Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

manijak_do_kraja
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:05 am

Pa tad kad je otisao do korner zastavice izborio je korner, koliko se sjecam. Nije toliko los Enis, koliko ga pojedini pljuju. Solidna zamjena za nase lige.
Mi smo Željini, Željo je naš!

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 12:08 am

Hadzijalagic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:što se tiče fizičke spreme, tu definitivno već izgledamo bolje od konkurenata.

a tiagovu sposobnost da slomije svakog odbrambenog igrača u našoj ligi 1-1 ne treba potcjenjivati i ne treba biti tako kratkog pamćenja. naročito u kontri, ali lomio je on njih i na postavljenu odbranu, i najbolje odbrambene u našoj ligi. on starter u ovom omjeru snaga najvjerovatnije nije, ali ima svoju ulogu.
Ja bih Tiaga gurno u derbiju od početka. Stoperi i bekovi kod pitara su se ubili da ih on pravi budalama..
pravio je i onda, a bili su bolji nego sad, i imali bolju ispomoć i na sredini.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:08 am

manijak_do_kraja je napisao/la:Pa tad kad je otisao do korner zastavice izborio je korner, koliko se sjecam. Nije toliko los Enis, koliko ga pojedini pljuju. Solidna zamjena za nase lige.
ma ne glupiraj se ...decko je zalutao u fudbal ako cemo iskreno pricati...jedino ako si danas prvi put njega gledao gdje je usao kada igraci olimpica nisu mogli da hodaju...realno jedan od najlosijih igraca koji je igrao u Zelji zadnjih godina...a bilo ih je ...moje misljenje
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sergejevic

ned apr 03, 2016 12:09 am

Ma treba svakoj ekipi neko poput Enisa, pa makar to bio Real. Covjek navija cijelu utakmicu, svadja se sa sudijama, bodri igrace. Nije mu frka sjediti mjesecima na klupi, ako treba minutu da igra, on uleti bez problema i odradi svoje. Uvijek da sve od sebe, gura se, ako treba zakuha i pobije se. Momak zna svoje mjesto u ekipi i sretan je, nikada nije imao nekih gluposti, ponosno nosi plavi dres i apsolutno je neodrziv argument da nije za Zelju. Nema te ekipe u kojoj su svi neki znalci i majstori, moras imati nekog da odradi neki prljavi posao, a Enis je nas covjek za to. Nekad se zagrijava i cijelu utakmicu, i ne udje na kraju, ali on trci da slavi gol i tu se vidi koliko on postuje priliku koju je dobio, mozda i on sam zna da nije neka igracina, pa to nadoknadjuje drugim stvarima.

Samo da dodam jos da svi znaju kako je kada imas takvog lika u ekipi. On mnogo znaci i Bekricu, Blagojevicu, Stevanovicu, jer i oni znaju da ce jedan Enis udarati one koji njih udaraju.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:13 am

Sta reci za Lendru killera :pljesak:, Kramaric po meni odigrao extra, njegova najbolja partija dobar onaj sut u prvom, asistencija kod drugog gola :pljesak:, al Jovan, sta je ono bracoooo moja, :pljesak:. Iz nase lige bi jedino volio vidjeti Jovica u nasem dresu. Fly emirates novi sponzor :ganja:, i da Jakupovicu se sjetim familije
Srcu draga, boja PLAVA !

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:15 am

sergejevic je napisao/la:Ma treba svakoj ekipi neko poput Enisa, pa makar to bio Real. Covjek navija cijelu utakmicu, svadja se sa sudijama, bodri igrace. Nije mu frka sjediti mjesecima na klupi, ako treba minutu da igra, on uleti bez problema i odradi svoje. Uvijek da sve od sebe, gura se, ako treba zakuha i pobije se. Momak zna svoje mjesto u ekipi i sretan je, nikada nije imao nekih gluposti, ponosno nosi plavi dres i apsolutno je neodrziv argument da nije za Zelju. Nema te ekipe u kojoj su svi neki znalci i majstori, moras imati nekog da odradi neki prljavi posao, a Enis je nas covjek za to. Nekad se zagrijava i cijelu utakmicu, i ne udje na kraju, ali on trci da slavi gol i tu se vidi koliko on postuje priliku koju je dobio, mozda i on sam zna da nije neka igracina, pa to nadoknadjuje drugim stvarima.

Samo da dodam jos da svi znaju kako je kada imas takvog lika u ekipi. On mnogo znaci i Bekricu, Blagojevicu, Stevanovicu, jer i oni znaju da ce jedan Enis udarati one koji njih udaraju.
Bravo, plus sto decko i zna odigrati stvarno dobro. Ja se recimo sjecam gola Vitezu u gostima u 89. minuti i to kakvog gola... Danas je imao odlican dupli pas sa Lendricem gdje ga je izbacio u 100% situaciju, Regoje izblokirao sut.

Igraci kao Enis i Nedo Turkovic su igraci koje svaka ekipa zeli u svlacionici.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:15 am

Ma Enis je dosta guran na njemu neprirodne pozicije gdje se ni dosta bolji igrači ne bi snašli pa ga je naša poznata kritička puplika uzela na zub.. Ne može sad njega tristo voda oprati kod takvih.. Meni nije mrzak.. Nije neki kvalitet ali bilo je i dosta lošijih u Želji koji su dobijali podršku sa tribina.. Kad se sjetim Varee.. Frajer nije potrčao kako treba a zastave se argentinske kačile po sjeveru..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned apr 03, 2016 12:15 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:16 am

http://sport1.ba/ivan-lendric-statistic ... historiji/" onclick="window.open(this.href);return false;

Republika
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:17 am

Ivan Lendrić statistički najefikasniji strijelac Premijer lige u historiji

Pročitajte više na: http://sport1.ba/ivan-lendric-statistic ... historiji/" onclick="window.open(this.href);return false;

Fino stavi link ko insan :D

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:17 am

Pade Benko a Lendra se tek zagrijo :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:21 am

Lendra kiler kako je krenuo bice najbolji strijelac na kraju..Tek sam usao na forum moze li mi neko reci samo ko od kartoniranih odmara protiv Drine...
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:22 am

Okolele je napisao/la:Lendra kiler kako je krenuo bice najbolji strijelac na kraju..Tek sam usao na forum moze li mi neko reci samo ko od kartoniranih odmara protiv Drine...
Stanić (ocistio zute kartone), Kosorić (pauzira protiv Drine), S.Stevanović (pauzira protiv Drine), Kjosevski (pauzira protiv Drine),

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:23 am

Meni Lendrić i nije nešto. :kafa:

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:25 am

Ajzea je napisao/la:Meni Lendrić i nije nešto. :kafa:
koju poziciju igra taj ?

FaraonTM
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:30 am

Ja ću se samo ponoviti, Kramarić je zvijer :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Grbavica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:31 am

Ajzea je napisao/la:Meni Lendrić i nije nešto. :kafa:
Hoćemo Jocu Stokića!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

ned apr 03, 2016 12:33 am

Hadzijalagic je napisao/la:Pade Benko a Lendra se tek zagrijo :mrgreen:
:rofl: Dobra ova pravo :ganja:
I da! Da se pive NE uvedu na stadion :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

sofronije
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:38 am

Leti čovjek
slika
:zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:38 am

Meni Enis nije mrzak, ali ima igraca koji bi trebali dobijati priliku prije njega, kao npr danas, a ne dobijaju je. Npr. Halvadzic, Hasanovic, buraz Damir, Beganovic, i ostali. Ne bi Beganovic sigurno losije odigrao od Enisa, a mladji je, perspektivniji, bolje iskoristava prilike koje dobija.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 03, 2016 12:40 am

delinjo je napisao/la:
manijak_do_kraja je napisao/la:Pa tad kad je otisao do korner zastavice izborio je korner, koliko se sjecam. Nije toliko los Enis, koliko ga pojedini pljuju. Solidna zamjena za nase lige.
ma ne glupiraj se ...decko je zalutao u fudbal ako cemo iskreno pricati...jedino ako si danas prvi put njega gledao gdje je usao kada igraci olimpica nisu mogli da hodaju...realno jedan od najlosijih igraca koji je igrao u Zelji zadnjih godina...a bilo ih je ...moje misljenje
Gledao sam ja njega dosta puta vise, osim danas. Ne govorim ja da je igracina i da je za prve postave i da bez njega Zeljo ne moze, ali brate koliko ga neki pojedinci pljuju i sta sve ne, ne ko bi rekao da lik skrivi 5 golova po utakmici. Ocekivao sam ja danas da uvede Edis Beganovica ili nekog drugog umjesto Enisa, ali eto uveo je njega. Ja cu opet ponoviti solidna zamjena za NASE lige.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava