Takvi smo navijači, nikad zadovoljni. I dobro je da je tako, vidi se da nam je stalo i da znamo puno o fudbaluKapiten je napisao/la:Ma ja ne pamtim kad se na ovom forumu bilo zadovoljno igrom. Vazda ima zamjerki i uvijek je bila ona jebena "igru brisi bodove pisi "(nema mi nista mrze nego kad to neko napise) i tako...
samokazem.
da.Elegant je napisao/la:Ako budemo imali isto bodova kao Siroki, imamo prednost tj. ispred smo radi boljeg međusobnog omjera !?
Poslije 22:00 pretezno bude u 22:15-20 da te ne lažem bezvezeirfo je napisao/la:Kad je ona emisija na bhtu, da cujem eksperta za sudjenje kako govori da je ovo cist penal za siroki i kako je jakupovic odlican bio na grbavici
ako je larson tu, bili mogao da stavi linkJaozinho22 je napisao/la:Poslije 22:00 pretezno bude u 22:15-20 da te ne lažem bezvezeirfo je napisao/la:Kad je ona emisija na bhtu, da cujem eksperta za sudjenje kako govori da je ovo cist penal za siroki i kako je jakupovic odlican bio na grbavici
Cim zavrse emisije edukativnog karaktera, sport ko yebe. Nekad u 22:00 pocne a nekad u 22:40.. Zavisi kako su raspolozeni..Jaozinho22 je napisao/la:Poslije 22:00 pretezno bude u 22:15-20 da te ne lažem bezvezeirfo je napisao/la:Kad je ona emisija na bhtu, da cujem eksperta za sudjenje kako govori da je ovo cist penal za siroki i kako je jakupovic odlican bio na grbavici
Ipe je napisao/la:Ovo je čini mi se Kenny Mijatović, zna li neko gdje je sad, igra li lopte? ChWilla sestru mu znaš bezbeli
Ne znaš da sam u Ilijašu živio. A Mijatovići iz IlijašaChWilla je napisao/la:znam s TVa k'o i vi.