Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 22, 2017 5:44 pm

arelinho je napisao/la:
sub jul 22, 2017 5:34 pm
Ma nema Krupa bi izbacila AIK-a sigurno.
Jel' sviju ti?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:46 pm

ali ne onakve kakve su zamišljali ni raja ni menadžement. da su bile takve i otišli bi.

e kad je nas sastavila onako kako jeste, možeš misliti kako će realnost krupu i iliće smožditi ako ne budu pametni... :D
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:46 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub jul 22, 2017 5:44 pm
arelinho je napisao/la:
sub jul 22, 2017 5:34 pm
Ma nema Krupa bi izbacila AIK-a sigurno.
Jel' sviju ti?
Opusti se drug.
Fakat se previse svrsava na ovu Krupu

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:48 pm

sve su to fini, dobri igrači u usponu. ali ako na vrijeme ne ode na sljedeći korak, ide stagnacija. ako je neko to mogao skontati iz iskustva mi smo...

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:50 pm

Šerbečić, Beširović, Palić, Mekić, Vukotić, Jašarević, Redžić, Koljić.

Dvije ekipe sa najviše eksponata. Od tog su već četvorica najbolji ili među najboljim na svojim pozicijama.
Opstanak kluba nije upitan, neka se dva od četiri prodaju za ukupno cca 200k eura, za jednu malu sredinu koja ispravniji sistem ne može imati je i više nego dobro. Uz sve to, godišnji budžet im je sigurno bar duplo manji od našeg, ne računam porez što plaćamo.
A kvalitet naš i njihov..mogu tu naširoko pisati. Sve se vidi na terenu. U 20-30 % je neka naša snaga viša od njihove.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:51 pm

Ma imaju dobrih igraca, ali sta sad da radimo. Pricamo o igracima koje smo pokusali dovesti, imali dobru volju da platimo neko obestecenje, ali nije islo. Sta sad trebam cijelu sezonu baliti za Vukoticem ili Jasarevicem jer nisu dosli. Meni vala svejedno kako god odigrali i jedan i drugi danas.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:54 pm

ja sam sto puta pisao što je njima lakše raditi...a znaš zašto mu je teže raditi? navijača, karata, članstva, pravog marketinga - nema. i ako im se ne posreći sa tim igračima - jedan-dva strateška sponzora/partnera, ili jaranska, ili politička...mogu sami opstanak kluba dovesti u pitanje. recimo da je SNSD pobijedio u bijeljini, a nije mu puno falilo :D vjeruj da bi to bio tektonski poremećaj za radnik.

Model1964

ChWilla je napisao/la:
sve su to fini, dobri igrači u usponu. ali ako na vrijeme ne ode na sljedeći korak, ide stagnacija. ako je neko to mogao skontati iz iskustva mi smo...
Da Svraka, Jamak, Stanic... su nam najolji primjer.
Krupa planski radi do tog levela " utopi"😀
Na zalost mi ni to sada nemamo.
Mi smo na levelu "stihija"
Nije to nikakvo svrsavanje kao sto neko napisa vec realnost.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 22, 2017 5:56 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Da Svraka, Jamak, Stanic... su nam najolji primjer.
Krupa planski radi do tog levela " utopi"😀
Na zalost mi ni to sada nemamo.
Mi smo na levelu "stihija"
Nije to nikakvo svrsavanje kao sto neko napisa vec realnost.
Bravo..to je to :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ivicahuljev
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:02 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Ma imaju dobrih igraca, ali sta sad da radimo. Pricamo o igracima koje smo pokusali dovesti, imali dobru volju da platimo neko obestecenje, ali nije islo. Sta sad trebam cijelu sezonu baliti za Vukoticem ili Jasarevicem jer nisu dosli. Meni vala svejedno kako god odigrali i jedan i drugi danas.
Meni je vrlo bitno...igro sam dvicu :ganja:

pile87
Kontakt:

Meni i ovi iz Krupe izgledaju bezveze samo nabijaju loptu ili im je sto neko rece vec dojadilo i ide im se na visi nivo ili je ono bio bljesak od jedne sezone. Oni prodaju vec dvije godine ove igrace i kruze razni natpisi njemacka francuska belgija italija i mucak. Ne moze se prodati iz Krupe moze mozda jedan ali za kontinuitet prodavanja treba nesto vise. Oni bi sigurno vise zaradili da smo im mi prodavali igrace za procenat.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

sve je to teže kod nas i pod svim vrstama sugestija, pritisaka i utisaka. model ti se prvi sjeti svoje reakcije kad je jahić potpisao.

kakav je da je prelazni rok, već je bolji nego prošle godine u ova doba, ako ništa dovedeni su igrači koji hoće da napreduju, a ne da završe karijeru. fale još dva kako treba, na pravim pozicijama, da se kaže da je to dobro u skladu sa mogućnostima. ja vjerujem da će biti.

Model1964

sub jul 22, 2017 6:04 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Nismo doveli ok. Eno ih tamo neka igraju, slazem se.
Meni smeta, cini mi se sramota, da mi kao klub sa imenom nismo u stanju prepoznati mlade talente i od njih napraviti igrace. Svaka cast svakom ali da nas jedna Krupa, Mladost i Radnik uce kako naci Serbecice Pece i Jasarevice....
Najlakse je izkesirati lovu za gotovo igraca. Daj napravi ga pa zaradi.

dell21
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:05 pm

Oni ako ne uđu u ligu za prvaka odnosno ne budu meddu 6 ekipa vrijednost ce pasti za duplo svakom igraču.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:05 pm

bile su te tri utakmice, u gostima, sloboda, krupa i derbi. jedan bod više je trebao. i jel ga tebi izbila sloboda, krupa ili sarajevo...jel ti ga izbio zec, ili bekić, ili koljić, ili barić, ili kerla, ili bogičević...nemoguće je odrediti na taj način, a i potpuno je nebitno. mi smo krivi, nije niko od njih, i niko nije bio ni jači od nas.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:06 pm

Sablja kreće po bodEve :kafa:
Edit: Lazić ga dao :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:07 pm

Milivoje.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:09 pm

Model1964 je napisao/la:
sub jul 22, 2017 6:04 pm
rodrigo87 je napisao/la:
Nismo doveli ok. Eno ih tamo neka igraju, slazem se.
Meni smeta, cini mi se sramota, da mi kao klub sa imenom nismo u stanju prepoznati mlade talente i od njih napraviti igrace. Svaka cast svakom ali da nas jedna Krupa, Mladost i Radnik uce kako naci Serbecice Pece i Jasarevice....
Najlakse je izkesirati lovu za gotovo igraca. Daj napravi ga pa zaradi.
To je vec drugo. Sa tim se u potpunosti slazem. Medjutim, jedan dio nasih navijaca je kivan, jer eto nismo mogli uloziti u igracki kadar pa dovesti Ordagica i Vukotica. To je ono na sta se moj post odnosio.

damirfile
Kontakt:

sub jul 22, 2017 6:12 pm

Franjic nije los igrac .

Model1964

sub jul 22, 2017 6:12 pm

ChWilla je napisao/la:
sve je to teže kod nas i pod svim vrstama sugestija, pritisaka i utisaka. model ti se prvi sjeti svoje reakcije kad je jahić potpisao.

kakav je da je prelazni rok, već je bolji nego prošle godine u ova doba, ako ništa dovedeni su igrači koji hoće da napreduju, a ne da završe karijeru. fale još dva kako treba, na pravim pozicijama, da se kaže da je to dobro u skladu sa mogućnostima. ja vjerujem da će biti.
Ako sam biJo odusevljen dolaskom onda sam biJo u stanju bistveno umanjene sposobnosti rasudivanja. Vjerovatno pod uticajem pRoroka u tecnom i tvrdom stanju.😀
Nikada nisam bio niti cu biti za povratnike. Ni za Edina nisam. Evo sada trijezan 😀to pisem da nebi bilo kasnije rekao si😆

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava