ned jul 23, 2017 1:19 pm
Vrlo čudan trenutak za otkaz. Dan prije početka sezone i u trenutku kada je sve bilo po Petrovićevim zamislima od treninga i načina i stila igre pa čak i igrača. Sad sa ovakvim kadrom koji na dosta pozicija je limitiran sa po jednim relativno kvalitetnim igračem i nekim trenerom koji još vjerovatno ima svoju viziju ko mu treba bit će malo guravo. Uz dužno poštovanje Adi kao Željinom djetetu mislim da nije trenutno update u odnosu na pretodnika i liči mi na Uščuplića kao kod kona koji vazda krpi rupe do nečega ili nekoga slijedečeg. Sad se postavlja pitanje ko je spreman a ozbiljan da Nas preuzme ovakve i da li Amar uopšte trenutno je na fonu sa upravo i trenutnim strukturama u Želji ako je on nekakav prvi cilj. Kako god ovo sam čisto kao navijač iznijeo ne kao neko ko nešto zna jer pojma nemam i ne treba mene kao navijača interesovati taj segment ali zabrinuti da. Kako god godišnja je tu , ponedeljak je pred nama. Protiv GOŠKa i ostalih dolazim i dolazit ću jer Željo je vječan sve ostalo je podložno promjenama!!!!
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.