Ode nam Tiago, žao mi je moram priznati jer mislim da još nije bio pružio svoj maksimum. Povreda ga je omela da u ovoj polusezoni zabije još poneki gol i da nam možda na taj način pomogne u borbi za evropu. Ne bih se složio da je njegova odbrana bila baš 0 kao što su neki napisali, neko na forumu spominje već 5 puta do sada e znaš ono kad mu je igrač pobjegao na koševu a neće da kaže kako smo dosta bolje izgledali kad je on ušao na tu poziciju odnosno Memija otišao na svoju prirodnu i ako po meni to i nije bila tako opasna situacija jer je Zaha stigao da zatvori. Dosta puta se sjećam da se vratio i presjekao loptu ili ispratio igrača koji igra po toj strani. Njegov veći problem su bili ofsajdi kojih je imao jako puno ali to je njegova igra a ko zna da mu onaj mamlaz ćoro macić nije podigao zastavicu u Širokom možda bi sve bilo drugačije.
Definiciju njegove igre bi mogli okarakterisati kao sa više slobode u odnosu na igrače na koje smo navikli u ligi, bio nam je od koristi i hvala mu za sve što je pružio u Željinom dresu. Fascinantna je bila njegova igra na derbiju na Grbavici kada je Barbarića u više navrata napravio smiješnim
OK hvala i sve najbolje
Edit: Mailson, šta reći za njega nepoznanica za sve nas, tako da nemam komentar oko njegovog odlaska i jedino mu mogu zahvaliti na onim golovima u Skenderiji