Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Format
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:41 am

A mozda taj Enis gine na treningu a neki ne i kako da kazemo da ne zasluzuje da udje,danas je bio dobar.

Nego Blagojevic najbolji igrac ekipe u nastavku sezone bez dvojbe,mozak ekipe,motor ekipe,bravo momcino daj mu ugovor na 10 godina :klanjase2:

Okolele
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:44 am

Al Mujaga aka Fernando Tores sa onim prozorom.. :klanjase2:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:45 am

manijak_do_kraja je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
manijak_do_kraja je napisao/la:Pa tad kad je otisao do korner zastavice izborio je korner, koliko se sjecam. Nije toliko los Enis, koliko ga pojedini pljuju. Solidna zamjena za nase lige.
ma ne glupiraj se ...decko je zalutao u fudbal ako cemo iskreno pricati...jedino ako si danas prvi put njega gledao gdje je usao kada igraci olimpica nisu mogli da hodaju...realno jedan od najlosijih igraca koji je igrao u Zelji zadnjih godina...a bilo ih je ...moje misljenje
Gledao sam ja njega dosta puta vise, osim danas. Ne govorim ja da je igracina i da je za prve postave i da bez njega Zeljo ne moze, ali brate koliko ga neki pojedinci pljuju i sta sve ne, ne ko bi rekao da lik skrivi 5 golova po utakmici. Ocekivao sam ja danas da uvede Edis Beganovica ili nekog drugog umjesto Enisa, ali eto uveo je njega. Ja cu opet ponoviti solidna zamjena za NASE lige.
znam ali evo po tebi jel bi bolje bilo da igra Dino nego on...i mladji je i svasta nesto ...jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:46 am

FaraonTM je napisao/la:Ja ću se samo ponoviti, Kramarić je zvijer :kafa:
Danas je bio na nivou, isao je prema naprijed i vidi se da ima finu ljevicu i za suta i za centatsuta, a zna i desnom. Nije dugo igrao dok malo udje u ritam jos da moze fino i otici gore i vratiti se mogao bi biti veliko pojacanje

Sent from my C5303 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:47 am

Al Stevanović ubio centarsutevima,napkon imamo igrace da znaju ubaciti i igrace da znaju zabiti glavom (Lendrić)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:48 am

Republika je napisao/la:
Ivan Lendrić statistički najefikasniji strijelac Premijer lige u historiji

Pročitajte više na: http://sport1.ba/ivan-lendric-statistic ... historiji/" onclick="window.open(this.href);return false;

Fino stavi link ko insan :D
Lendric je zabio 6 golova u ovih 5 utakmica. Siroki, Mladost i sloboda po jedan i danas 3

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:49 am

A jesmo se usrecili sa motivatorima :D Nedo, Enis, Beganovic sve sami motivatori sa klupe, imamol mi kake fajde od njih raja? Pustimo se te suplje dobro ih je imat za motivaciju sa klupe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:49 am

MrRiccoli je napisao/la:
Republika je napisao/la:

Pročitajte više na: http://sport1.ba/ivan-lendric-statistic ... historiji/" onclick="window.open(this.href);return false;

Lendric je zabio 6 golova u ovih 5 utakmica. Siroki, Mladost i sloboda po jedan i danas 3

Mladost mu nije zvanično pripisana...

slika

Što je pomalo cirkus jer je prvi gol autogol Dilavera, a pripisan je Bogičeviću :lol:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:50 am

leet je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Republika je napisao/la:

Mladost mu nije zvanično pripisana...
E steta onda mada na rezultati.com stoji da je zabio 6 golova pa sam zato mislio

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:53 am

delinjo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
ma ne glupiraj se ...decko je zalutao u fudbal ako cemo iskreno pricati...jedino ako si danas prvi put njega gledao gdje je usao kada igraci olimpica nisu mogli da hodaju...realno jedan od najlosijih igraca koji je igrao u Zelji zadnjih godina...a bilo ih je ...moje misljenje
Gledao sam ja njega dosta puta vise, osim danas. Ne govorim ja da je igracina i da je za prve postave i da bez njega Zeljo ne moze, ali brate koliko ga neki pojedinci pljuju i sta sve ne, ne ko bi rekao da lik skrivi 5 golova po utakmici. Ocekivao sam ja danas da uvede Edis Beganovica ili nekog drugog umjesto Enisa, ali eto uveo je njega. Ja cu opet ponoviti solidna zamjena za NASE lige.
znam ali evo po tebi jel bi bolje bilo da igra Dino nego on...i mladji je i svasta nesto ...jbg
Pa slazem se ja s tim i ja sam ocekivao Dinu ili Beganovica umjesto Enisa, ali eto Edis je imao neku svoju viziju. Vjerovatno ce on na kraju sezone dobiti papire i da ce mu se uprava zahvaliti, jer sigurno da cemo ganjati kvalitetnije igrace, a i pruzati sansu ovim mladjim. Mada mislim da Enis odigra sasvim korektno kada udje, jeste da ima gresaka sada da li zbog neznanja ili zbog ne igranja konstantnog, ne znam, ali nisu prevelike te greske, bar za sad.
Mi smo Željini, Željo je naš!

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:56 am

Tryg je napisao/la:A jesmo se usrecili sa motivatorima :D Nedo, Enis, Beganovic sve sami motivatori sa klupe, imamol mi kake fajde od njih raja? Pustimo se te suplje dobro ih je imat za motivaciju sa klupe.

Sent from my iPhone using Tapatalk
prvi put cujem kod nas da trebas imati motivatore neke u vidu igraca a da su kvalitetom realno krampe...ok da je zajebant da dize atmosferu ali da je bitan u ekipi ovako mi je to glupost placati takve likove pa makar da im je plata 100 maraka i rucak u vizi ...Edis je motivator i to je dovoljno...medju igracima je atmosfera odlicna ali ne zbog Nede ili Enisa kako se ovdje predstavlja nego komplet ekipe
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:59 am

delinjo je napisao/la:
Pa slazem se ja s tim i ja sam ocekivao Dinu ili Beganovica umjesto Enisa, ali eto Edis je imao neku svoju viziju. Vjerovatno ce on na kraju sezone dobiti papire i da ce mu se uprava zahvaliti, jer sigurno da cemo ganjati kvalitetnije igrace, a i pruzati sansu ovim mladjim. Mada mislim da Enis odigra sasvim korektno kada udje, jeste da ima gresaka sada da li zbog neznanja ili zbog ne igranja konstantnog, ne znam, ali nisu prevelike te greske, bar za sad.
znam tebra ali ajmo ovako...da nam rezultat nije odgovarao da nismo vodili 2 razlike realno ne bi on imao muda da ga ubaci...eto tako je kvalitetan igrac...ma mislim nemam nista protiv momka ali radije bi gledao nekog kadeta ili juniorima u ovim situacijama nego njega jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

nebitan lik
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:04 am

Veteran je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Treba nasa uprava da reaguje na suđenje dok jos nije kasno, nije da je ovo izvlakusa ali fakat nas ovaj Jakupovic ostecuje.
Na žalost mi smo nemoćni u savezu skroz, i ne možemo ništa napraviti...koštaće nas sudije do kraja sezone vidjećete, a o ligi 12 da i ne pričam. Moraju biti svjesni da kakvu god ekipu imamo nije dovoljno ako je savez protiv tebe. Momci sa kobilje glave i dalje opasno rade, travnik borac 2 i borac kobilja glava2 opasna konekcija..da se zna samo...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Strasna konekcija Sloboda Zeljo 2 pa sad Velez Sloboda 2 u 97 haha kakav zakljucak hahah,sve si u pravubas dobro glumw ovi iz Borca kad nas Pavlovic vadi nemoguce. Kosevsko,Bjelave,Ciglane i sva mjesta na tom potezu su Koblja Glava? Drzi se Dobrinje i tih djelova prema Ilidzi i Hadzicima
Zadnja izmjena: nebitan lik, dana/u ned apr 03, 2016 1:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

ISB87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:06 am

Druze malo si naporan, odlicna partija novog Zelje danas, tribine popunjene dobro..a ti nas'o da cijelu noc raspravljas o Enisu? Momak usao, odradio solidnih 15 minuta i to je to.Sto si ba crnjak?
MIRZA RASCIC

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:13 am

Zola 14 dana van terena, gnojna angina.

sa kljiksa

Jaozinho22

ned apr 03, 2016 1:18 am

LARSSON je napisao/la:Zola 14 dana van terena, gnojna angina.

sa kljiksa
Te zaebancije se preboluju za par dana il dobijaš inekcije il pijes Ospen.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:21 am

Jaozinho22 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Zola 14 dana van terena, gnojna angina.

sa kljiksa
Te zaebancije se preboluju za par dana il dobijaš inekcije il pijes Ospen.
Nije tačno..

Okolele
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:22 am

Sada se okrecemo Drini i pobjedi u tom mecu..Vrijedi napomenuti da ekipa Drine ima ubjedljivo najgoru odbranu u ligi ssa 52 primljena gola..Cak i Velež (druga najgora odbrana) koji je ubjedljivo zadnji ima bolju odbranu sa samo 38 primljenih golova u odnosu na njih..

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:24 am

ISB87 je napisao/la:Druze malo si naporan, odlicna partija novog Zelje danas, tribine popunjene dobro..a ti nas'o da cijelu noc raspravljas o Enisu? Momak usao, odradio solidnih 15 minuta i to je to.Sto si ba crnjak?
hahaha ko je ba crnjak...sa momkom diskutujem ...nadam se da znas sta znaci forum ...pozz
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Virtu4L

ned apr 03, 2016 1:26 am

jesi delinjo crnjak si :ganja:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava