Nisam nesto optimistican da ce Đidic kod nas. Daj Bože da me uprava razocara.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ako nastave ovako, bice jos dosta tih "razocarenja".ž'21 je napisao/la:Nisam nesto optimistican da ce Đidic kod nas. Daj Bože da me uprava razocara.
Mislim, nadam se, vjerujem, da pare nisu toliki problem, jedino sto moze biti je jer smo sarajevski klubž'21 je napisao/la:Nisam nesto optimistican da ce Đidic kod nas. Daj Bože da me uprava razocara.
Upravo zato. Jos mi je u glavi ona njegova izjava, nesto kao pise se o Zelji a imaju isto bodova kao i Celik. @storm_raider slazem se, isto kao sto je pored Bogicevica u nekoliko navrata ispadao smijesan. Neka dovedu jos stopera i lijevo krilo i to je to. Ne treba nam vise niko pod uslovom da niko ne ode.LARS1921 je napisao/la:Mislim, nadam se, vjerujem, da pare nisu toliki problem, jedino sto moze biti je jer smo sarajevski klubž'21 je napisao/la:Nisam nesto optimistican da ce Đidic kod nas. Daj Bože da me uprava razocara.
I ja tako razmisljam. Prije ce kod njih nego kod nas.Ajzea je napisao/la:Inace ne volim igrace 31+, ali Dzidic bi najblaze receno bio vise od pojacanja. Eh, problem lezi u tome sto je Robijas mrtvi a oni na to gledaju kao na izdajnike, tako da.. Sta cete, jedino im je to ostalo od kluba, da se takvim stvarima bave.
Mozda su i kone u prednosti jer se mi nedavno pobismo sa onim njegovim.
Pare mu nisu prioritet. Pa on je u Celiku haman plate igracima davao, placao im pripreme, etc.Elegant je napisao/la:Otici ce gdje mu daju vise para nista drugo.
Ispravka krivog navoda.. Ako ga Kostic bude htio.Format je napisao/la:Jahic ce doci ako ga bude uprava htijela jer on ima zelju da dodje.
Volio bi Zakarica vise nego ista.
I na polusezoni smo govorili da ce morat pišat i ginutchile je napisao/la:Napokon i ovaj potpisa ubili ste s njim od januara, jos i natasa da potpise kao neka hostesa i neki ce preseliti na stadion
Neka je sa srecom Radinovicu... Napokon imamo finu konkurenciju na jednoj poziciji... Bit ce pisanja krvi za prvi tim bar na zadnjem veznom i desnom beku tu smo zasad najjaci.
Sent from my Plavo Sokocalo