pravio je i onda, a bili su bolji nego sad, i imali bolju ispomoć i na sredini.Hadzijalagic je napisao/la:Ja bih Tiaga gurno u derbiju od početka. Stoperi i bekovi kod pitara su se ubili da ih on pravi budalama..ChWilla je napisao/la:što se tiče fizičke spreme, tu definitivno već izgledamo bolje od konkurenata.
a tiagovu sposobnost da slomije svakog odbrambenog igrača u našoj ligi 1-1 ne treba potcjenjivati i ne treba biti tako kratkog pamćenja. naročito u kontri, ali lomio je on njih i na postavljenu odbranu, i najbolje odbrambene u našoj ligi. on starter u ovom omjeru snaga najvjerovatnije nije, ali ima svoju ulogu.
ma ne glupiraj se ...decko je zalutao u fudbal ako cemo iskreno pricati...jedino ako si danas prvi put njega gledao gdje je usao kada igraci olimpica nisu mogli da hodaju...realno jedan od najlosijih igraca koji je igrao u Zelji zadnjih godina...a bilo ih je ...moje misljenjemanijak_do_kraja je napisao/la:Pa tad kad je otisao do korner zastavice izborio je korner, koliko se sjecam. Nije toliko los Enis, koliko ga pojedini pljuju. Solidna zamjena za nase lige.
Bravo, plus sto decko i zna odigrati stvarno dobro. Ja se recimo sjecam gola Vitezu u gostima u 89. minuti i to kakvog gola... Danas je imao odlican dupli pas sa Lendricem gdje ga je izbacio u 100% situaciju, Regoje izblokirao sut.sergejevic je napisao/la:Ma treba svakoj ekipi neko poput Enisa, pa makar to bio Real. Covjek navija cijelu utakmicu, svadja se sa sudijama, bodri igrace. Nije mu frka sjediti mjesecima na klupi, ako treba minutu da igra, on uleti bez problema i odradi svoje. Uvijek da sve od sebe, gura se, ako treba zakuha i pobije se. Momak zna svoje mjesto u ekipi i sretan je, nikada nije imao nekih gluposti, ponosno nosi plavi dres i apsolutno je neodrziv argument da nije za Zelju. Nema te ekipe u kojoj su svi neki znalci i majstori, moras imati nekog da odradi neki prljavi posao, a Enis je nas covjek za to. Nekad se zagrijava i cijelu utakmicu, i ne udje na kraju, ali on trci da slavi gol i tu se vidi koliko on postuje priliku koju je dobio, mozda i on sam zna da nije neka igracina, pa to nadoknadjuje drugim stvarima.
Samo da dodam jos da svi znaju kako je kada imas takvog lika u ekipi. On mnogo znaci i Bekricu, Blagojevicu, Stevanovicu, jer i oni znaju da ce jedan Enis udarati one koji njih udaraju.
Ivan Lendrić statistički najefikasniji strijelac Premijer lige u historijiLARSSON je napisao/la:http://sport1.ba/ivan-lendric-statistic ... historiji/
Stanić (ocistio zute kartone), Kosorić (pauzira protiv Drine), S.Stevanović (pauzira protiv Drine), Kjosevski (pauzira protiv Drine),Okolele je napisao/la:Lendra kiler kako je krenuo bice najbolji strijelac na kraju..Tek sam usao na forum moze li mi neko reci samo ko od kartoniranih odmara protiv Drine...
koju poziciju igra taj ?Ajzea je napisao/la:Meni Lendrić i nije nešto.
Hoćemo Jocu Stokića!Ajzea je napisao/la:Meni Lendrić i nije nešto.
Hadzijalagic je napisao/la:Pade Benko a Lendra se tek zagrijo
Gledao sam ja njega dosta puta vise, osim danas. Ne govorim ja da je igracina i da je za prve postave i da bez njega Zeljo ne moze, ali brate koliko ga neki pojedinci pljuju i sta sve ne, ne ko bi rekao da lik skrivi 5 golova po utakmici. Ocekivao sam ja danas da uvede Edis Beganovica ili nekog drugog umjesto Enisa, ali eto uveo je njega. Ja cu opet ponoviti solidna zamjena za NASE lige.delinjo je napisao/la:ma ne glupiraj se ...decko je zalutao u fudbal ako cemo iskreno pricati...jedino ako si danas prvi put njega gledao gdje je usao kada igraci olimpica nisu mogli da hodaju...realno jedan od najlosijih igraca koji je igrao u Zelji zadnjih godina...a bilo ih je ...moje misljenjemanijak_do_kraja je napisao/la:Pa tad kad je otisao do korner zastavice izborio je korner, koliko se sjecam. Nije toliko los Enis, koliko ga pojedini pljuju. Solidna zamjena za nase lige.