Olsson je usao kasnije, sigurno ce igrati protiv nas. A nije mi jasno za Markanena kad je covjek bio na klupi. Gdje ste to citali da je povrijedjen?Plava Porodica je napisao/la:Danas, za razliku od prosle nije igrao Olsson (iz Arsenala), te Markannen, odlican igrac, bukvalno kao lazna devetka, razradjuje lopte za prvog napadaca. Citao sam da je povrijedjen.
Pisalo je na ss.ba cini mi seLocomotiva je napisao/la: ↑ned jul 16, 2017 8:01 pmOlsson je usao kasnije, sigurno ce igrati protiv nas. A nije mi jasno za Markanena kad je covjek bio na klupi. Gdje ste to citali da je povrijedjen?Plava Porodica je napisao/la:Danas, za razliku od prosle nije igrao Olsson (iz Arsenala), te Markannen, odlican igrac, bukvalno kao lazna devetka, razradjuje lopte za prvog napadaca. Citao sam da je povrijedjen.
Kakav Arsenal? Momak nije imao mjesta u Danskom Midtjylland pa je presao u AIK. Sigurno jeste jedan od njihovih najboljih, ali kao sto sam napisao.Locomotiva je napisao/la: ↑ned jul 16, 2017 8:01 pmOlsson je usao kasnije, sigurno ce igrati protiv nas. A nije mi jasno za Markanena kad je covjek bio na klupi. Gdje ste to citali da je povrijedjen?Plava Porodica je napisao/la:Danas, za razliku od prosle nije igrao Olsson (iz Arsenala), te Markannen, odlican igrac, bukvalno kao lazna devetka, razradjuje lopte za prvog napadaca. Citao sam da je povrijedjen.
ne vjerujem da je povrijedjen vec ce samo ovaj argentinac ima prednost..i doveden je da se pojaca napad jer im je prvi strijelac prosle sezone otisao u dortmund..a i ako bude povrijedjen onda imaju Avdica i GoitomaLocomotiva je napisao/la: ↑ned jul 16, 2017 8:01 pmOlsson je usao kasnije, sigurno ce igrati protiv nas. A nije mi jasno za Markanena kad je covjek bio na klupi. Gdje ste to citali da je povrijedjen?Plava Porodica je napisao/la:Danas, za razliku od prosle nije igrao Olsson (iz Arsenala), te Markannen, odlican igrac, bukvalno kao lazna devetka, razradjuje lopte za prvog napadaca. Citao sam da je povrijedjen.
Čuj to,ja ubjeđen da su nasi ragbisti.
Cemu to? Ne igramo protiv realaTryg je napisao/la: ↑ned jul 16, 2017 9:20 pmIskreno, nek nam je bog na pomoci.
https://www.facebook.com/aik/videos/10154958645181748/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mogu im prnut pod prozorTryg je napisao/la: ↑ned jul 16, 2017 9:20 pmIskreno, nek nam je bog na pomoci.
https://www.facebook.com/aik/videos/10154958645181748/
A i bio je plzen i standard i ferencvaros i serif itd. Pa neke smo razvalili a neke su nas na srecu izbacili.
Realizacija im je danas katastrofalna bila. Kontam da nkpg igra bolje protiv AIK-a nego mi ali opet je AIK imao Stefanelli sto je danas odigrao super, pogotovo prvih 20. Slazem se s tobom da se treba boriti ali nisu puno jaci od nas. Mislim da imamo realne sanse pa neka bude 1-1Tryg je napisao/la:Ma bolji su ljudi od nas, ruku na srce, treba nam puno srece i veliko srce u cetvrtak, i naravno borba do kraja.