Vjerovatno, ali ne bi on igrao onako kako gine za Celik. Zato bi ja vise volio Jahica, on ce sve dati da uzme titulu i da se oprosti kao samion u Zelji. Djidic je najzanimljiviji igrac u nasoj ligi, bit ce zanimljiva borba.1921.ba je napisao/la:dzidic bi bio pojacanje
Pa mozda bi i Djidic volio uzeti titulu, za vrhunac i kraj karijereLeon_Professional je napisao/la:Vjerovatno, ali ne bi on igrao onako kako gine za Celik. Zato bi ja vise volio Jahica, on ce sve dati da uzme titulu i da se oprosti kao samion u Zelji. Djidic je najzanimljiviji igrac u nasoj ligi, bit ce zanimljiva borba.1921.ba je napisao/la:dzidic bi bio pojacanje
Ima i toga svakako, ali opet Jahic je kvalitetniji po mom nekom misljenju i jos je "nas" .Minjore je napisao/la:Pa mozda bi i Djidic volio uzeti titulu, za vrhunac i kraj karijereLeon_Professional je napisao/la:Vjerovatno, ali ne bi on igrao onako kako gine za Celik. Zato bi ja vise volio Jahica, on ce sve dati da uzme titulu i da se oprosti kao samion u Zelji. Djidic je najzanimljiviji igrac u nasoj ligi, bit ce zanimljiva borba.1921.ba je napisao/la:dzidic bi bio pojacanje
cala je napisao/la:Na kraju Miske se nije uspio odluciti pa doveo obojicu
Jagos? to tvoja neka zelja il sta? Il te nisam skontao hahahahaOkolele je napisao/la:Jagoš i Uglješa..
LARS1921 je napisao/la:
Jel sladak?fk1921 je napisao/la:
Ma mota se ovo Uglješa pola godine po forumu pa se sjetih onog filma Jagoš i Uglješa hahamanijak_do_kraja je napisao/la:Jagos? to tvoja neka zelja il sta? Il te nisam skontao hahahahaOkolele je napisao/la:Jagoš i Uglješa..