Jel' sviju ti?
Opusti se drug.
Da Svraka, Jamak, Stanic... su nam najolji primjer.
Bravo..to je to
Meni je vrlo bitno...igro sam dvicurodrigo87 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 5:51 pmMa imaju dobrih igraca, ali sta sad da radimo. Pricamo o igracima koje smo pokusali dovesti, imali dobru volju da platimo neko obestecenje, ali nije islo. Sta sad trebam cijelu sezonu baliti za Vukoticem ili Jasarevicem jer nisu dosli. Meni vala svejedno kako god odigrali i jedan i drugi danas.
Nismo doveli ok. Eno ih tamo neka igraju, slazem se.rodrigo87 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 5:51 pmMa imaju dobrih igraca, ali sta sad da radimo. Pricamo o igracima koje smo pokusali dovesti, imali dobru volju da platimo neko obestecenje, ali nije islo. Sta sad trebam cijelu sezonu baliti za Vukoticem ili Jasarevicem jer nisu dosli. Meni vala svejedno kako god odigrali i jedan i drugi danas.
To je vec drugo. Sa tim se u potpunosti slazem. Medjutim, jedan dio nasih navijaca je kivan, jer eto nismo mogli uloziti u igracki kadar pa dovesti Ordagica i Vukotica. To je ono na sta se moj post odnosio.Model1964 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 6:04 pmNismo doveli ok. Eno ih tamo neka igraju, slazem se.rodrigo87 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 5:51 pmMa imaju dobrih igraca, ali sta sad da radimo. Pricamo o igracima koje smo pokusali dovesti, imali dobru volju da platimo neko obestecenje, ali nije islo. Sta sad trebam cijelu sezonu baliti za Vukoticem ili Jasarevicem jer nisu dosli. Meni vala svejedno kako god odigrali i jedan i drugi danas.
Meni smeta, cini mi se sramota, da mi kao klub sa imenom nismo u stanju prepoznati mlade talente i od njih napraviti igrace. Svaka cast svakom ali da nas jedna Krupa, Mladost i Radnik uce kako naci Serbecice Pece i Jasarevice....
Najlakse je izkesirati lovu za gotovo igraca. Daj napravi ga pa zaradi.
Ako sam biJo odusevljen dolaskom onda sam biJo u stanju bistveno umanjene sposobnosti rasudivanja. Vjerovatno pod uticajem pRoroka u tecnom i tvrdom stanju.ChWilla je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 6:02 pmsve je to teže kod nas i pod svim vrstama sugestija, pritisaka i utisaka. model ti se prvi sjeti svoje reakcije kad je jahić potpisao.
kakav je da je prelazni rok, već je bolji nego prošle godine u ova doba, ako ništa dovedeni su igrači koji hoće da napreduju, a ne da završe karijeru. fale još dva kako treba, na pravim pozicijama, da se kaže da je to dobro u skladu sa mogućnostima. ja vjerujem da će biti.