Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 3:02 pm

za penal je kriv Bogicevic i niko vise ....u trenutku one kontre frajer je na njihovih 16 metara bio i nesto glumio...pojma nemam otkud on tu ...kontra i penal ...jednsotavno da je bio na svom mjestu to se ne bi desilo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 3:04 pm

svi su bili toliko odjednom izletili naprijed i napali loptu na njihovoj polovini da mi jednostavno ne izgleda kao slučajno, nego taktička zamisao. neuspjela.
gradi željo boli te *****

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 03, 2016 3:06 pm

cala je napisao/la:Igra je bila dobra 2/3 utakmice, bilo je i jos dosta dobrih prilika. Nismo mi Barca pa da 90 minuta igramo istim tempom.
Nije ni Olimpic Bilbao ili Sevilja. Ovo se mora mljeti 90 minuta da bi onda protiv jačih u pretkolima mogao nešto. Pitari i Zrinjski će biti najbolji pokazatelj dokle smo. Protiv Širokog i Slobode smo "prošli" a itekako je moglo i drugačije sve otići. Ova ekipa još nije gubila tj. ganjala rezultat tako da ne znamo kako se sa tim nose. Guramo odlično sad zasad fala Bogu, ali pričati o nekakvim dominacijama, šetanjima i deranjima realno mogu samo dječurlija.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 3:09 pm

pile87 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Kod penala koliko se sječam isključivo Kramarić kriv. Ničim Izazvan krenu negdje i ostavi i čovjeka i prostor. Bekrić ondje ništa kriv mada se slažem da je on defanzivno igrač manje. Džaba Lendra gine na onom visokom presingu kad Bekrija to ne može. Problem Zahe je što je on ime u ovoj ligi, a nama ne treba sad ime već Zaha koji će ginut jer to je ono što on najbolje radi. Sve drugo nije za njega. Svaka njima čast obojici i Zahi i Bekriji, ali Blagoje je kralj. Njega nema ko zamjeniti.
Kriv je iskljucivo Bogicevic al nije ni bitno moramo nekad i gol dobiti tako to ide :)

Kakav ba Bogičević, je li on lijevi bek. Kramarić je morao ostati gdje jeste i onaj levat ne bi ni dobio loptu.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 3:11 pm

ako se iz ovih igrača izvuče maksimum biće i to (dominacija), jer mi i ovako imamo najbolji skor dosad za cijela 4 boda u 5 utakmica. mi igramo tu gdje igramo, ne možemo promijeniti ligu, i za nju dosta naših igrača jesu vrhunski. ovo je nekih 60-70% posto onoga što oni mogu, ako i toliko, po meni prije svega zbog neuigranosti i jer smo bukvalno bili prisiljeni promijeniti cijeli tim. ja bi bio zadovoljan da se evropa izbori kako bilo...a onda se neće morati raditi što se zimus radilo, već će se probati dovesti samo nekoliko ciljanih i pravih pojačanja i sve će biti lakše. i prvenstvo će ranije završiti pa će biti više vremena za pripreme nego prošlo ljeto.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 03, 2016 3:53 pm

Igra boli glava, navijanje također.. sve je bilo odlično :D
Jedino aam mislio za ono iznenađenje da je nešto spektakularnije ali eto, biti ce, polahko, ne moze sve odmah.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 3:55 pm

samo posjeta i članstvo, to najdirektnije povećava mogućnost da sutra bude "pravi" generalni sponzor.

chile
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:00 pm

Ne znam cemu toliko stanje o jucerasnjoj igri.
Realno bilo je lijepih akcija i poteza kakve na grbavici pamti samo starija raja... polako se slaze ekipa pa tek su se okupili i realno je od njih prave patrije ocekivati tek iducu sezonu dok se uigraju medjusobno a i dok pofataju Sablju.
I s vrlikim uzitkom je gledati dvojicu prezimenjaka kako se nadopunjavaju... kada jedan izleti drugi mu pokriva ledja.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:04 pm

bio je jako tegoban period kad smo ga primili, izgledalo je kao da i drugi visi u zraku, a da mi ne možemo ništa. ali mimo toga, a naročito poslije trećeg se nema šta pretjerano kritikovati. da je meni neko rekao da ćemo pobijediti prvih sedam tekmi uključujući i gostovanje u tuzli ja bi mislio da je lud. neovisno o igri, valja to uraditi.

jovan je to jedini predvidio :ganja:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:13 pm

ChWilla je napisao/la:bio je jako tegoban period kad smo ga primili, izgledalo je kao da i drugi visi u zraku, a da mi ne možemo ništa. ali mimo toga, a naročito poslije trećeg se nema šta pretjerano kritikovati. da je meni neko rekao da ćemo pobijediti prvih sedam tekmi uključujući i gostovanje u tuzli ja bi mislio da je lud. neovisno o igri, valja to uraditi.

naravo, i to bez trave... evo ako kazem da cemo pobjediti i preostalih 7 utakmica i da cemo u kupu imati samo jedan remi i to u drugoj finalnoj utakmici, a sve ostalo da cemo pobjediti... hoces me proglasiti ludim?! :titula:
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:15 pm

pa inače ja tebe smatram malo na svoju ruku i to nisam ni krio :mrgreen: :rofl1:

ali zasad si bolje predvidio od mene i od većine ostalih...

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:17 pm

Gledam Leicestera, kad počeše navijači "i naprijed i naprijed" :rofl1: :rofl1: :mrgreen: :rofl: :DD: :mj:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:38 pm

šta bi sa žerićem zna li iko?

Elegant
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:41 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bio je jako tegoban period kad smo ga primili, izgledalo je kao da i drugi visi u zraku, a da mi ne možemo ništa. ali mimo toga, a naročito poslije trećeg se nema šta pretjerano kritikovati. da je meni neko rekao da ćemo pobijediti prvih sedam tekmi uključujući i gostovanje u tuzli ja bi mislio da je lud. neovisno o igri, valja to uraditi.

naravo, i to bez trave... evo ako kazem da cemo pobjediti i preostalih 7 utakmica i da cemo u kupu imati samo jedan remi i to u drugoj finalnoj utakmici, a sve ostalo da cemo pobjediti... hoces me proglasiti ludim?! :titula:
Samo da mi izborimo finale, a onda Sarajevo i Zrinjski.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:42 pm

Izgleda u ovom kolu niko od konkurenata nece niksati, mada ocekujem ja od Sirokog da kiksne :ganja:

Elegant
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:Izgleda u ovom kolu niko od konkurenata nece niksati, mada ocekujem ja od Sirokog da kiksne :ganja:
Bod da im uzmu nama ide u prilog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 4:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:Izgleda u ovom kolu niko od konkurenata nece niksati, mada ocekujem ja od Sirokog da kiksne :ganja:
Siroki gubi
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 4:50 pm

A ne znam da li je iko komentarisao i vidio asistenciju Kramarića za drugi gol Lendrića desnom nogom.
Frajer definitivno iako je ljevak,koji ima strašan šut i centaršut, i desnom nogom ništa nije slabiji.Onakav igrač nam je definitivno trebao,pa makar zadnjih 20-30 minuta,i to na poziciji lijevog krila,kada može pronaći nekog u 16-metara i riješiti utakmicu.

P.s. ima li igdje snimak utakmice?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

addyno1
Kontakt:

ned apr 03, 2016 5:11 pm

Na ljeto prioritet Edisov je lijevi bek i lijevo krilo, iz njegovih usta je ovo.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 5:12 pm

nesto razmisljam sada, onaj jakupovic nas je jucer bas zelio osakatiti, sa zutim kartonima i nepostojecim penalom za olimpik, i to se vidjelo iz aviona da je sudio protiv zelje jucer, medjutim sa ove distance ispade da nam je zapravo pomogao... tri bitna igraca ce ocistiti kartone protiv relativno lake drine, umjesto protiv recimo sarajeva ili zrinjskog, hvala edine!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava