ma sve joj je ok bilo do onog kad je TRYG trazio da mu gaza pituEisenbahner1921 je napisao/la:dobro nataša ružna si, vrati se uglješa nećemo je ni pogledat'1921.ba je napisao/la:jbg raja, ugljesa je bio zavrsen, ali natasa se zalila zbog komentara, tako da nista, ode na kosevo
1921.ba je napisao/la:ma sve joj je ok bilo do onog kad je TRYG trazio da mu gaza pituEisenbahner1921 je napisao/la:dobro nataša ružna si, vrati se uglješa nećemo je ni pogledat'1921.ba je napisao/la:jbg raja, ugljesa je bio zavrsen, ali natasa se zalila zbog komentara, tako da nista, ode na kosevo
to je za dnevne utakmice tu oko 4-5000, nocne su skuplje mozda za 1-2000Dominic je napisao/la:Lijepo si ovo napravio. Snovi pocinju da se ostvaruju. Nego, ranije sam pitao koliko bismo po utakmici zaradili od nastupa U21 reprezentacije BiH, jer je to novi input u budzet, ali ni jedne reakcije ovdje!?fcz je napisao/la:E vako mi je trenutno u glavi
Okolele je napisao/la:Po meni trebalo bi se vise bazirati na pojacanja u odbrani..
Plava Porodica je napisao/la:Ko je to lijevo krilo,da se zalije dok je subota
Elvir MalokuPlava Porodica je napisao/la:Ko je to lijevo krilo,da se zalije dok je subota
Ima ti i ta mjestaAsharaK je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Ko je to lijevo krilo,da se zalije dok je subota
Nemoj, bolje zalit danas jer je subota, a za krilo zalit neki drugi dan