Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

amar92
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 23, 2017 5:27 pm

Tuzno i zalosno. Nije bitan ni taj Slavko, ni Adzem, pa cak ni ljudi iz uprave. Problem je u nama, nasem mentalitetu. Bosnjo zelji odmah vidjeti napredak i odmah zeli uspjeh. Ne ide to tako lako. Sa ovakvim odlukama koje su nazalost postale uobicajene u nasem nogometu, nece biti uspjeha. Ne samo za Zelju, nego nikog u ovoj cirkus ligi. Nije ni cudno sto smo, uz Crnogorce, jedina nacija sa Balkana koja nema predstavnika u Europi vise. Sto je najgore cak su navijaci i zadovoljni uspjesima svojih klubova, jer samo su pitari podbacili. Ostala tri predstavnika su dogurala koliko su mogla, jadan nam domet.

Nije nam falilo mnogo, samo strpljenja. Konacno imamo upravu koja radi svoj posao posteno i kako treba, imali smo solidnu grupu igraca, samo je falilo rijesiti se par mahalaca a oslobodjenjem njihovih plata dovesti kapitalce i imali bi beton ekipu za ovu ligu, imali smo i trenera koji je znao sta radi, nije bio bez greske ali je bio dosljedan i sigurno jedan od boljih trenera koje klubovi iz nase lige mogu priustiti ili privuci. Sve smo to odbacili zbog nestrpljivosti. Moze Adzem biti i bolji strucnjak od Slavka, ali i njemu ce se kad tad desiti slucaj Bekric, Bogicevic, Jahic ili Zeba. Umjesto da smo tu presjekli i rijesili se parazita, mi smo se odlucili za lakse rjesenje - smijeniti trenera. Nista se promijeniti nece, jer sad paraziti dobivaju "novu sansu". Nema ovdje napretka, nazalost. Sezona nam nije ni pocela a mi vec zabrljali, kako ce tek biti za koji mjesec. Ne treba zbog ovo tjerati upravu, to ni slucajno. Grijesi oni, ali su dosad dokazali da imaju dobre namjere, valjda ce nekad i smanjiti greske sto se tice sport.skog dijela. Zao mi je samo Slavke, na stranu trenersi (ne)kvaliteti, bio je ljudina i zavolio je ovaj klub i zbog toga nije zasluzio otici, pogotovo ne na ovaj nacin.

Najgore sto ne ispasta ni Slavko, ni Adzem, ni uprava koliko mi ispastamo. Mi smo bolesnici koji ce uprkos svemu zivjeti Zeljeznicar i zivcirati se uz ono sto nam prikazuju. Da je bar moguce ono "Ciao Zeljo" valjda bi bilo lakse, ali nije moguce jednostavno. Sad idemo dalje, treba sutra napuniti Grbavicu jer mi svoje zadatke trebamo nastavljati raditi, jer bitan je Zeljo kao klub, a ne pojedinci. VTŽ!

Zeljo1921*

ned jul 23, 2017 5:27 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:17 pm
Zeljo1921* je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:16 pm
LARS1921 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:11 pm
E ako Bekrić kaže mora da je tako. Bekrića za trenera
Evo ja cu ti reci iz prve ruke da 80% nasih igraca su misljenja da je Petrovic los trener.
Vjerujem da su svi treneri za njih loši
Za neke 100% jesu ali nije za vecinu.

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:28 pm

Btw. raspadamo se :kafa:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

GoodisonPark je napisao/la:
Lendric Ivan je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:16 pm
GoodisonPark je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:09 pm
Neshvatljivo je meni bilo zasto se pljuju igraci koji su otvoreno rekli da Petrovic nema pojma. Konkretno igrac koji je osvojio sa Zeljom titula koliko debeli nece u cijeloj svojoj karijeri.

Tad ste se izivljavali i takmicili ko ce smisliti bolju sprdanciju na racun igraca a pritom u zvijezde kovali trenera i njegovo umijece, ali ne kazu dzaba karma je qrva.

Nas klub nije na aparatima jer bi nas prizeljkivani kontinuitet na trenerskoj klupi unazadio na nacin da bi ovaj rastjerao raju sa tribina svojom davno procitanom taktikom i antipropagandom fudbala.

Bekricu svaka ti je zlatna!!!
Povedi ga kuci , mozes i jahica i ostale povratnike , pa zajedno uz pivu i janje pricajte o ljubavi prema Zelji. Koliko god slavko pogrijesio oni su daleko gori, i daleko im kuca od nas bila.
Jesu gori sto su provalili debelu ublehu, zaboravio si i Krizmana spomenuti :ganja:
Provalili su oni i Kostica i Mulalica, odnosno povalili. Doci ce i tebi iz zicagu u vugla.

Sretno Adzemu u svakom slucaju samo ne vidim nacin kako ce se izboriti sa tim vrsnim profesionalcima i fudbalercinama. Edis bio neznalica, Kostic skijas kojem se taj tvoj Bekric kreveljio iza ledja bas kao i Slavki. Nadoci ces i ti polahko..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Zeljo1921*

Hadzijalagic je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:24 pm
sajo10 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:07 pm
Kakvi debili trose zrak na onom tamo forumu Amar i sam Amar i neka njegova uprava, neki njihovi milioni, kamioni, qurci ...

Ja vam garantujem da ce ove "struje" sto rade protiv kluba vec sutra poceti da tjeraju Misimovica i ostale iz uprave.
Razocaran sam u neke forumase odatle, citam Virtual kaze "oprani mozgovi" na onom forumu etc. Fuj nikad vise na taj pdf uci necu.
Zna crnogorac bolje od svakog ovdje. Jedini mu uspjeh u zivotu nakucavanje 50000 postova na onom forumu.. Na utakmicu dodje svake tri godine ako i toliko a soli pamet kao da ne izlazi iz plavog salona.. Onaj forum je ruglo a onaj ko ga posjecuje i nema neko dobro misljenje o sebi..
hahah uzeo si mi rijec iz usta, covjek je doktor za streamove ako nekome treba zna nac stream samo tako... :rofl1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:31 pm

Treba pohvaliti cijene ulaznica, bas kakve bi i trebale biti.
Željezničar ante portas !

avlami97
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:32 pm

Elegant je napisao/la:Kakvi debili trose zrak na onom tamo forumu Amar i sam Amar i neka njegova uprava, neki njihovi milioni, kamioni, qurci ...

Ja vam garantujem da ce ove "struje" sto rade protiv kluba vec sutra poceti da tjeraju Misimovica i ostale iz uprave.
Nikada nisu ni prestajali, a najlaksi nacin im je to raditi preko igraca. U takvoj situaciji su trener i Uprava skoro bespomocni. Vrbuj par igraca i popusis titulu.

Jedini nacin je djelovati kao i oni sa igracima. Zatvori Krupu i Radnik i imas titulu, a vrbovani ga popuse skupa sa nalogodavcima. To su mogli uraditi i prosle godine, par zadnjih kola i igrali bi Evropu.slika

Da su htjeli Krupa se mogla pobjediti i bez trenera.

Nadam se da su se streberi opametili i da ce ove godine uzeti titulu na nacin kako je to u ovoj ligi uobicajeno i da nece nista prepustati slucaju.slika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

amar92 je napisao/la:Tuzno i zalosno. Nije bitan ni taj Slavko, ni Adzem, pa cak ni ljudi iz uprave. Problem je u nama, nasem mentalitetu. Bosnjo zelji odmah vidjeti napredak i odmah zeli uspjeh. Ne ide to tako lako. Sa ovakvim odlukama koje su nazalost postale uobicajene u nasem nogometu, nece biti uspjeha. Ne samo za Zelju, nego nikog u ovoj cirkus ligi. Nije ni cudno sto smo, uz Crnogorce, jedina nacija sa Balkana koja nema predstavnika u Europi vise. Sto je najgore cak su navijaci i zadovoljni uspjesima svojih klubova, jer samo su pitari podbacili. Ostala tri predstavnika su dogurala koliko su mogla, jadan nam domet.

Nije nam falilo mnogo, samo strpljenja. Konacno imamo upravu koja radi svoj posao posteno i kako treba, imali smo solidnu grupu igraca, samo je falilo rijesiti se par mahalaca a oslobodjenjem njihovih plata dovesti kapitalce i imali bi beton ekipu za ovu ligu, imali smo i trenera koji je znao sta radi, nije bio bez greske ali je bio dosljedan i sigurno jedan od boljih trenera koje klubovi iz nase lige mogu priustiti ili privuci. Sve smo to odbacili zbog nestrpljivosti. Moze Adzem biti i bolji strucnjak od Slavka, ali i njemu ce se kad tad desiti slucaj Bekric, Bogicevic, Jahic ili Zeba. Umjesto da smo tu presjekli i rijesili se parazita, mi smo se odlucili za lakse rjesenje - smijeniti trenera. Nista se promijeniti nece, jer sad paraziti dobivaju "novu sansu". Nema ovdje napretka, nazalost. Sezona nam nije ni pocela a mi vec zabrljali, kako ce tek biti za koji mjesec. Ne treba zbog ovo tjerati upravu, to ni slucajno. Grijesi oni, ali su dosad dokazali da imaju dobre namjere, valjda ce nekad i smanjiti greske sto se tice sport.skog dijela. Zao mi je samo Slavke, na stranu trenersi (ne)kvaliteti, bio je ljudina i zavolio je ovaj klub i zbog toga nije zasluzio otici, pogotovo ne na ovaj nacin.

Najgore sto ne ispasta ni Slavko, ni Adzem, ni uprava koliko mi ispastamo. Mi smo bolesnici koji ce uprkos svemu zivjeti Zeljeznicar i zivcirati se uz ono sto nam prikazuju. Da je bar moguce ono "Ciao Zeljo" valjda bi bilo lakse, ali nije moguce jednostavno. Sad idemo dalje, treba sutra napuniti Grbavicu jer mi svoje zadatke trebamo nastavljati raditi, jer bitan je Zeljo kao klub, a ne pojedinci. VTŽ!
Bravo. Nazalost malo je onih koji to razumiju.. Likuju ljudi zbog krize sa trenerima koja u nasem klubu traje vec skoro tri godine. Hej drago im nesto, puca ih neka euforija..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:34 pm

AsharaK je napisao/la:

Jel cener sjever sutra?

storm_raider
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:18 pm
Elegant je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:07 pm
Kakvi debili trose zrak na onom tamo forumu Amar i sam Amar i neka njegova uprava, neki njihovi milioni, kamioni, qurci ...

Razocaran sam u neke forumase odatle, citam Virtual kaze "oprani mozgovi" na onom forumu etc. Fuj nikad vise na taj pdf uci necu.
Cast normalnoj raji, a ima je. Mada oni vecinom pisu ovdje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:35 pm

boju dao si nebu... je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Jel cener sjever sutra?
Ti bi da asharaka nosaš? :D

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:39 pm

@lars nemam pojma sta je i koliko je...imam istok od prosle godine.
Cijene ulaznica su diskutabilne, pogotovo jer zadnjih nekoliko sezona uprava nije eksperimentisala sa cijenama, a ima razlicitih misljenja sta i kako.

Gola
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:40 pm

storm_raider je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:47 pm
Bilo bi lijepo kada bi se raja sa foruma i ove godine (kao i prosle) ponudila da sponzorise koju godisnju za nekoga sa foruma.

Evo da ja otvorim: Ako nekome treba godisnja za Jug, neka mi se javi u privatnim porukama. Veoma rado cu sponzorisati.

Bilo bi lijepo da se organizujemo.
Takodjer, i ja bih rado sponzorisao jednu kartu za Jug. Nisam u mogucnosti dolaziti na utakmice tako da bih rado pomogao nekome ko moze.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:41 pm

Gola je napisao/la:
ned jul 23, 2017 5:40 pm
storm_raider je napisao/la:
ned jul 23, 2017 4:47 pm
Bilo bi lijepo kada bi se raja sa foruma i ove godine (kao i prosle) ponudila da sponzorise koju godisnju za nekoga sa foruma.

Evo da ja otvorim: Ako nekome treba godisnja za Jug, neka mi se javi u privatnim porukama. Veoma rado cu sponzorisati.

Bilo bi lijepo da se organizujemo.
Takodjer, i ja bih rado sponzorisao jednu kartu za Jug. Nisam u mogucnosti dolaziti na utakmice tako da bih rado pomogao nekome ko moze.
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:49 pm

i ti se baš sinoć registrovao da to ovdje kažeš?
gradi željo boli te *****

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:50 pm

avlami97 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakvi debili trose zrak na onom tamo forumu Amar i sam Amar i neka njegova uprava, neki njihovi milioni, kamioni, qurci ...

Nikada nisu ni prestajali, a najlaksi nacin im je to raditi preko igraca. U takvoj situaciji su trener i Uprava skoro bespomocni. Vrbuj par igraca i popusis titulu.

Jedini nacin je djelovati kao i oni sa igracima. Zatvori Krupu i Radnik i imas titulu, a vrbovani ga popuse skupa sa nalogodavcima. To su mogli uraditi i prosle godine, par zadnjih kola i igrali bi Evropu.slika

Da su htjeli Krupa se mogla pobjediti i bez trenera.

Nadam se da su se streberi opametili i da ce ove godine uzeti titulu na nacin kako je to u ovoj ligi uobicajeno i da nece nista prepustati slucaju.slika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Nervira me ovaj izraz streberi mada sam i ja par puta u zajebanciji koristio tu rijec.
Ljudi su privatno i profesionalno ostvarene licnosti, rade najbolje kako znaju, a sa druge strane se provuku neke greske jbg...niko nije savrsen.
Nista licno, volio bih samo da svi mi koristimo neke druge rijeci kada pricamo o nasoj upravi, trenerima, igracima...

barbarez
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:52 pm

Ko god je **** Gogu Sekulic, ubrzo je postao bivsi. Goga mu je dohakala.

pile87
Kontakt:

Uprava napolje.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Amidza
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:56 pm

Je li Adzem neko na koga ze ozbiljno racuna ili je tu 2-3 kola dok se ne potrazi neko?

Ima li Adzem licencu uopste? Da li je zavrsio sve sto treba za to?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

dell21
Kontakt:

ned jul 23, 2017 5:57 pm

pile87 je napisao/la:
Uprava napolje.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Pticija gripa ili...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.

Prijava