Moze travnik iz lige, al liga iz travnika ne mozeOkolele je napisao/la:Fudbalski klub Željezničar čestita NK Metalleghe iz Jajca na osvajanju Prve lige Federacije BiH i ulasku u Premijer ligu BiH.
Trebao je jucer. Ne znam sta je cekao.storm_raider je napisao/la:Danas Ugljesa!?
Trebao je jucer. Ne znam sta je cekao.storm_raider je napisao/la:Danas Ugljesa!?
Tri, četrii... sad !storm_raider je napisao/la:Danas Ugljesa!?
On ti je brazilski dijasporac..Dosao ovde zaradiio malo pa ode nazad..godrina je napisao/la:Braco sretan nam Zubandan![]()
Tek sad stigoh uci na forum, sta je sa Thiaga, zasto ide ? Ko ce ga naslijedit, on je za mene bas dobar bio ?
Mailson morao ici i on nije htio da ostaje. Onako, malo cudna situacija, ali ko zna... Meni je licno gubitak odlazak Tiaga, naprijed je mnogo toga jos mogao uraditi, ali ni Kostic nije bio nesto odusevljen sa njim. A njegova je najbitnija.godrina je napisao/la:Braco sretan nam Zubandan![]()
Tek sad stigoh uci na forum, sta je sa Thiaga, zasto ide ? Ko ce ga naslijedit, on je za mene bas dobar bio ?
@Omar500Format je napisao/la:Ljudi sjedio maloprije sa Jahicom kaze da je pricao sa upravom i da ce vidjet ovih dana sta i kako,nije suplja nisam od tog posla. Operisao je koljeno prije tri mjeseca meniskus al oporavlja se vec.
Zaradili po 10hiljada za sezonu i vracaju se u brazil da otvore kafic u rodnoj faveli ..godrina je napisao/la:Ma ni meni nije drago za OK al ko me pita. Vjerovatno su nasli zamjenu. Ja ga ne bi volio protiv nas, kako je samo lako prolazio protivnike. Koji li je razlog
Da je Bogdom ako je toMinjore je napisao/la:Zaradili po 10hiljada za sezonu i vracaju se u brazil da otvore kafic u rodnoj faveli ..godrina je napisao/la:Ma ni meni nije drago za OK al ko me pita. Vjerovatno su nasli zamjenu. Ja ga ne bi volio protiv nas, kako je samo lako prolazio protivnike. Koji li je razlog
google kaze Goran ZakaricLARS1921 je napisao/la:
Lijevo Krilo![]()