Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 1:33 pm

rodrigo87 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Eo kazu pitari da su nas vratili u zivot,a na derbiju oce da nas dotuku :(

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ma polako, doci cemo i do njih
Nemoj o pitatima na nasem forumu, znas kakvi su oni, euforicni nakon 1-2 dobijene tekme, pusti...kad dodje vrijeme pred utakmicu onda cemo o njima, bitnije tekme su nam protiv drine i travnika sad nego protiv njih haha
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

cala
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:34 pm

Jos da Memija, Blagoje i Stevanovic ociste kartone i imat cemo sve igrace na raspolaganju za 2 derbija.

ž'21
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:37 pm

cala je napisao/la:Jos da Memija, Blagoje i Stevanovic ociste kartone i imat cemo sve igrace na raspolaganju za 2 derbija.
A Bogi?

Kapiten
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:42 pm

rios je napisao/la:Mi pod hitno moramo uspostaviti balans u napadu kad su krila u pitanju.Jucer veliki nesrazmjer napada desne i lijeve strane,ne znam sto je to tako,da li je do veznjaka koji razigravaju ili do samih krila i njihovog otvaranja,ne znam..Od pocetka drugog dijela sezone desna strana sa Sinisom i Miroslavom nam je aktivnija,iako i na lijevoj strani imamo dobre igrace.
Pa mislim da se ciljano islo desno, jer je Brkovic bio na beku protiv Mice. Zasto ne ? Treba iskoristiti neke prilike koje uocis, nigdje ne pise da moras napadati podjednako s obje strane. Gdje bolje ide napadaj.
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u ned apr 03, 2016 1:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

irfo

ned apr 03, 2016 1:48 pm

Kapiten je napisao/la:
rios je napisao/la:Mi pod hitno moramo uspostaviti balans u napadu kad su krila u pitanju.Jucer veliki nesrazmjer napada desne i lijeve strane,ne znam sto je to tako,da li je do veznjaka koji razigravaju ili do samih krila i njihovog otvaranja,ne znam..Od pocetka drugog dijela sezone desna strana sa Sinisom i Miroslavom nam je aktivnija,iako i na lijevoj strani imamo dobre igrace.
Pa mislim da se ciljano islo desno, jer ne Brkovic bio na beku protiv Mice. Zasto ne ? Treba iskoristiti neke prilike koje uocis, nigdje ne pise da moras napadati podjednako s obje strane. Gdje bolje ide napadaj.
I ja mislim da je ciljano juce bilo, brkovic vjerujem prvi put u zivotu igro lijevog beka, i vidjelo se da ne moze odgovorit na toj poziciji

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:49 pm

većini će lijevi bekovi biti slabiji od desnih i duplanje stevanović-stevanović će svima praviti velike probleme. naročito pred kraj utakmica.
gradi željo boli te *****

rios
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:55 pm

Kapiten je napisao/la:
Pa mislim da se ciljano islo desno, jer ne Brkovic bio na beku protiv Mice. Zasto ne ? Treba iskoristiti neke prilike koje uocis, nigdje ne pise da moras napadati podjednako s obje strane. Gdje bolje ide napadaj.
Nisam mislio samo na jucerasnju utakmicu,vidjela se slaba tacka protivnika i islo se ciljano i to je ok,iako je i jucer mozda bilo nekih lopti koje su isforsirane bile za Miroslava, opcenito,desna strana nam je vise aktivnija od lijeve,iako mi i na lijevoj strani imamo dobre igrace,npr. jucer Memija i Kramaric,ranije su tu jos bili Stanic i Tiago,sve prodorni igraci.Da se razumijemo,nije to aman zaman neki problem niti zamjerka,vise neka moja konstatacija.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

cala
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:00 pm

ž'21 je napisao/la:
cala je napisao/la:Jos da Memija, Blagoje i Stevanovic ociste kartone i imat cemo sve igrace na raspolaganju za 2 derbija.
A Bogi?
Zaboravio

sajo10
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:03 pm

Nadam se samo da u buduce necemo imati slucajeve Tomica, Djelmica... gdje igraci koji dodju u Zelju "ozive" i na kraju odu djabe. Nadam se da ce se igraci koji dolaze u Zelju a pogotovo ovi koji ostave dobar dojam kao sto su Lendric, Zahirovic, Stevanovic itd. tretirati kao "nasa djeca" i da se nece tako lahko pustiti u druge klubove. Mislim da je vrijeme da napokon iskesiramo finu lovu i na igrace koje smo doveli. Ogromna bi steta bila da ne zaradimo para na svim ovim talentima koje imamo u timu a koji ce se najvjerovatnije prodati kad dodju u neke najbolje godine fudbalera.

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:13 pm

slika
:klanjase2: :klanjase2: :rofl1: :pljesak:

Kapiten
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:15 pm

rodrigo87 je napisao/la:slika
:klanjase2: :klanjase2: :rofl1: :pljesak:
:rofl1: kakav je ovo kralj. a kakve samo slike na instagramu objavljuje :lol: :lol:

Špekac1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:16 pm

Joj Siniše :mrgreen:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:26 pm

E jest blentav :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amerosm
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:26 pm

Jucer rutinska pobjeda i bilo je lijepo vidijeti ispunjen stadion :pljesak: :pljesak:

Ja sam stekao dojam da smo zaigrali mnogo bolje kada je igru napustio Bekric i da smo stvorili veliki broj prilika jer je lopta isla brze kroz nase redove tj. prema krilnim igracima koji su napadace izbacivali u izgledne prilike.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:33 pm

kontranogama je napisao/la:Po meni pobjedjujemo jer imamo dobre igrace i dobru kondiciju, ne mogu da kazem da imamo dobru igru. Jeste pobjedjujemo ali sa ovakvim izborom igraca igra bi trebala biti puno tecnija. Ja jos uvijek vidim da se slabo krecu/traze loptu. Mnogo puta je akcija stala jer se nije moglo dodati iz prve pa onda nastaje nako driblanje i komplikovanje. Ne kazem da ovo vrijedi za sve ali za vezu i odbranu definitivno osim Blagoje koji vazda trazi i otvara se, zato i jeste najveca snaga ovog tima. Ovi momci imaju znanje samo jos da se naviknu jedni na druge i onda cemo biti dobri i za evrope. Nemojte me pogresno razumjet, govorim kako bi trebalo to da bude, i znam da su tek par mjeseci zajedno i ovo je super ali da moze puno punoi bolje ,moze i ja ocekujem da se do kraja sezone to i ostvari.
Sa Ivanom smo dobili ono sto dugo nismo imali, nema vise fulanja zicera kad je najvaznije, ovo sto je fulijo na kraju i nek je, od prvih pet udaraca frajer dao tri , pa to je na najvisem svjetskom nivou.
Idemo jako ali sa malo finog doradjivanja mi cemo biti bas dobri.
Ovakvu trku po terenu ja prizivam po ovim forumima vec par godina.
e jebiga jarane, ne valja nista, trebamo ispasti, otpustiti igrače, nema nama hajra dok mi palamudimo ovako..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:43 pm

1921 je kao po običaju sve objasnio. Sve je u pravu što se tiče igre. Jučer je sve skupa jedno pola sata bilo odlično, jedno dvadeset pet minuta podnošljivo, ostalih 35 minuta slabo. E ovaj omjer treba stalno popravljati. A to je "najlakše" sa dva-tri vrhunska igrača za naše prilike. Mislim da su toga naši svjesni i da će pokušati ako se mogne šta dovesti. Do tad strpljen spašen i izvući max iz ove ekipe, a to samo može samo uz fanatičnu borbu i trku kao što recimo Lendra radi.

Kapiten
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:48 pm

Ma ja ne pamtim kad se na ovom forumu bilo zadovoljno igrom. Vazda ima zamjerki i uvijek je bila ona jebena "igru brisi bodove pisi "(nema mi nista mrze nego kad to neko napise :mrgreen: ) i tako...
samokazem.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:57 pm

Evo sad pregledah snimak i bio sam u pravu za penal. Ko mi može objasniti gdje je Kramarić krenuo. Strašna fula i nadam se da će Edis na ovo upozoriti. Onakvi golovi ni na terminu ne prolaze i još smo mogli i bez golmana ostati jer nerijetko sudije znaju i crvendača zalijepit pogotovo dušmani tipa onog od jučer.

cala
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:58 pm

Igra je bila dobra 2/3 utakmice, bilo je i jos dosta dobrih prilika. Nismo mi Barca pa da 90 minuta igramo istim tempom.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 2:59 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Kod penala koliko se sječam isključivo Kramarić kriv. Ničim Izazvan krenu negdje i ostavi i čovjeka i prostor. Bekrić ondje ništa kriv mada se slažem da je on defanzivno igrač manje. Džaba Lendra gine na onom visokom presingu kad Bekrija to ne može. Problem Zahe je što je on ime u ovoj ligi, a nama ne treba sad ime već Zaha koji će ginut jer to je ono što on najbolje radi. Sve drugo nije za njega. Svaka njima čast obojici i Zahi i Bekriji, ali Blagoje je kralj. Njega nema ko zamjeniti.
Kriv je iskljucivo Bogicevic al nije ni bitno moramo nekad i gol dobiti tako to ide :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava