kostic takav... Po njegovoj prici jest, valjda to i dokaze. Medjutim, da bi ti mogao napraviti taj luksuz da takvog igraca ostavis na klupi moras imati i igrace koji su dobri, a ne neke igrace koji su losi da tom izmjenom ne mozes nista dobro napraviti. Mi sad imamo igrace za taj luksuz i glavno ce biti ta hrabrost i znanje Kostica.
NAdam se da ima i da se moze nositi s pritiskom, jer nije jednostavno voditi Zelju, a pogotovo ovakvog Zelju.