Nek dodju oba, ako ce hodzurda iciLeon_Professional je napisao/la:Ako Jahic ne dodje, ovaj prelazni rok za mene je propastshzna je napisao/la:Još smogovac, lijevo krilo i to je to.

Nek dodju oba, ako ce hodzurda iciLeon_Professional je napisao/la:Ako Jahic ne dodje, ovaj prelazni rok za mene je propastshzna je napisao/la:Još smogovac, lijevo krilo i to je to.
Nek dodje i Dialiba ne mora niko ici !!LARS1921 je napisao/la:Nek dodju oba, ako ce hodzurda iciLeon_Professional je napisao/la:Ako Jahic ne dodje, ovaj prelazni rok za mene je propastshzna je napisao/la:Još smogovac, lijevo krilo i to je to.
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Ja ne bih volio ni jedan ni drugi da dodje...hem plata hem godine al eto Kostic zna najbolje sta kakoLARS1921 je napisao/la:Nek dodju oba, ako ce hodzurda iciLeon_Professional je napisao/la:Ako Jahic ne dodje, ovaj prelazni rok za mene je propastshzna je napisao/la:Još smogovac, lijevo krilo i to je to.
Ima brat drugi akauntblueman-TM87 je napisao/la:lars fasova ti bananu na klixu
HahahahahhLARS1921 je napisao/la:Ima brat drugi akauntblueman-TM87 je napisao/la:lars fasova ti bananu na klixu
Vec su poceli traziti alibi i pisu kako i ne mora doci ne treba im. A do jucer su svi bili za njega, lijepi strahOkolele je napisao/la:Eto Ugljese **** ga Ugljesa vise nek je hairli..
Hajde Džidiću parafiraj da sjebemo jufkase haha
Mi im fino poslali ponudu oni kontaju zajebavamo ih..Zato im sad kupimo igrace haha..storm_raider je napisao/la:Valjda drugi put razmisle malo prije nego na onakav mahalski nacin odbiju ponudu za nekog igraca.
Zamisli sviju ti na kraju Memisevic potpise,Mirso bi preselio !!LARS1921 je napisao/la:**** njih, bitno da Miske ne razočara