Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 9:23 pm

Velika je nesuglasica između raje koja je preživila rat i branila svojim tijelom ovaj komad zemlje pod nebom ( i opet bi ) i mlađe raje koja je osjetila posljedice tog rata na ružan način. Zadnjih 30 godina nas aktivno truju mržnjom i generacija koja je odrastala pod ovakvim uslovima jednostavno teško može shvatiti da je bolje provoditi vrijeme voleći sebe nego mrzeći druge. Parola ko parola, malo komplikovano napisana i raju neke stvari bune, da je napisana malo bolje i u par riječi bolje bi legla cijelom stadionu i širem auditoriju, možda je i do mene ali s obzirom da nas je klub stavio na dres očekivao sam nešto vezano pa da mi opet koja suza kapne, himnu je trebao da pjeva cijeli stadion i da se čuje do Tarčina a ne da pola stadiona stoji u šoku. Nije poenta šta piše na paroli, niti šta ste pjevali već što u jeku svih ovih dobrih stvari pažnja navijača bi trebala biti apsolutno usmjerena na klub i podršku svemu što je vezano za klub. Braćo sa tribine shvatite ovaj moj komentar kako hoćete i mi smo Željo koliko i vi, umjesto da tribine sarađuju i pjevaju, da oni koji po prvi put dođu u našu kuću to nikad ne zaborave, da im svaki put sjećanje na taj događaj izmami osmjeh na lice i da im noge same nađu put da se opet vrate ja moram popiti nešto za stomak jer mi je žao što se nismo otrgnuli iz začaranog kruga balkanskih naroda.
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:24 pm

Ali stvarno mi nije jasno kako se tako malo karti prodalo? Ja garantujem da je bilo bar 8 milja ljudi.Kako uđu bez karte,nije mi jasno nikako.

P.s. ipe hoce li taj izvjestaj da vidim onu Lendrićevu petu :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ali stvarno mi nije jasno kako se tako malo karti prodalo? Ja garantujem da je bilo bar 8 milja ljudi.Kako uđu bez karte,nije mi jasno nikako.

Bilo je djece, pitali ljudi da ih pusti da ne placaju duplo

cikazubo
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:26 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ali stvarno mi nije jasno kako se tako malo karti prodalo? Ja garantujem da je bilo bar 8 milja ljudi.Kako uđu bez karte,nije mi jasno nikako.

Godisnje, pozivnice, dijete s roditeljem na jednu, neki ulete ne znam ni ja kako i eto ti.. :)

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:26 pm

LARSSON je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.
Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...
možeš misliti bajić iza lendrića na polušpicu. jao jao...
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:27 pm

ChWilla je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.
možeš misliti bajić iza lendrića na polušpicu. jao jao...
eh..

Nisu oni toliko dobri bili, koliko su se nasi sjebali u prvih 20min prve utakmice, u drugoj vec bolji, stativa, al nas celo zajeba.

Ajde europa

Elegant
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:28 pm

Kako se zove ona stranica gdje se prognoziraju rezultati ?

Da probam par kombinacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:28 pm

Elegant je napisao/la:Kako se zove ona stranica gdje se prognoziraju rezultati ?

Da probam par kombinacija.
kicker.de/news/fussball/intligen/intwettbewerbe/premijer-liga/2015-16/19/tabellenrechner.html

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:29 pm

Da je danas ostala Sloboda x, ubjedjen sam da bi uzeli ligu .
Željezničar ante portas !

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:29 pm

Djeca inače nisu obavezna da imaju kartu, čini mi se sve ispod 7 godina, neznam koliko imamo sezonskih karti jer očigledno je da nas bude više za 2-3 hiljade barem.
イビチャ・オシム

Dolina
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:32 pm

LARSSON je napisao/la:
Uh...
Neki ovde potenciraju titulu ali koliko bi mi god bila draga više bih trenutno volio UEFA ligu, sa ovakvim timom bi već imali relativno dobre šanse da uradimo nešto više, s tim da će sigurno još biti pojačanja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:33 pm

Izlija je napisao/la:Djeca inače nisu obavezna da imaju kartu, čini mi se sve ispod 7 godina, neznam koliko imamo sezonskih karti jer očigledno je da nas bude više za 2-3 hiljade barem.
Pa to mi i nije jasno,danas je bar 3000 ljudi više bilo od prodatih karti.Taman da su sve gratisi,pozivnice,djeca na jednoj sa roditeljima,godišnjim,to je plafon 1500.A šta je sa ostalih 1500?!nikako mi logike nema.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:33 pm

ma šta god ko htio nije realno, baš previše toga se mora poklopiti. nije nemoguće...ali nije ni realno.

cikazubo
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:34 pm

Izlija je napisao/la:Djeca inače nisu obavezna da imaju kartu, čini mi se sve ispod 7 godina, neznam koliko imamo sezonskih karti jer očigledno je da nas bude više za 2-3 hiljade barem.
Ako cemo realno nije ni bilo preko 6 milja sigurno, jug jsu puni bili samo b i c sektor, u a i d je bilo mjesta ali eto popunili bi oni sa strana tako da jug racunaj 3, sjever citav pod stolicama ima preko 5 kapacitet, zdenke prazne, sektori do zdenki poluprazni, prva 3-4 reda u svim sekotirima nisu popunjeni, tako da je i sjever mozda imao 3 milje, zapad je zanemariv realno s 200-300 ljudi, plus minus to je oko 6 hiljada.

Kapiten
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:36 pm

Dolina je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
Uh...
Neki ovde potenciraju titulu ali koliko bi mi god bila draga više bih trenutno volio UEFA ligu, sa ovakvim timom bi već imali relativno dobre šanse da uradimo nešto više, s tim da će sigurno još biti pojačanja.
Bili bi nositelji u 2. pretkolu Lige prvaka, prolazak ti garantuje play off EL za koji moras krv propisat kroz pretkola EL.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:36 pm

Izlija je napisao/la:Velika je nesuglasica između raje koja je preživila rat i branila svojim tijelom ovaj komad zemlje pod nebom ( i opet bi ) i mlađe raje koja je osjetila posljedice tog rata na ružan način. Zadnjih 30 godina nas aktivno truju mržnjom i generacija koja je odrastala pod ovakvim uslovima jednostavno teško može shvatiti da je bolje provoditi vrijeme voleći sebe nego mrzeći druge. Parola ko parola, malo komplikovano napisana i raju neke stvari bune, da je napisana malo bolje i u par riječi bolje bi legla cijelom stadionu i širem auditoriju, možda je i do mene ali s obzirom da nas je klub stavio na dres očekivao sam nešto vezano pa da mi opet koja suza kapne, himnu je trebao da pjeva cijeli stadion i da se čuje do Tarčina a ne da pola stadiona stoji u šoku. Nije poenta šta piše na paroli, niti šta ste pjevali već što u jeku svih ovih dobrih stvari pažnja navijača bi trebala biti apsolutno usmjerena na klub i podršku svemu što je vezano za klub. Braćo sa tribine shvatite ovaj moj komentar kako hoćete i mi smo Željo koliko i vi, umjesto da tribine sarađuju i pjevaju, da oni koji po prvi put dođu u našu kuću to nikad ne zaborave, da im svaki put sjećanje na taj događaj izmami osmjeh na lice i da im noge same nađu put da se opet vrate ja moram popiti nešto za stomak jer mi je žao što se nismo otrgnuli iz začaranog kruga balkanskih naroda.
Veoma dobar post.

Raja, prijatelji, braco po boji, hajmo samo o Zelji, samo je Zeljo bitan. Rekoh ja jucer da ce mnogi plakati danas na tribinama od srece... Nisam mogao biti nazalost i zao mi je, ali kako cujem bilo je da se najezis. Ne poredite nas sa Borcem, jer je taj Borac primjer sta se desava kada politika uzme svoje. Taj Borac je prije rata nesto drugo predstavljao i tezio istim vrijednostima kojim mi tezimo, a pogledajte ih sada. Mnogo Banjalucana boli srce za Borcem. Slusam veceras njihove pjesme i zahvaljujem se Bogu sto navijam za Zelju. Mi imamo Zelju - moramo ga cuvati i zivjeti ga. Bez Zelje bi zivot bio mnogo prazniji, to sada svi znamo. Budimo primjer, kao sto je Borac primjer. Budimo anti-teza njima. Mi svoj ponos bosanski u srcu cuvamo i na grudima nosimo. Na tribinama neka bude samo Zeljo. Tako se prepoznajemo medjusobno, tako cuvamo nase vrijednosti i tako ih prenosimo sa koljena na koljeno. Budimo primjer... budimo Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:39 pm

ma nije to ni politika u samom klubu do te mjere. već zatrovanost kritične mase običnog naroda...a organizovano navijanje svugdje vode oni malo gori od običnog naroda. pa i kod nas.

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:42 pm

Gledaj aldina na drugom forumu samo što ne zaplače, a ne zna šta se na ljeto sprema

Elegant
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:47 pm

Bice opasna zavrsnica necu se iznenaditi ako u bod zavrsimo jedni ispred/iza drugih. Ali sam siguran da mi pobjedom na deriju protiv kona barem 50% idemo u europu preko lige.

Sad najvise strepim od prve utakmice kupa, gdje moramo da ih ovjerimo sa barem dva gola za miran revans opet da sacuvamo svoj gol. Danas protiv Veleza slani kao i mi tesko probijaju bunker, samo ce u kupu biti dosta ostvorena igra sa obje strane.

Ali nas adut je puna Grbavica i sigurno jaci izbor igraca a i igru smo im provalili.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub apr 02, 2016 9:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:52 pm

Protiv Drine nece biti jednostavno kako neki misle, nisu bas oni naivni. Sreca imamo sirinu ekipe i tek ce se u nastavku sezone vidjeti sta znaci ova nasa klupa.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava