Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 10:54 pm

Kapiten je napisao/la:@storm, zadnji post :palacgore: slazem se od rijeci do rijeci. Samo se ja ne bi zajebavo ni sa Sinisinim prodorima 8-) imao je i danas jedan strasan u 2. poluvremenu...
Sinisa ono mnogo cesce treba raditi, onakva jedna bravura nam je donijela prvi gol protiv Sirokog. Nevjerovatno je eksplozivan.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:54 pm

Ma vala zadnji red parole apsolutno nepotreban, skandiranje prva i posljednja zelja fuj, nisu to stvari koje krase ovaj klub kroz historiju, to se ne slaze sa filozofijom i ideologijom kluba, ako vec imaju toliku zelju, napravi protest, javni skup pa pradiraj protiv seselja, al nemoj mi Želju u politiku i nacionalizam. Parola prva super, samo zadnji red nepotreban, odma poklapas time dosta navijaca a i legendi kluba..

Model1964

sub apr 02, 2016 10:55 pm

Za Hadzica si upravu :)
Ovo što si nabrojao su greške naše odbrane a ne njegove kvalitete. Menija metar od njega, kod penala Bogi se usporeno vrača i ovaj ima prostora još pa još....
Ovog Jovića treba privest, koju paru dat ako treba
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:56 pm

Model1964 je napisao/la:Za Hadzica si upravu :)
Ovo što si nabrojao su greške naše odbrane a ne njegove kvalitete. Menija metar od njega, kod penala Bogi se usporeno vrača i ovaj ima prostora još pa još....
Ovog Jovića treba privest, koju paru dat ako treba
Svi imamo svoje vidjenje i to je ok :) Malo mi je ovaj stoperski par nas spor za ove brzonoge igrace. Postavljaju se oni dobro, nema sta.

Virtu4L

sub apr 02, 2016 10:58 pm

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Koliko je Miroslav Stevanović pretrčao to nije normalno :klanjase2:
Popravlja se, vidljivo je to. Inace ta strana ubija upravo zbog trke i neizmjenicnog ubacivanja.
Ipak, nekako fali dribling, prodor, igra jedan na jedan, tu mi je skroz nedorecen. Jos taj dio da popravi.
Rijetko ćeš to dočekati od njega, ipak redovno ima dvojicu ispred sebe, ali zato ta dvojica izdahnu sredinom drugog poluvremena. To je veoma bitno jer ovo nije prvi put da igrači koji ga čuvaju veoma rano ostanu bez snage i onda krene naš uragan. Miroslav je već sad važan kao Lendrić ili Blagojević, možda se to ne vidi po konkretnom učinku, iako je danas asistirao, to se vidi u drugim segmentima igre. Naša desna strana razbija, i to je ponajviše zbog trkačkih sposobnosti oba Stevanovića.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Valter
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:01 pm

U sljedecem kolu igraju Travnik-Vitez, a poslije toga Vitez-Sarajevo. Da li ce komsije kao i u prosloj sezoni zatvoriti krug da svi budu sretni, Vitezu bodovi u Travniku, a njima u Vitezu (valjda nece opet biti 0:3).
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Model1964

sub apr 02, 2016 11:02 pm

@strom
Acu bi trebalo upariti sa nekim brzacem( pade mi na pamet Čapljić :) ) i bilo bi ekstra. Bogi I Hodža su spori. Za evropu nije dovoljno postavljanje.
Za puno je igrača, koji kad su igrali protiv Želje, raja rekla da bi bio pravi za nas. I kad se pojavi u našem dresu...truba

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:04 pm

nakon takvih povreda to je neizvjesno, ali ako se bogdanović vrati kakav je bio, on će opet biti starter. on i kosorić su ljetos pokazali da mogu igrati i protiv vrlo ozbiljnih evropskih igrača i bili među boljim u svim utakmicama.
gradi željo boli te *****

Virtu4L

sub apr 02, 2016 11:05 pm

phpBB [video]
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:08 pm

ChWilla je napisao/la:nakon takvih povreda to je neizvjesno, ali ako se bogdanović vrati kakav je bio, on će opet biti starter. on i kosorić su ljetos pokazali da mogu igrati i protiv vrlo ozbiljnih evropskih igrača i bili među boljim u svim utakmicama.
Skroz sam zaboravio na njega. Dokle je njegov oporavak?

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:08 pm

ne znam stvarno ništa.
gradi željo boli te *****

Model1964

sub apr 02, 2016 11:10 pm

Aco i Bogdanović su bili jaki ali moraš imati još koga za roster. Bogi nije za evrope a čini mi se ni Hodža.
Fali lijevo krilo, i još jedan lijevi bek jer je Mirko sam. Kad se dobro uveže ovo bi mogla biti strašna ekipa. Ova djeca če još nadoči tako da možemo očekivati puno od njih.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:13 pm

Pa lijevo imamo Thiaga, Stanica, Memija moze, moze i Kramaric, a i Mailson ce valjda pokazati nesto.

Tryg
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:13 pm

Trenutno smo fizicki najbolja ekipa u ligi, sto bi nam se trebalo duplo vratiti u nastavku prvenstva, danas Sloboda ne moze do daha da dodje protiv slabog Veleza, gledam kone, pali sa igracem vise zadnjih 20 minuta, jedino Zrinjski nisam jos upratio kako treba. Ovo ostalo nije vrijedno spomena, jedino Radnik, al i to polako dolazi na svoje sa slabim igrackim kadrom.

I opet da pitam? Imal kakav materijal iz Veleza da zaganjamo?

EDIT: Neki dan neko napisa da je Mirza bas dobar na treningu, drago mi je sto mu je Edis bar 1. minutu dao danas.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sub apr 02, 2016 11:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

diego1921
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:14 pm

Sta je sa Zoloticem ?

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:15 pm

Sad stigoh kuci tek i pogledao sam ovaj izvjestaj. Lendric je klasa, 3 gola glavom a i ono petom kad stativu pogodi :klanjase2: :klanjase2:
Cini mi se da je Kramaric ubacio za 2. gol, svaka cast na ubacaju desnom nogom. :pljesak: Miroslav isto tako kod 3. a i onih par ubacaja Sinise, samo je malo nedostajalo da bude gol. Svaka cast za GS.

Koliko je raje bilo?! Ko je danas dobio karton i nece igrati protiv Drine?!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 11:16 pm

storm_raider je napisao/la:Pa lijevo imamo Thiaga, Stanica, Memija moze, moze i Kramaric, a i Mailson ce valjda pokazati nesto.
Imamo i Halvadzica.. Momka ne treba otpisivati.. Očigledno je da mu treba utakmica i odredjeni period da se navikne na ovu nasu ligu ali ima u njemu odredjenih kvaliteta..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Veteran1965
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:16 pm

storm_raider je napisao/la:Pa lijevo imamo Thiaga, Stanica, Memija moze, moze i Kramaric, a i Mailson ce valjda pokazati nesto.
Mislim da niti Tiago, a posebno Mailson nakon zavrsetka sezone neće imati mjesta u Želji. Po meni nisu taj potencijal.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Kapiten
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:17 pm

Mislim da ce Jasko poceti trenirati sredinom mjeseca, eventualno krajem. Za evropu ce biti spreman.

@Leon , Sinisa, Kjosevski i Aco...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 02, 2016 11:19 pm

Tiago može i špica dobro odigrati.. Kako se brzo zaborave golovi bez kojih bi bili haman u borbi za opstanak na polusezoni..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava