Bilo je djece, pitali ljudi da ih pusti da ne placaju duploPlava Porodica je napisao/la:Ali stvarno mi nije jasno kako se tako malo karti prodalo? Ja garantujem da je bilo bar 8 milja ljudi.Kako uđu bez karte,nije mi jasno nikako.
P.s. ipe hoce li taj izvjestaj da vidim onu Lendrićevu petu
Godisnje, pozivnice, dijete s roditeljem na jednu, neki ulete ne znam ni ja kako i eto ti..Plava Porodica je napisao/la:Ali stvarno mi nije jasno kako se tako malo karti prodalo? Ja garantujem da je bilo bar 8 milja ljudi.Kako uđu bez karte,nije mi jasno nikako.
P.s. ipe hoce li taj izvjestaj da vidim onu Lendrićevu petu
možeš misliti bajić iza lendrića na polušpicu. jao jao...LARSSON je napisao/la:Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.
eh..ChWilla je napisao/la:možeš misliti bajić iza lendrića na polušpicu. jao jao...LARSSON je napisao/la:Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.
kicker.de/news/fussball/intligen/intwettbewerbe/premijer-liga/2015-16/19/tabellenrechner.htmlElegant je napisao/la:Kako se zove ona stranica gdje se prognoziraju rezultati ?
Da probam par kombinacija.
Uh...LARSSON je napisao/la:Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Pa to mi i nije jasno,danas je bar 3000 ljudi više bilo od prodatih karti.Taman da su sve gratisi,pozivnice,djeca na jednoj sa roditeljima,godišnjim,to je plafon 1500.A šta je sa ostalih 1500?!nikako mi logike nema.Izlija je napisao/la:Djeca inače nisu obavezna da imaju kartu, čini mi se sve ispod 7 godina, neznam koliko imamo sezonskih karti jer očigledno je da nas bude više za 2-3 hiljade barem.
Ako cemo realno nije ni bilo preko 6 milja sigurno, jug jsu puni bili samo b i c sektor, u a i d je bilo mjesta ali eto popunili bi oni sa strana tako da jug racunaj 3, sjever citav pod stolicama ima preko 5 kapacitet, zdenke prazne, sektori do zdenki poluprazni, prva 3-4 reda u svim sekotirima nisu popunjeni, tako da je i sjever mozda imao 3 milje, zapad je zanemariv realno s 200-300 ljudi, plus minus to je oko 6 hiljada.Izlija je napisao/la:Djeca inače nisu obavezna da imaju kartu, čini mi se sve ispod 7 godina, neznam koliko imamo sezonskih karti jer očigledno je da nas bude više za 2-3 hiljade barem.
Bili bi nositelji u 2. pretkolu Lige prvaka, prolazak ti garantuje play off EL za koji moras krv propisat kroz pretkola EL.Dolina je napisao/la:Uh...LARSSON je napisao/la:Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Neki ovde potenciraju titulu ali koliko bi mi god bila draga više bih trenutno volio UEFA ligu, sa ovakvim timom bi već imali relativno dobre šanse da uradimo nešto više, s tim da će sigurno još biti pojačanja.
Veoma dobar post.Izlija je napisao/la:Velika je nesuglasica između raje koja je preživila rat i branila svojim tijelom ovaj komad zemlje pod nebom ( i opet bi ) i mlađe raje koja je osjetila posljedice tog rata na ružan način. Zadnjih 30 godina nas aktivno truju mržnjom i generacija koja je odrastala pod ovakvim uslovima jednostavno teško može shvatiti da je bolje provoditi vrijeme voleći sebe nego mrzeći druge. Parola ko parola, malo komplikovano napisana i raju neke stvari bune, da je napisana malo bolje i u par riječi bolje bi legla cijelom stadionu i širem auditoriju, možda je i do mene ali s obzirom da nas je klub stavio na dres očekivao sam nešto vezano pa da mi opet koja suza kapne, himnu je trebao da pjeva cijeli stadion i da se čuje do Tarčina a ne da pola stadiona stoji u šoku. Nije poenta šta piše na paroli, niti šta ste pjevali već što u jeku svih ovih dobrih stvari pažnja navijača bi trebala biti apsolutno usmjerena na klub i podršku svemu što je vezano za klub. Braćo sa tribine shvatite ovaj moj komentar kako hoćete i mi smo Željo koliko i vi, umjesto da tribine sarađuju i pjevaju, da oni koji po prvi put dođu u našu kuću to nikad ne zaborave, da im svaki put sjećanje na taj događaj izmami osmjeh na lice i da im noge same nađu put da se opet vrate ja moram popiti nešto za stomak jer mi je žao što se nismo otrgnuli iz začaranog kruga balkanskih naroda.