Nije ni Olimpic Bilbao ili Sevilja. Ovo se mora mljeti 90 minuta da bi onda protiv jačih u pretkolima mogao nešto. Pitari i Zrinjski će biti najbolji pokazatelj dokle smo. Protiv Širokog i Slobode smo "prošli" a itekako je moglo i drugačije sve otići. Ova ekipa još nije gubila tj. ganjala rezultat tako da ne znamo kako se sa tim nose. Guramo odlično sad zasad fala Bogu, ali pričati o nekakvim dominacijama, šetanjima i deranjima realno mogu samo dječurlija.cala je napisao/la:Igra je bila dobra 2/3 utakmice, bilo je i jos dosta dobrih prilika. Nismo mi Barca pa da 90 minuta igramo istim tempom.
pile87 je napisao/la:Kriv je iskljucivo Bogicevic al nije ni bitno moramo nekad i gol dobiti tako to ideRodom s mejtaša je napisao/la:Kod penala koliko se sječam isključivo Kramarić kriv. Ničim Izazvan krenu negdje i ostavi i čovjeka i prostor. Bekrić ondje ništa kriv mada se slažem da je on defanzivno igrač manje. Džaba Lendra gine na onom visokom presingu kad Bekrija to ne može. Problem Zahe je što je on ime u ovoj ligi, a nama ne treba sad ime već Zaha koji će ginut jer to je ono što on najbolje radi. Sve drugo nije za njega. Svaka njima čast obojici i Zahi i Bekriji, ali Blagoje je kralj. Njega nema ko zamjeniti.
naravo, i to bez trave... evo ako kazem da cemo pobjediti i preostalih 7 utakmica i da cemo u kupu imati samo jedan remi i to u drugoj finalnoj utakmici, a sve ostalo da cemo pobjediti... hoces me proglasiti ludim?!ChWilla je napisao/la:bio je jako tegoban period kad smo ga primili, izgledalo je kao da i drugi visi u zraku, a da mi ne možemo ništa. ali mimo toga, a naročito poslije trećeg se nema šta pretjerano kritikovati. da je meni neko rekao da ćemo pobijediti prvih sedam tekmi uključujući i gostovanje u tuzli ja bi mislio da je lud. neovisno o igri, valja to uraditi.
jovan je to jedini predvidio
Samo da mi izborimo finale, a onda Sarajevo i Zrinjski.jovanmaksimovic je napisao/la:naravo, i to bez trave... evo ako kazem da cemo pobjediti i preostalih 7 utakmica i da cemo u kupu imati samo jedan remi i to u drugoj finalnoj utakmici, a sve ostalo da cemo pobjediti... hoces me proglasiti ludim?!ChWilla je napisao/la:bio je jako tegoban period kad smo ga primili, izgledalo je kao da i drugi visi u zraku, a da mi ne možemo ništa. ali mimo toga, a naročito poslije trećeg se nema šta pretjerano kritikovati. da je meni neko rekao da ćemo pobijediti prvih sedam tekmi uključujući i gostovanje u tuzli ja bi mislio da je lud. neovisno o igri, valja to uraditi.
jovan je to jedini predvidio
Bod da im uzmu nama ide u prilog.Leon_Professional je napisao/la:Izgleda u ovom kolu niko od konkurenata nece niksati, mada ocekujem ja od Sirokog da kiksne
Siroki gubiLeon_Professional je napisao/la:Izgleda u ovom kolu niko od konkurenata nece niksati, mada ocekujem ja od Sirokog da kiksne