Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 4:44 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:38 pm
Blueworld21 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:33 pm
Pa normalno da ne očekujem drastične promjene nije čovjek odradio nijedan trening. Igrat će isti dok ne vidi sta i kako dalje. Ne kontam vas kojima preko noći više ništa ne valja. De malo se trznite.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
To je to.Ovako svi trezveni razmisljaju.Niko ne ocekuje da sad Adzem odmah promjeni pola ekipe,ali kroz i nakon prvog dijela prvenstva,postepeno,svakako da ocekujemo promjene na terenu.
Bgm neki ocekuju atomski nogomet vcrs.
Eto prelistajte postove pa cete vidjet.

Pa ce biti razocarenje.

psihopata
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:45 pm

pon jul 24, 2017 4:36 pm
psihopata je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:29 pm
pon jul 24, 2017 4:22 pm
@azbaha Ma nema tu realno.On ako ide na klupu ima da to prihvati najnormalnije i ponasa se profesionalno kao neko ko je pod ugovorom.E tu je problem,sto bi oni sve da bude profesionalno u i oko njih i kluba,a da se oni ponasaju kao mahalci,kao sto se i ponasaju.E nece ici i tu klub KONACNO treba da povuce crtu i kaze-kraj.Bice ovako i ispunjavace se ovi uslovi ili u Zelji necete biti.Ovo pomenuto zahtjeva viziju,strategiju i cvrst pravac jer nece ici lako,pogotovo u drustvu kakvo je nase.Nije se lako izidici iz drustvenog sljama kakva je Bosna i Hercegovina.
nazalost i vecina forumasa je takva,svi se satro kunu u to da treba mahalu odstraniti iz kluba a kad se da zasluzen otkaz treneru,onda ide prica mi smo zeljo,nismo nikad bili takvi,mi smo porodicni klub,karma je kurva etc...dok je takvog razmisljanja kod vecine navijaca nikad se mahala nece i ne moze iskorijeniti iz kluba...
Zato i jesmo tu gdje jesmo,nazalost.Drustvo nam je puno mahalaca,kao i klub.Dok god navijace interesuje i sto treba i sto ne treba,znaci da smo mahala.I dan danas se prepricava kako je Svabo poslao Nikica na Sjever,jer su mu skandirali i trazili ga i svima nam je to smijesno,a ustvari je to bio pravi odgovor "mahali" ko je tu gazda i ko se pita za takve stvari.E takvi ljudi nam trebaju.
bravo,kad si se vec dotakao toga i amar je bio identican po tom pitanju,niti je ko znao ko ce igrati,ni ko treba igrati,ni ko treba doci,ni ko treba otici,niti su se slusale zelje navijaca o pojacanjima,o sastavu,o otaktici,drzao je to amar maksimalno na distanci,cak se nije javljao na konstantna prozivanja tribina,ne zato sto mu nije bilo drago,nego zato sto je mudar i znao je sta zblizavanje sa navijacima nosi i da ce ti isti oni koji ti pjesme pjevaju sutra prvi hebati mater ako im je crijevo na lijevo.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

reks1
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:45 pm

pile87 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:26 pm
Realno ljudi,kakav god da je Blagojevic jos ivijek je za klasu bolji od Ugljese pa pricajte sta hocete.Nisam ni za jednog,ali ako vec biram,njih dvojica su neuporedivi.Ugljesa nije igrac ni za Pofalickog.
Sve vas koji mastate o nekim novim formacijma i sklanjate i postavljate igrace moram razocarati danas, odnosno veceras ce igrati isti sastav kao i do sad.
Ostaje onda dilema moze li ova stara postava odigrati drugacije,u drugacijoj taktickoj postavci ili ako ce sve ostati isto u cemu je onda fol?
Promjena radi promjene !

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:46 pm

pon jul 24, 2017 4:08 pm
@salle Ma do tog zasicenja ne smije doci ako si PROFESIONALAC.Primas platu i ima da se odnosis sa tome kao poslu.Ako vidis ds ne ide ,sjesti sa njim,popricati i vidjeti kako dalje.Sve se to lako rijesi.
mi pričamo o našoj PL, ne engleskoj :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Veteran1965
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

BlwD je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:43 pm
LARS1921 je napisao/la:
Veteran1965 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:39 pm

Je li Samir Bekrić uposlenik Želje pod ugovorom? Jeste. dakle organizovati mu radni dan da pošteno zaradi platu. Dodati mu još neke "zaslužne" prvotimce. Plan rada odprilike:
8.00 početak radnog vremena, do 9.00 sklekovi u serijama, trbušnjaci takođe, vježbe snage- bez pauze
9.00 - 11.00 šprintevi cijeli teren, zatim šprintevi pola terena, nakon toga trčanje sa loptom, naizmjenično lijeva i desna noga.
11.00-11.30 pauza
11.30 -13.30 gledanje snimaka utakmica juniora, šampionski put sezona 2106/17
13.30.-14.30 ručak
14.30-16.00 Trening tehnike, igranje "veselih golića" u jakom ritmu zajedno sa kolegama iz nešampionske i bezmude ekipe.
16.00 odlazak kući
Svaki drugi dan obavezno gledanje treninga prve ekipe umjesto "veselih golića"

Da se brate zaradi ta plata, i izdrži do kraja ugovora...
Crko bi do 8 i 15
Crko bi on sat ranije kad bi vidio ovaj program :rofl:
Platio bi on da mu damo raskid...a za trenera bi mu doveo jednog komandira borbenog tima iz specijalne jediice MUP-a
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Ivicahuljev
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2017 4:47 pm

BlwD je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:39 pm

Je li Samir Bekrić uposlenik Želje pod ugovorom? Jeste. dakle organizovati mu radni dan da pošteno zaradi platu. Dodati mu još neke "zaslužne" prvotimce. Plan rada odprilike:
8.00 početak radnog vremena, do 9.00 sklekovi u serijama, trbušnjaci takođe, vježbe snage- bez pauze
9.00 - 11.00 šprintevi cijeli teren, zatim šprintevi pola terena, nakon toga trčanje sa loptom, naizmjenično lijeva i desna noga.
11.00-11.30 pauza
11.30 -13.30 gledanje snimaka utakmica juniora, šampionski put sezona 2106/17
13.30.-14.30 ručak
14.30-16.00 Trening tehnike, igranje "veselih golića" u jakom ritmu zajedno sa kolegama iz nešampionske i bezmude ekipe.
16.00 odlazak kući
Svaki drugi dan obavezno gledanje treninga prve ekipe umjesto "veselih golića"

Da se brate zaradi ta plata, i izdrži do kraja ugovora...
Crko bi do 8 i 15
Crko bi on sat ranije kad bi vidio ovaj program :rofl:
On kad bi ovo prezivio bio bi najspremniji igrac lige,molili bi ga da produzi ugovor

Gola
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:48 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:41 pm
Gola je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:32 pm
Bekricu ugovor vazi do 30.5.2019. Tako da ne postoji sansa da raskinemo ugovor ako to on ne zeli jer bi nas kostao previse. Bekricu budi covjek i sporazumno raskini uz prihvatljivu naknadu i pokazi da volis Zelju, jer vise za Zelje nisi.
Ma taj je odbijao i bolje ponude sa istoka jer nidje nije bolje nego u Bosni kad imas toliku platu.
Uhljupcina.

Jednog Saida smo se rijesili drugog daBogda jer on je vcrs na klupi kao sto glledam

Bravo Veteran@
Apsolutno mi je to jasno, covjek koji je odbio ponude drugih klubova ocigledno ima mamjeru ostati tu do kraja ugovora ili da ga kesiramo, sto bi u ovom trenutku bila ludost jer nisu male pare u pitanju. U svakom slucaju on je tu brubreg u loju, al ako je imalo covjek treba otici, ne treba nam a jos manje ga zelimo.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:49 pm

Ma ne ocekuje niko velike promjene. Ali nakon AIKa se moglo viditi da Ramovic zasluzije mjesto u prvih 11, i da jos neki trebaju dobiti sansu s klupe. Jedino "vece" sto ja ocekujem je ofanzivnija igra. Ipak protiv Goska igramo.

Grbavica
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:52 pm

Gola je napisao/la:
Bekricu ugovor vazi do 30.5.2019. Tako da ne postoji sansa da raskinemo ugovor ako to on ne zeli jer bi nas kostao previse. Bekricu budi covjek i sporazumno raskini uz prihvatljivu naknadu i pokazi da volis Zelju, jer vise za Zelje nisi.
Ma taj je odbijao i bolje ponude sa istoka jer nidje nije bolje nego u Bosni kad imas toliku platu.
Uhljupcina.

Jednog Saida smo se rijesili drugog daBogda jer on je vcrs na klupi kao sto glledam

Bravo Veteran@
Bekrić se ne vraća u ekipu taman da mu babo bude trener Želje
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ponosannavas
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:57 pm

LARS1921 je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:42 pm

@lars kad je izvlačenje za LP juniorsku?
29 August 2017
A taman sam mislio da je kraj Jula reko da se malo otrgnem od ove dosadne priče.

Veteran1965
Kontakt:

Malo komentara oko ovog Džafića, novog pomoćnog trenera. Ne znam je li ciljan potez, ali dobro je što je čovjek sa strane, ne zna ništa o dešavanjima u i oko kluba. O njegovom nogometnom znanju fkt ne znam ništa i ne bih komentarisao.
Bilo bi mi drago kada bi i trenera golmana npr. iz Cazina doveli, a fiziotarapeuta iz Kladnja. Siguran sam da bi to velikim djelom sklonilo mahalu iz same ekipe.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

damirfile
Kontakt:

Daj veceras pobijediti pa makar jedan razlike samo da se smire strasti i da admir nema jos veci pritisak.

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:58 pm

salle86 je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:08 pm
@salle Ma do tog zasicenja ne smije doci ako si PROFESIONALAC.Primas platu i ima da se odnosis sa tome kao poslu.Ako vidis ds ne ide ,sjesti sa njim,popricati i vidjeti kako dalje.Sve se to lako rijesi.
mi pričamo o našoj PL, ne engleskoj :D
Sve to znam,ali ugovor je ugovor i ima da se ponasas u skladu s tim,a posebno ako si u najvecem klubu u drzavi i konstantno izjavljujes da volis isti.Zar ne? ;)

@Leon Ma vidio sam sve,ali 100 ljudi,100 cudi i svako ima pravo na svoja ocekivanja.Mi crmo se,ipak,zadrzati na onim realnijim.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

ponosannavas
Kontakt:

pon jul 24, 2017 4:59 pm

pile87 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Sve vas koji mastate o nekim novim formacijma i sklanjate i postavljate igrace moram razocarati danas, odnosno veceras ce igrati isti sastav kao i do sad.
A šta je trebo nakon 0 odrađenih treninga promjeniti?
Nista po meni ali vidim sastave kakvi se pisu po forumu. Samo da naglasim da od toga nema nista.
Svi pišu da bi voljeli vidjeti nešto takvo, ali logika nalaže da čovjek bez odrađenog treninga ne može ništa izmjeniti nego čak možda i postaviti onako kako je Slavko sa igračima dogovorio jučer. Sa druge strane ne znamo jel imao trening dodatni sinoć. ali znam da nije bio planiran.

LARSSON
Kontakt:

pon jul 24, 2017 5:02 pm

Malo komentara oko ovog Džafića, novog pomoćnog trenera. Ne znam je li ciljan potez, ali dobro je što je čovjek sa strane, ne zna ništa o dešavanjima u i oko kluba. O njegovom nogometnom znanju fkt ne znam ništa i ne bih komentarisao.
Bilo bi mi drago kada bi i trenera golmana npr. iz Cazina doveli, a fiziotarapeuta iz Kladnja. Siguran sam da bi to velikim djelom sklonilo mahalu iz same ekipe.
Ako ništa nek vidi u Neretvancu možda ima igrača finih, ima nekih i po hnlu igraju, npr Nikola Katic je dosao iz Neretvanca u Belupo, a moguce da ce milionski transfer ostvarit

Gola
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:52 pm
Gola je napisao/la:
Uhljupcina.

Bravo Veteran@
Bekrić se ne vraća u ekipu taman da mu babo bude trener Želje
Igrao, ne igrao, on prima dobre pare i primat ce sve dok je tu. Ne vjerujem da mu mozemo nesto pretjerano nastetiti time sto nije u ekipi. Do kraja ugovora imat ce 35 godina, svejedno ce biti daleko od inostranstva, tako da bas ga boli za tim sto ne igra. Moze se i penzionisati ili igrati za Celik i zezat se.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Leon_Professional
Kontakt:

Pa vcrs ako preoru teren, budu mastovitiji i kreativniji to ce znaciti samo jedno, da nisu htjeli do sad. Jer Adzemov rad se ne moze ocekivati nije treninga imao s njima.
Bas me to zanima vcrs.

@Grbavica. Nadam se da ce tako biti.

salle86
Kontakt:

pon jul 24, 2017 5:03 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon jul 24, 2017 4:59 pm
pile87 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:

A šta je trebo nakon 0 odrađenih treninga promjeniti?
Nista po meni ali vidim sastave kakvi se pisu po forumu. Samo da naglasim da od toga nema nista.
Svi pišu da bi voljeli vidjeti nešto takvo, ali logika nalaže da čovjek bez odrađenog treninga ne može ništa izmjeniti nego čak možda i postaviti onako kako je Slavko sa igračima dogovorio jučer. Sa druge strane ne znamo jel imao trening dodatni sinoć. ali znam da nije bio planiran.
Prati Adžem Želju, nije on od juče tu. Shvatio bih da je došao neko sa strane, pa da ne zna igrače, filozofiju.
Ali Adžem je vjerujem ko i svi mi, bar 10 puta kontao kako bi on postavio, i dok je Slavko bio tu.
E sad da li će, vidjećemo.
Zebu i ja očekujem, ipak je on kakav takav i dalje prevaga. Dok je Uglješa prevara.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

NEZALAGANJE
Kontakt:

pon jul 24, 2017 5:04 pm

@psihopata Zato i mnogi prizivaju Amara nazad,jer je rijetkost da neko u nasem drustvu ima takav karakter,autoritet i ime iza sebe.Problem s Amarom je sto on ne zeli da se bavi jednom stvari,vec bi sve da kontrolise,a to ne ide ni u jednom ozbiljnijem klubu.Licno bi mi bilo ok da bude trener i SD zaduzen za transfer politiku,ali sa onim sredstvima koje mu uprava odredi,pa bujrum.Sve preko toga,ne,jer Zeljo nije d.j.l.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Kospicar
Kontakt:

pon jul 24, 2017 5:05 pm

Znamo li uopste kad je press?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava