Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 10:31 pm

Elegant je napisao/la:Ako budemo imali isto bodova kao Siroki, imamo prednost tj. ispred smo radi boljeg međusobnog omjera !?

Zato moramo i kone da mlatnemo, Zrinski na Grbavici ce biti laski od Sirokog, gostovanje Celiku ce biti malo teze.
Međusobni omjer se "gleda" samo na kraju prvenstva i to u situacijama koje odlučuju o prvaku, izlasku u Evropu ili o opstanku, a ako nismo na tim pozicijama onda se o poretku na tabelu gleda gol-razlika itd...itd...

Ako neka ekipa uzme Kup, a bude plasirana ispod trećeg mjesta, moramo biti najmanje treći da bi izašli u Evropu ili imati isti broj bodova sa nekom ekipom 3., 4., 5..., a imati bolji međusobni omjer.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:32 pm

Ajzea je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:slika

:zeljeznicar1:
Veca, Keno Muharemovic, Gljiva, Zola , Ara , Cerimagic, Kenny, Baja, Kustura, ovih ostalih se ne sjecam..
Adzem
Hota

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:32 pm

Ubijeđen sam da ljudi iz uprave kluba ni sanjali nisu ovakav odziv.
Minjore je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Veca, Keno Muharemovic, Gljiva, Zola , Ara , Cerimagic, Kenny, Baja, Kustura, ovih ostalih se ne sjecam..
Adzem
Hota
Munja

terabajt
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:34 pm

Kace pocet radovi na istoku.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:34 pm

FK Željezničar: Kroz akciju 'Kupi stolicu za evropsku Grbavicu' skupljeno skoro 120.000 KM!

http://sport1.ba/fk-zeljeznicar-kroz-ak ... 20-000-km/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:35 pm

Mislim da niko od nas ovdje nije ocekivao ovakav odziv... Strasno, ponosan sam.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:38 pm

120 milja majko draga :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
BRAVO FAMILIJO!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:41 pm

A gdje se zagubi onaj Baggio ga zvali, sjecam se igrali smo protiv njega kanton, nisi ga mogao zaustaviti, (duga plava kosa) a Tayso igro devetku, Ibrahimovic :D Ne znam ni da je jedan iz te generacije tada ikad postao igrac neki.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

zubanovic89
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:43 pm

Evo do sad 220 hiljada maraka skupljeno za stadion (namjenski, van budzeta), navijaci, grad i ovaj zadnji sponzorski ugovor. Znaci fali nam 180 hiljada za istok. Puno para, al mozemo mi to.

godrina
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:49 pm

zubanovic89 je napisao/la:Evo do sad 220 hiljada maraka skupljeno za stadion (namjenski, van budzeta), navijaci, grad i ovaj zadnji sponzorski ugovor. Znaci fali nam 180 hiljada za istok. Puno para, al mozemo mi to.
mislis za kompletan istok, kakav smo samo zamisljali do prije mjesec dana.. golemo je ovo, tacno postavljamo standarde
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

zubanovic89
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:52 pm

godrina je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Evo do sad 220 hiljada maraka skupljeno za stadion (namjenski, van budzeta), navijaci, grad i ovaj zadnji sponzorski ugovor. Znaci fali nam 180 hiljada za istok. Puno para, al mozemo mi to.
mislis za kompletan istok, kakav smo samo zamisljali do prije mjesec dana.. golemo je ovo, tacno postavljamo standarde
Da da, kompletan istok prva faza kao sa slike sa stolicama i svim sto treba. Kad bi uletio jos jedan sponzor i mi navijaci opet da poguramo za jedno mjesec pred finale kupa kad krene euforija da drma i dok se malo skupi love, mislim da bi ovo mogli odradit i sa kusurom za juga :ganja:

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:56 pm

Srce će da pukne od ponosa dok budem čitao članke po portalima, a koji se odnose na činjenicu da su navijači napravili istok Grbavice. :)

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 10:59 pm

zubanovic89 je napisao/la:
godrina je napisao/la:
Da da, kompletan istok prva faza kao sa slike sa stolicama i svim sto treba. Kad bi uletio jos jedan sponzor i mi navijaci opet da poguramo za jedno mjesec pred finale kupa kad krene euforija da drma i dok se malo skupi love, mislim da bi ovo mogli odradit i sa kusurom za juga :ganja:
A jel se zna koliko je pptrebno za prvu fazu istoka sa stolicama posto nigdje nije zvanicno objavljeno

Sent from my C5303 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:01 pm

Kakav trenutak braćo ...
Željezničar ante portas !

zubanovic89
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:01 pm

MrRiccoli je napisao/la:
godrina je napisao/la: mislis za kompletan istok, kakav smo samo zamisljali do prije mjesec dana.. golemo je ovo, tacno postavljamo standarde
A jel se zna koliko je pptrebno za prvu fazu istoka sa stolicama posto nigdje nije zvanicno objavljeno

Nije nigdje jos zvanicno jer tek treba da se objavi tender, ali neko je prije par dana ovdje napisao da ce ova prva faza kostati 400 000, a druga sa krovom milion i nesto. Nek me neko ispravi ako grijesim.

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:02 pm

Moderator i to plav :shock: :shock:

Elegant
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:04 pm

Storm je Olimpikov. :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:04 pm

MrRiccoli je napisao/la:
godrina je napisao/la: mislis za kompletan istok, kakav smo samo zamisljali do prije mjesec dana.. golemo je ovo, tacno postavljamo standarde

Kako napisa cijenjeni forumaš @FKZ1921 izgradnja prve faze istoka,tj. Ova slika od prije par dana sa zvanične će koštati 400 000 KM.A druga faza bi trebala koštati 1 100 000 KM.Sve ukupno 1 500 000 KM. U drugoj fazi će se raditti koliko znam istok sa etažom,isti broj stolica i na drugom dijelu tribine i naktrivanje.Ja vjerum da mi do kraja akcije,plus možda još jedan sponzor tipa kao ovaj što je izlletio 50 milja,možemo sagraditi prvu etažu sami.I definitivno smo mi glavnj sponzor.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

ned apr 03, 2016 11:05 pm

Kakav sut Stokica :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:06 pm

AsharaK je napisao/la:Kakav trenutak braćo ...
Ti si jedini pravi i plavi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava