Brkoo je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 2:22 pm
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 2:07 pm
Bitno je i post obrisati..
Halalite štreberi što vas nazvah neznalicama..
Ja zaboravio da se ovde na neke stvari nesmije udariti.
Fuj
Da vidimo prvo sta ce uraditi u ovom transfer roku pa cemo onda kritikovati, mada uci u sezonu sa ovim igrackim kadrom je vec za kritikovanje. Fale nam 3-4 kvalitetna igraca da budemo u igri za titulu. Iz ovakvog stanja mozemo vrlo lako uci u stanje euforije, tako nam malo treba..
Ma šta će uraditi druže. Evo čekamo od ljeta do zime i sve tako vazda ista priča a na kraju dobijemo dobar mlaz po čelu. Baš se ono svi momački popišaju na publiku koja iz godine u godinu raste iako su rezultati daleko ispod nivoa.
Neću ja brate njih gledati, ni napravljeni istok prazan, ni Jug planirani novi. U koje svrhe to pravimo kad neće ovako još moći dugo. Mi ništa fudbalsko ne vidimo kroz cijelu sezonu, možda dvije od trideset i dvije utakmice.
Neznalice su brate, ja sam trgovac, oni su pravnici i ekonomisti, drže firme, inteligentni ljudi, mnogo pametniji od mene. Ali nisu fudbalski obrazovani, kao ni ja. Ja nemam rješenje, mene da postave uništio bih klub u rekordnom roku. Oni imaju za svoj dio posla dobre odluke, ali odluke što se tiče terena su malo je reći katastrofalne. Neka prošire svoj tim sa par ljudi koji znaju nešto o ovoj ligi. Mi ovako se samo ponavljamo, a meni je puna kapa Boga mi.. Inače sam karaktera da malo trpim i tankog sam strpljenja pa sad izgleda kao da nekog pljujem, ali ne mogu više da gledam patnje od trenera lošeg, do igrača upitnog kvaliteta i neupitno bezobraznog karaktera. Kad vidim da jedan kapiten svaki put maše rukama kad ga trener izbaci, kada Jovan nakon dugog staža u Želji psuje treneru u trenutku izmjene, kada nam je zamjenik kapitena čovjek koji je direktno tužio klub prije manje od godinu dana,kada nam "legende" kluba sisaju pare, velike pare a na sve strane olajavaju onog koji ih je trenirao do prije par mjeseci, to je samo izvana na finjaka uređen klub, ali ne plaćamo mi kartu radi toga, nego radi fudbala, a njega nema.. Pobjegao je i on sa stadiona Grbavice..
I kako da sad ne kritikujem,kritikujem od kraja sezone da je više meni muka samom sebi sve to ponavljati, šta trebam da nam dođu dva boooooma koje niko nije htio pa da nas i oni tuže za koji mjesec a klepaju lovu.. Šta trebam da ih čekam do 10. Kola "dok nadođu" "dok se fizički pripreme" ili polusezonu "dok im forma poraste" pa da onda na forumu na svaku njegovu pozitivnu sitnicu bacamo drkicu kontajući evo ga dolazi polahko,... Ali u kur.cu.
I nije sve to problem da dođe jedan, dva za kraj.. Ali da mi imamo kompletiran bar 8.dobrih igrača sad za početak sezone, ali mi to nemamo.. I šta bi onda moglo se sve desiti do tog desetog kola, ko li će sve preživjeti u klubu. Mi hoćemo, cijeli život smo tu i gore stvari smo pregurali, ali šta dalje?