Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 11:10 am

Miljenko Jergović: Život i smrt Josipa Katalinskog

http://radiosarajevo.ba/novost/221362/m ... atalinskog" onclick="window.open(this.href);return false;
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:10 am

ChWilla je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Meni je Zaha bio solidan, ono kako on uzima loptu ne moze niko u ovoj ligi
e vala juče ih nije uzimao. po meni najlošija partija od dolaska.
Slazem se i za Zahirovica i za Bekrica ali nije ni sredina Olimpika za podcjenjivanja bar na papiru..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 11:21 am

ž'21 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Mene je najvise strah umora sada, Drina nas mozda namuci bunkerom a onda Sloboda prva utakmica kupa - oni ce igrati na kontro malo ce vise defanzivno, Travnicki mesari nas uvjek namuce, Slboda revans - zavisno od rezultat prve utakmice.

A onda derbi sa pitarima od velike vaznosti jer ako uzemomo bodove pitarima mi smo na pola puta da kroz ligu obezbjedimo europu, pa opet jos jedan derbi sa Zrinskim. :r

Ako ishod utakmice sa Slobodom bude pozitivan mislim da ce atmosfera za derbi biti neviđena.
I jos poznavajuci Edisa, nema kalkulacija, sve ce igrati 15-ak istih igraca :)

Osvrnuo bih se na ove suspenzije, od ovih iz prve postave Memija, Blagojević, Bogicevic i Stevanovic Miroslav još imaju kartone plus Hodzurda i Dzenis koji mogu biti korisni. Bilo bi dobro kad bi u slucaju pozitivnog rezultata u Zvorniku ova prva cetiri igraca ocistili kartone kako bi pauzirali protiv Travnika i da svi budu tu za derbi i ono sto slijedi poslije njega a to je Zrinjski i Celik.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Dobro je pa imamo i adekvatnu zamjenu.

Sad je zadnja prilika za ciscenje kartona, jer se za Travnik moze skrpiti tim, a onda u ove odlucujuce meceve kompletni da uđemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:39 am

I opet se iznova sje.bah
Gledam onaj govor Adisa Hadžića, samo što ne pustih suzu.
Koliku težinu samo ima ono MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ... To se riječima opisati ne može, to nema niko na dunjaluku...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:51 am

FKZ1921 je napisao/la:Nije on ispratio...on je pratio i u ključnom momentu odustalo.
On je trebao praviti faul na centru u onoj situaciji.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:59 am

Kod penala koliko se sječam isključivo Kramarić kriv. Ničim Izazvan krenu negdje i ostavi i čovjeka i prostor. Bekrić ondje ništa kriv mada se slažem da je on defanzivno igrač manje. Džaba Lendra gine na onom visokom presingu kad Bekrija to ne može. Problem Zahe je što je on ime u ovoj ligi, a nama ne treba sad ime već Zaha koji će ginut jer to je ono što on najbolje radi. Sve drugo nije za njega. Svaka njima čast obojici i Zahi i Bekriji, ali Blagoje je kralj. Njega nema ko zamjeniti.

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:02 pm

ž'21 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Igra juce solidna osim onih 15 min u pocetku drugog kad su nas bas pritisli i visoko nam izasli,gdje smo se izgubili i ostavili njima veliki dio prostora terena...Lendra majstor pravi,dok ostali korektno odradili a meni Memija,Zaha i Bekrija losija partija nego inace..
Sto se tice atmosfere i navijanja sve je extra bilo a pogotovo prije prvog pogotka na jedno 5 min na jugu je bio delirijum iskreno..
Parole ne bi komentarisao puno al samo znam da savez jedva ceka nesto ovako da posalje veliku cestitku(kaznu)..

btw. Jedno pitanje ako neko zna..
Priie 3 dana pitari potpisali sa vladom KS i MUP-om onaj sporazum od 2013 da ce im oni platiti za obezbjedjenje domacih tekmi a nas i olimpic ne spominje niko u onom tekstu..Da li znaci da su oni sami pregovarali za sebe ili da su sva 3 kluba rjesila to? slika slika
Svi smo to rijesili

To sto su oni sad objavili zavrseno 26.01. Nego eto da nesta pozitivno objave.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:06 pm

FKZ1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Igra juce solidna osim onih 15 min u pocetku drugog kad su nas bas pritisli i visoko nam izasli,gdje smo se izgubili i ostavili njima veliki dio prostora terena...Lendra majstor pravi,dok ostali korektno odradili a meni Memija,Zaha i Bekrija losija partija nego inace..
Sto se tice atmosfere i navijanja sve je extra bilo a pogotovo prije prvog pogotka na jedno 5 min na jugu je bio delirijum iskreno..
Parole ne bi komentarisao puno al samo znam da savez jedva ceka nesto ovako da posalje veliku cestitku(kaznu)..

btw. Jedno pitanje ako neko zna..
Priie 3 dana pitari potpisali sa vladom KS i MUP-om onaj sporazum od 2013 da ce im oni platiti za obezbjedjenje domacih tekmi a nas i olimpic ne spominje niko u onom tekstu..Da li znaci da su oni sami pregovarali za sebe ili da su sva 3 kluba rjesila to? slika slika
Svi smo to rijesili

Voliš ga i ti šuknuti, koliko god se ozbiljnim činio. :ganja:

diego1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:09 pm

Kod penala prvi je zakuhao Bogicevic,nema potrebe kod 2-0 da on ide naprijed i da gubi loptu gdje ne treba gubi..A Bekric je trebao prekinuti napad,i svi bi sretni bili,volio bi jednu tekmu da pogledam bez srkleta,svaki put zakuhamo sami sebi !! :shisha:

fk1921

ned apr 03, 2016 12:26 pm

diego1921 je napisao/la:Kod penala prvi je zakuhao Bogicevic,nema potrebe kod 2-0 da on ide naprijed i da gubi loptu gdje ne treba gubi..A Bekric je trebao prekinuti napad,i svi bi sretni bili,volio bi jednu tekmu da pogledam bez srkleta,svaki put zakuhamo sami sebi !! :shisha:
I mene je srklet juce uhvatio nakon penala, 2:1 najgori rezultat....ja mislim da nam je ova pauza odgovarala sto se tice fizicke spreme, samo su je poboljsali a igru mi poboljsamo samo kroz utakmice, sad cemo ih imati vise a do slobode i derbija cemo biti mnogo bolji nego danas u prvih 15 20min...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

irfo

ned apr 03, 2016 12:48 pm

Ferencvaros osvojio vec ligu madjarske, 22 boda ispred drugoplasiranog trenutno, a nama nisu gola mogli zabit u dvije utakmice

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:50 pm

Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Svi smo to rijesili

Ma nije to...ne interesuju me i ne volim ta prepucavanja. Nego je neko zbog nas pitao pa sam to napisao. U januaru kantonalna skupština donijela odluku a 26.01. potpisala vlada kantona odluku i sporazum sa sva tri gradska premierligasa. I oni našli sad objaviti kako su oni postigli neki dogovor...Klasično prisvajanje nečega što nije njihovo...Poznato ovo zvuči,zar ne?

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:51 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: To sto su oni sad objavili zavrseno 26.01. Nego eto da nesta pozitivno objave.
Ma nije to...ne interesuju me i ne volim ta prepucavanja. Nego je neko zbog nas pitao pa sam to napisao. U januaru kantonalna skupština donijela odluku a 26.01. potpisala vlada kantona odluku i sporazum sa sva tri gradska premierligasa. I oni našli sad objaviti kako su oni postigli neki dogovor...Klasično prisvajanje nečega što nije njihovo...Poznato ovo zvuči,zar ne?
Uvijek je tako bilo i bice.

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:13 pm

Eo kazu pitari da su nas vratili u zivot,a na derbiju oce da nas dotuku :(

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:14 pm

LARSSON je napisao/la:Eo kazu pitari da su nas vratili u zivot,a na derbiju oce da nas dotuku :(

e jbg :(

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:15 pm

LARSSON je napisao/la:Eo kazu pitari da su nas vratili u zivot,a na derbiju oce da nas dotuku :(

ma polako, doci cemo i do njih

Kapiten
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:16 pm

seksa, pive i Lendrića Ive :shisha: :P

rios
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:30 pm

Mi pod hitno moramo uspostaviti balans u napadu kad su krila u pitanju.Jucer veliki nesrazmjer napada desne i lijeve strane,ne znam sto je to tako,da li je do veznjaka koji razigravaju ili do samih krila i njihovog otvaranja,ne znam..Od pocetka drugog dijela sezone desna strana sa Sinisom i Miroslavom nam je aktivnija,iako i na lijevoj strani imamo dobre igrace.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SWRA_1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:31 pm

Zasto mijenjati, a uspjesno probijas sve vrijeme. Bitno je da imamo razlicite opcije, i u prekidima, i sa oba krila, i kroz sredinu. :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:32 pm

sporazumi sva tri kluba su službeno potpisani prije dva četvrtka, svi odjednom, a vlada je još prije nove godine donijela zaključak o načinu kako će se to realizovati (djelomični otpis duga, a djelomično preuzimanje od ministarstva kulture). naravno, ne mijenja poentu.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava