Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 10:22 pm

Elegant je napisao/la:Ma ovo za navijace je simbolicno u znak zahvalnosti, sto je svakako ljepo. Na ljeto kad zavrsi sezona, moglo bi da bude konkretnije kad je u pitanju GS.

Nama je sad glavni cilj kup i osigravanje europe, kroz ligu se nikad ne zna.
**** sponzora, bolje da dovedemo igrače, bekric penzioner, bogicevic isto, stevanovic nije 3 meca odigrao, lendric mijenja ekipe kao čarape

Elegant
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:24 pm

Meni krivo za ovog Mailsona nije na terne krocio kako treba, Tiago povrjeđen.

:r
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:24 pm

Simply Blue je napisao/la:Ma treba ovaj Borac opeljušiti kad im se već ispada iz lige. Ima tu štofa za nas svakako.
Danas ljubimac izvjesnog navijača sa ovog foruma protiv kona me baš podsjeća na Jovana a i Jović bi mogao riješiti tu kroničnu potrebu za lijevim pravim lijevim krilom
Mora poraditi na agresivi, pretjerana je. :)
Slazem se za Jovića, paklen igrač.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:25 pm

gdje li nam je vrbanjuša, možda grlo liječi, zvučalo je kao da mu je pukao glas... :kafa: :rofl1:
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:26 pm

I velez ima sigurno materijala, mada se nismo dobro proveli sa njihovim pojacanjima, jedino vrijedno pomena je bio Vladavic, koji mi pada na um trenutno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Veteran1965
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Treba nasa uprava da reaguje na suđenje dok jos nije kasno, nije da je ovo izvlakusa ali fakat nas ovaj Jakupovic ostecuje.
Na žalost mi smo nemoćni u savezu skroz, i ne možemo ništa napraviti...koštaće nas sudije do kraja sezone vidjećete, a o ligi 12 da i ne pričam. Moraju biti svjesni da kakvu god ekipu imamo nije dovoljno ako je savez protiv tebe. Momci sa kobilje glave i dalje opasno rade, travnik borac 2 i borac kobilja glava2 opasna konekcija..da se zna samo...

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

Ta simbolika je meni velika kao da moje ime stoji na dresu.
イビチャ・オシム

Model1964

sub apr 02, 2016 10:27 pm

Ajzea je napisao/la:
Simply Blue je napisao/la:Ma treba ovaj Borac opeljušiti kad im se već ispada iz lige. Ima tu štofa za nas svakako.
Danas ljubimac izvjesnog navijača sa ovog foruma protiv kona me baš podsjeća na Jovana a i Jović bi mogao riješiti tu kroničnu potrebu za lijevim pravim lijevim krilom
Mora poraditi na agresivi, pretjerana je. :)
Slazem se za Jovića, paklen igrač.
Ako Jović ima ugovor onda bi Željo trebao da plati obeštečenje jer bi nam legao baš tako. Za evropu se moramo pojačat posebno lijevu stranu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:28 pm

blueheart je napisao/la:Ja ne kontam sta palamudite oko parole i navijanja. Neka je nek se zna ko je ko. I nek se zna kakav je stav i misljenje nas koji smo gledali kako nam stadion gori. Mnogi su pred tim zlocincima pobjegli i izbjegli sudbinu mnogih nesretnih koji nisu sa nama. Parole nit su politicke nit huskacke nego samo podsjecaju da nismo i necemo zaboraviti. Trebamo sutiti i kao ne tice nas se... nek se gone u pm i hag i europa i oni koji velicaju zlocince
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 10:34 pm

ChWilla je napisao/la:gdje li nam je vrbanjuša, možda grlo liječi, zvučalo je kao da mu je pukao glas... :kafa: :rofl1:
Evo me. Upravo hocu da konstatujem da je dan skoro perfektan. Mi dobili, Real utisao separatiste. Jos da se jedan rezultat poklopio bilo bi idealno.
A meni je glas uredu :-)
21 10 4

Petrović Slavko

Model1964

sub apr 02, 2016 10:36 pm

storm_raider je napisao/la:Samo Hebibovic je fantastican igrac... jedini koji nam je danas pravio probleme i to kakve.
Oprosti, izvini, pardon, ispričavam se :) šta si ti to vidio u Hebiboviću :lol: .
Talašika žešča :) Nije on pravio probleme što je dobar nego što se naša zadnja linija nije dobro postavljala.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:36 pm

doći će to na svoje ako mi nastavimo ovako.

sad vidim na izvještaju - i regoje čestita lendriću kad je krenuo izaći...to valja zaslužiti.

dell21
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:38 pm

Sve je za deset , nije moglo bolje. Kakva serija pobjeda strasni zeljeznicar.

Virtu4L

sub apr 02, 2016 10:44 pm

blueheart je napisao/la:Ja ne kontam sta palamudite oko parole i navijanja. Neka je nek se zna ko je ko. I nek se zna kakav je stav i misljenje nas koji smo gledali kako nam stadion gori. Mnogi su pred tim zlocincima pobjegli i izbjegli sudbinu mnogih nesretnih koji nisu sa nama. Parole nit su politicke nit huskacke nego samo podsjecaju da nismo i necemo zaboraviti. Trebamo sutiti i kao ne tice nas se... nek se gone u pm i hag i europa i oni koji velicaju zlocince
Ako je grupa odlučila da je ta parola potrebna onda ok, to je njihovo mišljenje, ali sigurno ne i stav svakog navijača Željezničara. Isto kao što jug nije naša sveta strana po islamu odabrana ;)
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

struja
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:45 pm

ChWilla je napisao/la:gdje li nam je vrbanjuša, možda grlo liječi, zvučalo je kao da mu je pukao glas... :kafa: :rofl1:
Zadnji put viđen kako pravi čaj od šećera i mlijeka

hardwell
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:46 pm

slika
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:49 pm

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Samo Hebibovic je fantastican igrac... jedini koji nam je danas pravio probleme i to kakve.
Oprosti, izvini, pardon, ispričavam se :) šta si ti to vidio u Hebiboviću :lol: .
Talašika žešča :) Nije on pravio probleme što je dobar nego što se naša zadnja linija nije dobro postavljala.
Sve ok, tu smo da razmjenjujemo misljenja, zar ne? :)
Nizak, startan, brz, okretan, nisko teziste. Ono kako je prosao Memiju i jos jednog na lijevoj strani mogu 2 igraca u ligi, a jedan od njih je Thiago. Penal nad njim napravljen i imao je onu propustenu priliku u prvom poluvremenu. Tj. penal nije napravljen, nego je dosudjen nepravedno. Najagilniji od Olimpicovih je bio danas. Meni je to dovoljno bilo, vala i previse.

Inace, Hadzic mi je uvijek bio odvratan i kao igrac i kao pojava. Pravi klosar.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:51 pm

je li stvarno napravljen ipak je dosta diskutabilno. riječ jeste o dobrom igraču, i mi smo ga prizivali zadnjih par godina.

rodrigo87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 10:52 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Evo me. Upravo hocu da konstatujem da je dan skoro perfektan. Mi dobili, Real utisao separatiste. Jos da se jedan rezultat poklopio bilo bi idealno.
A meni je glas uredu :-)
:karanje: :pljesak:

Kapiten
Kontakt:

sub apr 02, 2016 10:52 pm

@storm, zadnji post :palacgore: slazem se od rijeci do rijeci. Samo se ja ne bi zajebavo ni sa Sinisinim prodorima 8-) imao je i danas jedan strasan u 2. poluvremenu...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava