Kapiten je napisao/la:rios je napisao/la:Mi pod hitno moramo uspostaviti balans u napadu kad su krila u pitanju.Jucer veliki nesrazmjer napada desne i lijeve strane,ne znam sto je to tako,da li je do veznjaka koji razigravaju ili do samih krila i njihovog otvaranja,ne znam..Od pocetka drugog dijela sezone desna strana sa Sinisom i Miroslavom nam je aktivnija,iako i na lijevoj strani imamo dobre igrace.
Pa mislim da se ciljano islo desno, jer ne Brkovic bio na beku protiv Mice. Zasto ne ? Treba iskoristiti neke prilike koje uocis, nigdje ne pise da moras napadati podjednako s obje strane. Gdje bolje ide napadaj.
Nisam mislio samo na jucerasnju utakmicu,vidjela se slaba tacka protivnika i islo se ciljano i to je ok,iako je i jucer mozda bilo nekih lopti koje su isforsirane bile za Miroslava, opcenito,desna strana nam je vise aktivnija od lijeve,iako mi i na lijevoj strani imamo dobre igrace,npr. jucer Memija i Kramaric,ranije su tu jos bili Stanic i Tiago,sve prodorni igraci.Da se razumijemo,nije to aman zaman neki problem niti zamjerka,vise neka moja konstatacija.